156

Неутрален

преди 9 години

Не ясно за какво е започнал спора. Когато започва клипчето вече всички са изнервени. Как шофьорът прави ПТП е същото и как велосипедистите му препречват умишлено пътя!

155

Macbeth

преди 9 години

Не разбрах "прокурорската" длъжност какво общо има с престъплението, което е извършил?

154

и аз съм анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ИМА НАД 60 ИЗТРИТИ КОМЕНТАРИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО ДВА МОИ, в които ясно подсказвам за тролчета и виновен шофьор. При това документирано извършващ ПТП.

153

Анонимен

преди 9 години

КАКЪВ ПРОКУРОР Е ТОЗИ НАЙ ОБИКНОВЕН ШОФЬОР В СОФИЙСКА РАОЙННА ПРОКУРАТУРА КЪДЕТО ЦЯЛ ДЕН РАЗНАСЯ ПАПКИТЕ МЕЖДУ СЪДА И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ .

152

добре

преди 9 години

Дадоха Ви малко почивка. В резултат на това се случиха толкова много неща. Голф гази моторист, прокурор пък велосепедисти и още много проблеми някой от които с летален край.ЗАТОВА ЩЕ ОТНЕМАТ СВОБОДНОТО ВИ ВРЕМЕ. ОЩЕ ПО-НИСКИ ЗАПЛАТИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ РОБСКИ ТРУД ЗА ВАС. ТАКА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ГОДИНИ В БГ, ДОКАТО ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ ОТ БОЛКА И УМОРА.

151

Анонимен

преди 9 години

До прокурорко каза?!...точно от такива "прокурори" ,като теб ме е страх...що не земеш да си измиеш краката и да си легнеш ,приятелю !

150

прокурор

преди 9 години

Свестния човек никога няма да изтъква статуса си в обществото,а ще се извини.Ама нейсе, самочуствието,че си повече от плебса,кото нема пари за кола и не се изучил до,поне до прокурор на бракоразводните дела и имотна делба на бабички-реституки.

149

мразя ви безплатно

преди 9 години

аз пък не намирам никаква причина за да застана на страната на грездеите-колоездачи и искам да ви кажа съвсем честно...нито един от по-долните кометари не е мой !

148

Анонимен

преди 9 години

абе,човек,сапри се малко,то от самолет си личи че всичките коментари в защита на прокурорчето са писани от един човек.Постарай се да генерираш думите поне,че се повтаряш в стилистиката нба драскането ти.

147

Различен Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно колко от коментарите писани по-долу защитаващи прокурора са писани от един и същи човек? Някак си си ЛИЧИ. В коментарите под видеото в фб страницата изглеждаха друго яче. Колелоездачите имат екипировка и каски! Светло отразителната жилетка е само за нощем. Според свидетели един от колелоездачите е бил бутнат умишлено, а от приказките, които се раздават в клипа не ми изглежда прокурора да е от свестните и възпитаните.

146

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха.. Шофьора на колата май е впрегнал цялата рода в нета?! Свиквайте, с новите телефони могат да ви излъчват в реално време във мрежите.

145

зам.прокурор

преди 9 години

тия с колелата нещо не ми вдъхват доверие ...тва са некви наркомани от "протестантска" мрежа ,разбира се...нагляри

144

Анонимен

преди 9 години

Бас държа ,че тези *** са част и от т.нар. протестиращи защото съм бил свидетел на подобни манипулации - извършват нарушения и реват ,че са ги пребили.

143

Анонимен

преди 9 години

Тези наглеци с велосипеди лишават човек от правото му на свободно придвижване и с цялата си арогантност снимат това с телефони. Ако съм на този с колата /също безобразен наглец/, ще ги скъсам от дела.

142

Студент по право

преди 9 години

В смисъл, единственото, за което този тук е виновен, е, че е отвратителен ***. Спор няма. Но за доказателства за нарушение на ЗДвП или престъпление по НК - нула. Напротив, нарушения се виждат ясно само относно велосипедистите. Ами съчувствам ви, ама може ли да публикувате такива клипове без грам да помислите. Можехте да си подадете жалбата и нататък по законов ред, не е нужно всички да ви гледат глупостите.

141

Студент по право

преди 9 години

Абе, пичове. Тоя тук е един от най-големите ***, които съм виждал. Но казвайки това, държа да подчертая следното - вие твърдите, че той е извършил престъпление, но няма доказателства за това. Вместо това се вижда ясно, че велосипедистите нямат светлоотразителни жилетки, тоест подлежат на глоба. Освен това е абсолютно недопустимо да му препречвате пътя, няма закон, който ви дава подобно право. Взимате му данните на автомобила, подавате жалба и това е. С това виде сте си вкарали автогол.

140

Анонимен

преди 9 години

От това което се вижда от клипа става ясно ,че група нарушители с велосипеди са спрели ,чрез самоуправни действия водач на МПС който по арогантен начин ги запознава с обществено- социалния си статус. По никакъв начин нямат право да създават пречки като застават пред или след автомобила му и ако бяхме една бяла държава би следвало да им се напишат актове по Закона за движение по пътищата.

139

Анонимен

преди 9 години

По правило за нашата мила народопсихология виновния винаги пищи и обвинява невинния. Като цяло ненавиждам изметта снимаща с телефони и пищяща за някаква измислена и неправилна справедливост.

138

Анонимен

преди 9 години

Простащини се случват всеки ден в нашата мила родина, пълна с образовани, успели и мъжествени граждани. Защо ли? А ония лигльовци на запад се уважават един друг, спазват правилата, не ограбват ближните си, работят си и живеят щастливо в красивите си и чисти държави. А Великият българин псува, мрази всички и плюе законите. Защо ли?

137

Дедо Дупи

преди 9 години

Четох заглавието - Как са я взривили тази Нета ? Пак ли бомби бе - невинни жертви.