136

Анонимен

преди 9 години

1.никой не оправдава идиотското държание на шофьора2.защо колоездачите не пуснат целия клип...да видим кой как изпреварва и кой къде кара?3.на въпроса ми преди време към група колоездачи заела целия път...а вие знаете ли че трябва да карате в колона по един най вдясно и с светлоотразителни жилетки....отговориха ми че могат да карат както и където си искат и да си гледам работата...

135

Изгни тая държава

преди 9 години

Клета майка България!

134

Анонимен

преди 9 години

Ясно се вижда, че пътя не е магистрала. Произшествието е станало преди да подгонят колата. Наглостта на водача на автомобила се състои в претенциите му, че той е нещо, ПРОКУРОР, а колоездачите са някакви *** на пътя, не човеци, под нивото му. И да се радва, че не е засякъл мотор от рокерията, просто щяха да го набият и да го оставят да си търси "правата". Както знаем, тук бития си е бит, е.ания си е...

133

81627

преди 9 години

Да го бехте били, на какво се надявате в тая държава?

132

до 2222

преди 9 години

Брато, получаваш минусчета, явно велосипедистчетата не искат да четат закони, камо ли да ги спазват. Простотията е повсеместна!!!

131

до 180

преди 9 години

Как разбра, че е прокурор? Може да е селски кмет, може да е местният лидер на ГЕРБ или ДПС? Ама как веднага слагате определения! А колоездачите - дали имат право да спират колите по пътя или това е взето от примера на Болен, който спираше хората и им искаше лични документи. Няма яснота, за да се коментира в цялост случката.

130

обективен

преди 9 години

Повечето коментатори не са се качвали на колело ,защото не могат да карат, за да изпитат "тръпката" да не те отнесе някой "велик" и самонадеян шофьор на пътя .Но пък ръсят акъл като за световно ! Знаете надписа в гробищата -"Те много бързаха и първи пристигнаха !"

129

просто питам

преди 9 години

Колко от тези "умни и красиви" велосипедистчета имат светлоотразителни жилетки, както изисква българският закон??? Дали са се движили в колона по един или са се шматкали из цялата лента? Защо КАТ не ги глоби - има им данните, ще се съберат лесно имената им!

128

22222

преди 9 години

Чл. 80. (Изм. изцяло - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) Водачът на велосипед е длъжен: 1. да ползва светлоотразителна жилетка при управлението му извън населените места, през тъмната част на денонощието и при намалена видимост;2. да се движи възможно най-близо до дясната граница на платното за движение.Чл. 81. На водача на двуколесно пътно превозно средство е забранено: 1. да се движи успоредно до друго двуколесно пътно превозно средство;ДАЛИ НЯКОИ ОТ ВЕЛОСИПЕДИСТЧЕТАТА Е ЧЕЛ

127

Анонимен

преди 9 години

За тия велосипедисти няма ли камъни около пътя, да го изпратят по живо по здраво ?

126

Анонимен

преди 9 години

За какво блъскане става дума - не знам. Аз по колата на човека видях охлузване на предна броня ЛЯВО, което значи че АКО е било от съприкосновение с велосипед, то велосипеда се е намирал на средата на пътя (иначе няма как да го удари с лява част на автомобила). Видях също следи от СТРАНИЧНИ удара по заден ДЕСЕН калник, които няма как да се получат при удар на велосипедист (освен ако не го е замел със дрифт !!!), за сметка на това могат да се получат от ритниците на мамините велосипедистчета.

125

Анонимен

преди 9 години

Не става ясно от клипчето кой крив кой прав. Но и двете страни се държат меко казано арогантно. Горкия "НЕТ" - всеки ден го взривяват....

124

Анонимен

преди 9 години

"На клипа се виждат ясно шайка вилнеещи колелари. Човека с колата как се отърва не знам, но това ще остави трайни травми на психиката му."Не само че ще остави трайни травми на психиката му, но предполагам, че ще има за какво да се притеснява в бъдеще. Всички вече знаят номера на колата му: СА 3720 ТА. Мисля, че скоро трябва да се отърве от нея, освен ако не иска постоянно да я води на ремонти за пребоядисване и оправяне на изкривените части.

123

123

преди 9 години

Дали през 1995 година така смело щяха да скачат например на................................ескорта на Георги Илиев, а именно после ще искаха ПРОКУРАТУРАТА да разследва инцидента. Проблемът на българина е че иска да има само права без задължения. Друг е въпросът, че колоездачите създават много "предпоставки за ПТП" по пътищата.

122

НЕ-прокурор

преди 9 години

Аз пък съм възмутен от овчеглавието на повечето коментиращи. Никакво значение няма прокурор ли е човека или водопроводчик. И вие да сте на негово място и вие ще излезете извън нерви. Решили някакви че пътя е техен и сипят крясъци, ругатни и заплахи, че "нямало от там да си тръгне". В нета публикуван клип в който само "удобната част" от нещата я има и твърденията на едната страна. И всичко това не е възмутително, възмутително било че шофьора бил прокурор. Ай сиктир и простотия човешка, честно !

121

Азъ

преди 9 години

Ако бях в групата на колоездачите тоя нямаше да се прибере в къщи на собствен ход.

120

Анонимен

преди 9 години

Много е прав прокурора,какви са тези вандали ,които му препречват пътя. Разни кибици застанали на пътя и пречат на движението,после той виновен.

119

Анонимен

преди 9 години

Възмутен съм от този така наричащ себе си "прокурор". Хората на властта трябва да са смирени защото ние им заработваме заплатите!!!

118

Анонимен

преди 9 години

Въпроса е не дали колоездачите са карали неправилно, а е основния въпрос - в България от край време се шири вярването, че си безнаказан, ако си облечен с власт - това възмущава обикновения човек. За обикновения човек законо тежи с цялата си сила а за "богоизбрани" не. Припомнете си случката с прокурорския сен дето уби двама младежи.

117

Анонимен

преди 9 години

НИЩО НЕОБИКНОВЕННО. ОСОБЕНОСТИ НА СЕЛСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НАПЪЛНИ ГРАДОВЕТЕ. ДНЕС СЕЛСКИТЕ ГРАЖДАНЬЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРАТ У ГРАДО.