7

Калина Станкова

преди 9 години

В България образованието е светско и висше . И законът за образованието е народен . Той е винаги в полза на децата . Народният закон за образованието не е под формата на строги изпити и контролни . А е свободноизбираем и леснодостъпен за децата . Образованието е призвание и предизвикателство за децата . То трябва да е приятно и привлекателно за децата . Децата заслужават много . Защото децата са всичко на този свят . Заслужават много повече . Заслужават да бъдат щастливи .

6

Калина Станкова

преди 9 години

Грубо нарушение на човешките права и достойнства на българите . Какви са тия изпити . Приемът трябва да е свободноизбираем и леснодостъпен за студентите .

5

Анонимен

преди 9 години

Темата следващата година ще бъде.Може ли един професор по физкултура и един луд каратист с болни коленца да управляват магистралите и *** на България? Има ли връзка липсата на елементарни мозъчни функции и цикличното теглене на заеми от милярди от ЕС. Колко трябва да си ***,за да не виждаш,че изборите се фалшифицират?

4

ето я темата

преди 9 години

"Защо,защо? Какво съм направил?Какво е мислил лирическия герой в ноща на неговото покошение? Жертва или свидетел по делото на Цв. Ухото-шефа на Боко Тиквата. Има ли медийна заблуда в ноща на убийството и каква е връзката с една полицайка,студентка и нейните ***?

3

за кво...

преди 9 години

... изобщо ходят да учат! Да не би Борисов и Цветанов да са учели. Въпреки това тези 2 неграмотници "управляват" Държавата. Младите най-много да станат нископлатени гастарбайтъри в осъкъдния пазар на работна ръка в неолиберална Европа.

2

К

преди 9 години

Темата?

1

петров

преди 9 години

Някой знае ли коя тема е изтеглена?