16

Анонимен

преди 9 години

До кога държавата ще дреме и ще разрешава на шепа алчни хора да съсипват красотата на България. Това са безбожници, но ще си платят в троен размер алчността с наказание от горе.

15

До 18

преди 9 години

Ако правилно съм разбрал - ще използват канализацията на къмпинг Юг и бившия пионерски лагер от другата страна. Това е част от изоставения къмпинг "Корал" мисля. Жалко - много хубави спомени имах. Чудя се кой ли ще отиде там - то се стига по стария път към Лозенец и е в нищото. Безсмислено и грозно. Там имаше и една бивша резиденция на Тато - защо не си водят хилядите милиони туристи там?!?

14

допълнение към 18

преди 9 години

Съветските туристи ще се плацикат в пайняни бани!Това море вече за нищо не става, добре, че турците и гърците не унищожиха природата, както нашите мутри-свидни тамазлъци на комунистическите ***.

13

:(

преди 9 години

Един ден и тия тлъсти *** ще разберат, че с пари неможеш да се храниш, но тогава ще е твърде късно...

12

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се потърси сметка от кмета на Царево ми се струва...

11

без морал

преди 9 години

Законно е, но не е морално. Значи, че законът е неморален.

10

Т. Георгиев

преди 9 години

*** работа. После да не ревем, че нямало туристи по Черноморието. Всеки, който е ходил в Гърция, остава впечатлен най-вече от девствените им плажове. А всеки, който е идвал в България, се чуди как е възможно хотелите да се строят върху самата плажна ивица.Бойкот!

9

Наблюдател

преди 9 години

Поредният щрих от залеза на "правовата държава" България

8

бачо Кико

преди 9 години

Това не е човешко, пред очите ни застрояват последните петънца от природата и никой не прави нищо?!?!

7

Иван

преди 9 години

"строежът не е върху дюни, а върху навят от вятъра пясък"***! Че нали дюните са навят от вятъра пясък.Ама като знам кой ни е министър председател, не се учудвам.

6

Анонимен

преди 9 години

*** са *** но упорити - освен леене на бетон друго не разбират. И руски туристи нема да искат на *** крайбрежие.

5

Анонимен

преди 9 години

Добре знаете кой ни управлява!!!! То си прибра 16 милиарда и бута само когато си прави ПИ АР и то сгради които не са му платили рушвета не му е кмет там примерно!

4

gun

преди 9 години

вече резервирах в съседна Гърция а за тези които ще ходят тук да си вземат строителни каски

3

Анонимен

преди 9 години

ТОВА НЕ СА ПЛОЧИ ТАКА КАЗА МУТРАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КОЙТО ГИ Е ИЗЛЯЛ. ТОВА СА ОСНОВИ ЗА БАРАКИ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БУНГАЛА. А СЛЕД ТОВА ЩЕ ВДИГНЕМЕ ЕДНО МАЛКО ХОТЕЛЧЕ НА 5 ЕТАЖА. ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БЕТОНИРАНЕТО НА ДЮНИТЕ.

2

Климент Цветков

преди 9 години

Това безумие трябва да се спре моментално!!!

1

Иван

преди 9 години

***, глупав, стъпкан, алчен народец......Помнете ми думата, скоро ще ги събарят, като испанците, или ще ги продават на безценица и после ще се вайкат: "Фалирах, нищо не върви в тази държава"....Западняците вече не искат да идват, руснаците не искат, всеки работещ българин е решил да ходи в Гърция......