32

Американ

преди 9 години

Австралия също е дом на най-отровните гадини в света, при това такива дето живеят в непосредствена близост до хората, агресивни са и по правило няма противоотрова за тях. Просто прелест!

31

Анонимен 2

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияОле, ама наистина потресаващ правопис: "силна в вишата математика"... Как е възможно в три сравнително често употребими думички и един съюз да Сте направил две правописни грешки, хахахахахах...

30

Анонимен

преди 9 години

Австралийка, която излежава присъда за наркотрафик в Индонезия, беше освободена след 9 години в затвора. 36-годишната вече Шапел Корби беше осъдена през 2005 г. на 20 години затвор за внасяне на над 4 кг марихуана на туристическия остров Бали. Миналата седмица тя бе помилвана, заради влошаването на психическото й здраве и за добро поведение. Тя, обаче, няма да има право да напуска Индонезия до 2017 г. - Каквито са били основателите на Австралия, каторжниците от Англия, такива са и потомците им!

29

Анонимен

преди 9 години

6 април 2015. Джакарта. Индонезийски съд днес отново отхвърли обжалването на двама австралийци, които са осъдени на смърт за ръководство на мрежа за трафик на хероин между остров Бали и Австралия, с което даде зелена светлина за екзекутирането им, предаде AFP.

28

Анонимен

преди 9 години

Освен със запазената си марка, убийство в гръб с нож с дълго острие, на нищо неподозиращи туристи, австралийците са широко известни като горди трафиканти-мулета на дрога от Бризбън и Сидни до Бали, Индонезия. Обаче пред индонезийските власти номерата с дългия нож не минават - за трафик на дрога наградата е смъртна присъда чрез разтрел от наказателния взвод.

27

Анонимен

преди 9 години

В Австралия може да се насладите както на удобствата на мегаполисите, пълни с всякаква *** от третия и четвъртия свят, така и да се отдадете на приключенска обиколка сред природните `и красоти и да бъдете разфасовани, като във филма по действителен случай - "Wolf Creek 2 (2014)"!Прочети още на: dnes.bg/travel/2015/04/18/liubopitni-fakti-za-avstraliia.260855,1#comment-newest

26

Анонимен

преди 9 години

В Австралия може да се насладите както на удобствата на мегаполисите, пълни със всякаква от третия и четвъртия свят, така и да се отдадете на приключенска обиколка сред природните ѝ красоти и да бъдете разфасовани, като във филма по действителен случай - "Wolf Creek 2 (2014)"!

25

Анонимен

преди 9 години

Във филма, "Wolf Creek 2 (2014)", направен по действителен случай, австралийски ловец на диви *** живеещ в Outback, австралийската пустош, разфасова чуждестранни туристи с голям ловджийски нож. Австралиецът Джок Полфрийман, бивш рейнджър, през дек 2007 г. в центъра на София, до църквата "Св. Неделя", наръга с нож с дълго острие в гърба двама бълтарски студенти, единият от които - Андрей Монов, 20 годишен, почина. Убийството в гръб (като във филма) с дълъг нож е запазена австралийска марка!!!

24

ЛЕЩА

преди 9 години

Той Синднито си има смартфон и слушалки и слуша опера на брега на океана. Бедните дето нямат кинти за смартфон те ходят на операта с красивата сграда и лошата акустика.

23

Анонимен

преди 9 години

Оперaтa е крaсивa сгрaдa, но всъшност е с отврaтителнa aкустикa

22

Хубах човек

преди 9 години

Ние знаем, че Сиднито е супер готин, богат, образован и като цяло мега вървежен тип. Мацките му се редят на опашка, но той често ги пренебрегва за да може да има повече лично време и да поства в dnes.bg за да ни просветли. Това е израз на неговия патриотизъм. Сидни благодарим ти, но обръщай повече внимание на к''вите за да няма лоша енергия към тебе и да се повредиш - много са зли и ние те мислим. Също и ще се радваме да споделиш приятелката ти от кой пол е и дали знае за постингите ти в dnes.bg

21

до СИДНИ

преди 9 години

Хайде пак излезе на сцената.За каква магистратура ми пишеш,ти си абсолтна нула с правописа на български.Раздвоение на личността имаш.Казах ти къде в Сидни живея,дадох ти адреса защо не дойде?Москов сви парите за лекарства и това ти се отрази зле

20

Анонимен

преди 9 години

"зел", "обесни", "в технологичния институт в западна европа", "зимам", "вишата математика", "магистратурата съм я зел в университет и е degree with Honours" - 'бах, тоя технологичен институт, бах тая Онърс Дегрии!!! Школата на Факултету си личи от сателит!

19

Анонимен

преди 9 години

Свалете си от Замундата филма, "Wolf Creek 2 (2014)" и ще ви стане ясно що за противна страна е Австралия! Или напишете на търсачката - "Wolf Creek 2 (2014) Official Trailer". Направен е по действителен случай, за един ловец на диви *** живеещ в пустошта, как хобито му е да разфасова млади туристи, чужденци, които са дръзнали да дойдат в неговата Австралия и невинно да разглеждат дивата австралийска пустош.

18

Анонимен

преди 9 години

В ECONOMIST бях чел преди, че тия класации за най-добри места за живеене, като HDI (Human Development Index) и др., ги правят разни пакистанци и индийци, пишман анализатори, които като емигрират в Австралия или Канада по бежанска квота на ООН, естествено, че ще им се струват най-добро място за живеене.

17

Анонимен

преди 9 години

"Приятелката ми е от българия казвал съм ви че е почти PhD една степен най мойта магистърската. Тя също е специалист като мен винаги е била по силна в вишата математика от мен," - Много неграмотно, т'ва, Сиднито, бре, 'бах тая ВИША математика!!! "Магистърската" явно я е взел от Факултето!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Прав е сидни,автралия е КЛАСА!!!

15

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

Всяка година се прави класация класацията по BLI (better life index) един от критериите е доход на хората - изчислява ДОХОДА МИНУС РАЗХОДИТЕ и от ПОЛУЧЕНОТО гледа колко неща можеш да си КУПИШ в магазините на съответната странаЕто тва е лайф стандарт.Този и останалите критерии са изчислили Австралия на 1во мястоdnes.bg/world/2014/05/10/avstraliia-nai-dobrata-strana-za-jiveene.224996,3Ето четете по подробно новината на български

14

Някой

преди 9 години

Има един рай на Земята и това са Карибите...Къща на плажа с един хамак, по цял ден ядене на прясна и вкусна храна и пиене на ром..в един хамак..без ток, без телевизия, без пътища...не ми изглежда Рай ако трябва да ходя на работа и да мисля за куп неща :).

13

Анонимен

преди 9 години

Сиднито си е уредил живота, в каторжническия рай, не го мислете. Живее си с приятелката му, от Шри Ланка, в стая в стара дървена къща, с още 12 пакистанци и индийци, в едно от предградията на 170 км от Опера Хаус. Има си постоянна нелегална работа в кухнята на индийския ресторант, собственост на хазяйна на къщата, кара си колата (купена на старо за 250 AUD), когато не е на смяна в ресторанта се излежава в градината пълна с отровни змии и паяци, и си *** на къси вълни под Озоновата Дупка.