18

ХХХХХХХ

преди 9 години

ПОЛИЦИАТЯ П--ЩЕ СА ГЛАДНИЧКИ И ЗА БИЛЕТЧЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ САСЕ ПРОДАЛИ И ЩЕ МЪЛЧАТ ВСИЧКИ СА ТАКИВА ТАМ АМА АКО Е ТЯХНО ДЕТЕ ЩЕВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МЪЛЧАТ ДАНО ГОСПОТ ГИ НАКАЖЕ ТЕЗИ ДЕТО ВЗИМАТ ПАРИ И МЪЛЧАТ ИТЕ ИМАТ ДЕЦА ДАНО ГИ СТИГ НЕ ИТЯХ

17

йото

преди 9 години

Толкова див и *** народ няма никаде Влиза в Панагюрище със над 100км.в час Голяма диария е тоя

16

анонимен

преди 9 години

няма ли мъже в този град ако няма тогава жените да се организират

15

Анонимен

преди 9 години

А това дете на 6 години,какво е правило на пътното платно ,че и с колело??? Много свидетели имало наоколо ,а никой даже не си е направил труда да прибере детето от пътя,а да не говорим за родителите !

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен30 year

13

Анонимен

преди 9 години

Този направо си плаче за 10 годинки на топло.

12

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Мисля че живеем в още по страшни времена и от "лошия" комунизъм. Живеем във времена в които, така наречените "бизнесмени" си правят каквото си поискат и раздават правосъдие, не знам какво може да стори народа с бдения и мирни протести не става.

11

Анонимен

преди 9 години

Така е в територията управлявана от мутри - всеки си трепе когото си ще - при това безнаказано.

10

циганин до 20

преди 9 години

Трябва ли да падам толкова ниско до твоето ниво за да ти отговоря?Не,не мисля.Не искам да се връщам 150 години назад в развитието си

9

Анонимен

преди 9 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Човека си плаща и не го съдят, даже досието му е чисто и говорителя на ОДП се прави на ощипана девица. Перестройката трябва да започне с бюрата по труда. И там да се запишат всички журналисти, прокурори, съдии, полицаи, общинари начело с кметовете, данъчните. Под строй, може и не в тоя ред но задължително първо журналистите.

8

циганин

преди 9 години

За жалост лаещите след 2 дена и това ще забравите.Вие не сте общество,ако бяхте такова България щеше да просперира.Поне не се хабете,25 години само това правите.

7

Анонимен

преди 9 години

Ако пияният кънкьор беше осъден ефективно, а не с условна може би сега Петьо щеше да е жив.

6

Анонимен

преди 9 години

Жената прикована на легло 6 месеца, ами нали е била на преглед, в цивилизования свят това се докладва, разследва...това е инцидент. Ако тогава държавата е била на мястото си, днес можеше това дете да е живо. И сега не казвайте, така му е било писано...защото ако така се разсъждава не трябва да има закони, полиция, съд.

5

Анонимен

преди 9 години

Пъков, до сега си се оправял с рушвети, но това беше! Толкова клетви си отнесъл за хлапенцето, че скоро близките ти ще апнат жито по твой повод!

4

69

преди 9 години

До Анонимен-1Много добре описано и квалифицирано деяние. Бих го приложил срещу много ***, отнемащи невинни животи. Бих го приложил и срещу тези, които ги закрилят...

3

Сандо

преди 9 години

Справедлива присъда е - смърт с камъни!

2

Анонимен

преди 9 години

TOZI PANAGURSKI TARIKAT SHTE BADE OSVOBODEN,ZASHTOTO IMA PARI I ADVOKATITE MU ZNAIAT KAKVO DA PREDPRIEMAT.

1

Анонимен

преди 9 години

Този е типичният *** с приятели честни и неподкупни милиционери, а нищо чудно и той самият да е накъф *** доносник. Никой нищо не му е направил до момента, въпреки че е рецидивист. Добре че бащата на детето, му е нацепил една глава в крадливата недосегаема мусура.