15

qwer

преди 9 години

Този е същият измамник като сестра си !

14

Загрижен

преди 9 години

Защо, съдия, ще прави номерата на престъпниците с болестите?Защо точно психично заболяване? Мирише на ефективна присъда!

13

Анонимен

преди 9 години

съдия от ВВС не може да бъде открит от съда, обаче не се е окривала. И Цв Василев не се укрива, просто има гъбички на краката и не може да се върне.

12

Анонимен

преди 9 години

не познавам тази съдийка, нито ми е симпатична, нито съм убеден във виновността или невинността й. фактите обаче са: явила се е лично и й е връчена призовка; звъняла е лично в следствието и прокуратурата; днес сама е отишла в следствената служба. колкото откриха братя галеви, толкова и тази щяха да намерят, ако искаше да се скрие! оня цветан василев им се хили всеки ден от белград, те били издирвали 'национално' човек, който сам е отишъл при тях. ай-сиктир...

11

Анонимен

преди 9 години

Все от някъде трябва да се започне,Ченалов! И както казваш,недоволни винаги ще има! А това че сестра ти е била първа-просто мал шанс!

10

Иванчо

преди 9 години

" в резултат на натиска"?!?!!?? Тя е длъжна да се яви сама по закон. Нищо ме имала хемороиди. Трябва цялата съдебна система да я уволнят, да затворим висшите учебни заведения за право и да си назначаваме с конкурс съдии и прокурори от чужбина.

9

Анонимен

преди 9 години

Тя,не се е укривала тя,просто е луда.

8

Анонимен

преди 9 години

Тия двамата са за каторга

7

Анонимен

преди 9 години

Докато се хрантутеше с по 3 - 4 хиляди лева заплата месечно, нищо й нямаше, а сега психично заболяване й се било отключило. Да я заключват заедно със заболяването й!

6

Коол ганг

преди 9 години

Сега пак да не вземат да се нат и сънуват кошмари и да искат да ги пускат по болест от ареста- хахахах!Редовният номер и до болка познат

5

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще разберете как г-жата ще осъди некъдърната прокуратура/държава и ще вземи 50К лв. и още толкова евра в ЕСПЧ.Много ми е чудно ако посланикът на Франция в която и да е друга държава се намеси във вътрешните и работи по начинът, по който се намеси този в Тумбистан, след колко часа щеше да бъде изгонен?

4

Бивш юрист

преди 9 години

Браво,накрая намериха една изкупителна жертва. Прокуратурата си я намери за да избяга от яловата си работа /неработа/ по много по сериозни проблеми - организираният фалит на Банката, умишлените взривове през последните дни, започнатата нарко война за преразпределение, чиято жертва стана рускинята и детето й, каналите за износ на жени, което отне живота на студентката и много, много други... Добър театър изиграхте, господа прокурори. Вижда се- работите добре

3

Анонимен

преди 9 години

DA BADE OSADENA ZA NAZIDANIE I PRIMER ZA OSTANALITE MAGISTRATI.

2

Анонимен

преди 9 години

Не се е укривала, неее. Да видим сега колко болести ще и открият и ще се стигне ли до ефективна присъда за тази гнила ябълка. Иначе всичко е цирк.

1

Homer

преди 9 години

Вервам Ви!!!!!