77

Анонимен

преди 9 години

Сигурен съм че не знае кой е написал романа за Винету, но въпреки това е културно светило от световен мащаб.

76

Анонимен

преди 9 години

ей тва на снимката ни е най-големият експонат - липсващото еволюционно звено ......

75

///

преди 9 години

България на 3 Култури , само дето не е ясно до ден днешен от къде са дошли така наречените Дасикане Рома-християни това са Роми и при това християни в България , бих казал много интересен Дял от Историята на България , може би не случайно липсва всякаква информация за тези Интересни Роми

74

дори формално

преди 9 години

Добрата новина е факт. Нека си пожелаем повече такива новини !

73

Мосю Лиже

преди 9 години

Вулеву моа матмоазель карабаджак, колтурасъ ибрик засмуква.

72

Стамат

преди 9 години

Боко, я погледни пак. Според мен лежи на три костенурки... :-D

71

Анонимен

преди 9 години

с какво толкова ценно и културно можем да се представим след ако е вярна 681г.

70

Анонимен

преди 9 години

И Боце с мозък поне на три коча!

69

Анонимен

преди 9 години

България е на три култури, шест морета и осем измерения. Само под ръководството на Баце!Ура !

68

42

преди 9 години

КАКВО МОЖЕ ДА КАЖЕ ЕДИН НЕВЕЖА КАТО ПРЕМИЕРА НИ. В ПОСЛЕДНИТЕ 15-20 Г. ТЪПИТЕ МАНТРИ НА ИРЕЧЕК И ШАФАРИК, ПОВТАРЯНИ И ПРЕДАВАНИ ОТ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЪПИТЕ НИ ИСТОРИОГРАФИ ВЕЧЕ СА ОТХВЪРЛЕНИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И МАНТРАТА ЗА ТЮРКСКО- АЛТАЙСКИЯ ПРОИЗХОД НА БЪЛГАРИТЕ. БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ- СТАРИЯТ ЕВРОПЕИДЕН НАРОД В ЕВРОПА. ЧАСТИ ОТ НАС ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ СА ОСНОВАВАЛИ ДЪРЖАВИ И В АЗИЯ. ДАЛИ СМЕ НАЧАЛОТО НА МНОГО НАРОДИ И В ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА.

67

CTOEB

преди 9 години

Моля ви - специалистите по психиатрия да се намесят най-накрая, защото това вече не се трае. Този на снимката не е шизофреник, не е съвършената карикатура, не е доказан манипулатор, не е очевиден ***, *** и мафиот - този е нещо, за което още няма измислени думи в българския речник. Този е съвършеното НИЩО. Дефинитивната низост. Абсолютният злодей. Най-гигантския Армагедон, стоварвал се някога върху хубавата ни Родина и опустошил малкото наченки на нормализация в хаотичния ни живот. Психиатрите, МОЛЯ ВИ !!!!!

66

Анонимен

преди 9 години

На гн Боико Борисов,рожденната дата трябва дае национален празник.Амин даи божичко.На там върви работата.Боико е Национален и Световен герои.Цяла Европа тръгна по неговият път.България е наи голямата късметлиика със гн Премиера Борисов.Бог даго пази АМИН.

65

Ало

преди 9 години

Г-н Борисов,освен тракийската и българската култури ,коя е третата?Турската ли?Която е правила всичко възможно да ликвидира първите две,ако това е култура?

64

като изключим

преди 9 години

герберското *** останалото се чете ,та каква по-голяма обида от женкаря оланд към българите ,значи тук не живее достоен народ щом тиквочев не е на власт ,ами я дайте да зачеркнем 1300 г. България щото теквочев не е бил на власт ,абе що баща му не го е изтрил със салфетката та да няма такъв върховен ***,а олонд е пътник и повече никой няма да чуе за него,значи тъпите европейци си искат от банкя е еееееееееееее дръжте си го ,ако искате даже го сложете в лувъра халал да ви е

63

ОТ ЮАР

преди 9 години

Бойко е единствения политик от 25 години насам, който се опита да махне руските окови. За жалост е много трудно, след като дори Костов се оказа московска маша (даде на колхоза контрола на 100% от течните горива на България!). Надежда има. Либерална икономика без мутри и милиционери за 10 години може да постигне близки до средно-европейските нива на цени и заплащане на труда. Стане ли това, ДС-мафията отича в канала. Единственият политик, който има капацитета да започне този процес е Бойко!

62

зунко

преди 9 години

добре, че трябва да стои прав, иначе досега да е разцъкал с телефона и да подремне, като на нобелови награди..

61

ОТ ЮАР

преди 9 години

Ако БКП-ДС върхушката имаше за цел държавата да просперира, щеше да има инвестиции, нямаше да има мутри и рекетьори, които са низовия състав на ДС-олигархията, ако народа беше оставен да работи при либерална икономика без безсмислени държавни ограничения, без мутри и рекетьори, този народ за 10 години може да създаде богатство, по-голямо от всичко построено през соца. Но при такъв сценарий ДС-олигархията ще загуби властта, а КГБ-истите ще бъдат изритани вън. Ето защо държат ниски нива заплати!

60

да не се излагаме ..

преди 9 години

А представяте ли си какво е да си преводач на Тиквун? То направо си е геройство . 1-ва категория труд.......от нищо нещо да направиш и да не ризилиш държавата. Добре, че поне не владее чужд език, тогава щеше да е наспасяемо!

59

Объркан свят

преди 9 години

*** *** "разсъждава"! ***, не образован АМА нахакан и това чудо боже е премиер?Объркан свят.

58

boc

преди 9 години

Генетично сегашните българи са най-близо до италианците.Доказано е!