13

Анонимен

преди 9 години

тая процентовата пак се изказва неподготвена. от къде изкопахте тая калинка?! миналата година имаше по един самолет седмично боинг 737. 160 човека... как може да увеличи туристите с 40% ако пранираните полети са същите? особено, че прибалтийските туристи са турбо бедни и пътуват от май до края на юни и после през септември. юли и август. ще броите стотинките. очаквайте най-слабия сезон. точка! герб закопаха поредния отрасъл в услуга на американските евреи.

12

balkanturist

преди 9 години

o, chudesno! :)razbrali sa se s meshereto - sreshu malka drebna vhodna taksa za meshereto i kurortna taksa ste razvejdat turistite s black ohrana na kocek party, kadin gobek, svatba - 4 dena, krastenka - 2 dena, happybirthday - 3 dena, tukaimatukanema, pamuksheker, pembeapple v Stolipinovo, Fakulteto, N. Zagora, St.Zagora, Haskovo, Vidin, Pernik, Kustendil, Sliven, Pazardjik, Montana, Lom, Kaloyan, Dimitrovgrad pazara, selo Gradsko, selo Dragodanovo, selo Gergevec, selo Zlati voivoda, Straldja

11

Българин

преди 9 години

Всеки търси под вола теле. Никой не говори , че цена и услуга трябва да са приемливи за туриста . Нашите назначени капиталисти от БКП-БСП искат туристите да им се водят под строй и да плащат колкото им казват хотелиерите . А това , че за чадър и шезлонг плащаш повече от нощувката в хотела се правят на луди . Няма как да стане . Все повече туристи ще бягат в Гърция и Турция .

10

.i.

преди 9 години

Като намалеят руснаците ще започнат да идват хора от по-нормални държави.

9

kiro

преди 9 години

стига сте тролили бе, на тоз пък 200 клиенти му избегали в ... хаха те нямаха кинти още миналото лято се редяха на опашка за банички а тази година ще и седят в къщи и ще чакат петрола да скочи

8

а

преди 9 години

Имам клиенти от Русия редовни които в момента избраха черна гора и гърция пред България за първи път тази година само мойте клиенти са към 200

7

a

преди 9 години

готови сме като бездомно куче пред магазин за кифтета

6

Анонимен

преди 9 години

Варна в момента прилича на разкопана нива. Целият център е в ремонт, все едно е имало вулканично изригване. Всички пътни артерии се ремонтират едновременно, има жестоки задръствания. Това ако е готовност за летния сезон, нямам думи. Явно госпожицата на снимката е ходила в някаква друга Варна, за която не сме чували.

5

министър по туризма

преди 9 години

Моляяяяяяяяяяяяяяяяяяя, госпожата не знае какво говори.Извините я..., нали е от Марс...В началото на годината имах 15 резервации от Русия, но ....когато заговориха нашите политици на езика на омразата, то и 15 -те бяха анулирани. И сега....чакам госпожата да ми дойде вместо руските туристи. Айде холан...не на мен такива!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

40% ОТ КОЛКО? СТИГА С ТЕЗИ %.ЩЕ БРОИМ ПИЛЦИТЕ НА ЕСЕН. ОБАЧЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА БРОИМ.

3

Морска мутра

преди 9 години

Мутроморието ви чака всичките. Елате на почивка. 30 лв чадър за половин час за чужденците. За българите по-изгодно: 25 лв за половин час. Чалга до зори от мутротеката на плажа. На който не му харесва да заповяда в бара при момчетата ни с епилираните крака и анаболови инжекции. Ще дебатираме ситуацията по културен начин. Предлагаме и прекрасни гледки от хотелските стаи директно към бетоновия колхоз отсреща обслужващ 1500 туристи на ден. Долу в ресторанта очарователен бой за храна на закуска.

2

турист

преди 9 години

Миналата година 10 туристи от Литва и Латвия, тази година 14

1

Анонимен

преди 9 години

Особено всичките ни 10 "Клас А" магистрали са готови за лятото.