34

българин

преди 9 години

От БСП и съпартийците на агент Павел вече ни писна.Другият път на изборите ще гласуваме за ПФ защото тая червена *** докато не я изметем бял ден няма да видим.

33

Анонимен

преди 9 години

Цялото краливо 25 годишно ръководство вън от БЪЛГАРИЯ

32

Анонимен

преди 9 години

Да обясни за инсулина пуяка, един министър вече горя заради далавери.

31

Анонимен

преди 9 години

Дръж се Москов!Кураж!Не се предавай!

30

Анонимен

преди 9 години

MOSKOV E VREDEN ZA ZDRAVETO NA NARODA,A KALFIN E VRAG NA BALGARSKIAT PENSIONER.

29

Гуфи

преди 9 години

Много се радвам на този депесарски вой срещу Москов. 1. Да имаме още 4-5 министри като него на ключови постове и имаме шанс да потръгнем напред. 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ за следващите избори и веднъж завинаги да разкараме ДПС от властта, докато все още сме мнозинство в собствената ни страна.

28

Анонимен

преди 9 години

tazi partia DPS da se zakrie...ta e protivokonstitucionna

27

Анонимен

преди 9 години

До до 18 ЛЕКАРТои Москов ще предприеме, а ти си ходи в твоите държава на фесовете дето няма*помиари*. Никои не те е канил в България, ние в Бг ще се оправяме без тебе, това си е нашата държава и такива като тебе не зацепиха че нямат право и не могат да ни определят съдбата!

26

Анонимен

преди 9 години

Москов постепенно вкарва платено лечение и изменя конституцията.

25

от Българин

преди 9 години

Доктор Кърджалиев беше изключително компетен и човечен лекар докато практикуваше в Търговище. Лесно е да се манипулират хора на расова и религиозна основа.

24

Исс

преди 9 години

Да ви кажа истината ако искат турците сега ще ни сложат на място но не искат кръв за това ще чакат търпел иво 20~25год

23

www

преди 9 години

До лекарТова нещо отдавна се случва, доФторе. Погледнете през последните години: дефицитите и бюджетите. А ДПС с днешния си вопъл иска още повече да натовари системата.И в един момент ще се окаже, че това единственото решение.

22

hasan agata

преди 9 години

До акудakule samo ti li plastas nima tursite ne plastat koy normalen nyama da si plasta ako e na RABOTAnika da osighuryat rabota na naselenietoa te mislyat da kradatkvo stana s *** 4 0 000 000 malko li sa kide otidoha tizi parichkistu nema usideni zastu

21

до 18 ЛЕКАР

преди 9 години

Ето това сте вие БЪЛГАРИТЕ, плюете в чинията, от която ядете! Ако си истински лекар ще си добре запознат, че като приемеш ТУРЧИН в болницата, първо ще ти даде няколко лева рушвет (пардон ВИЕ го наричате подарък), а при изписването още толкова! Нали бе, *** ТАКЪВ?!?! А сега ми говориш тук за изплащане на осигуровки, с хиляди очи чакате някой неосигурен, че да им вземете и малкото останали пари! Защо, любимият ви МОСКОВ не предприема никакви мерки за тези нарушения ?!?!?

20

Й

преди 9 години

Тоя министир ще се погриже да се отървете по бързо от болните си родители

19

акуд

преди 9 години

дпс АЗ си плащам 100% от мойте данъци иакам и другите са си ги плащат на 100%

18

..!'

преди 9 години

Щом турчин го казва дори да е вярно аз съм против

17

Анонимен

преди 9 години

А БЕ ТЕЗИ ОТ ДПС СИ ИГРАЯТ КАКТО СИ ИСКАТ В ПАРЛАМЕНТА- ЩЕЛИ ДА ВНЕСАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗАРАДИ ЗДРАВНАТА РЕФОРМА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА БАТАЛЬОНИТЕ НА НАТО ,КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

16

Turk

преди 9 години

Папапмгали раждате се свободни после ви дресират много лошо разбререте има можещи и неможещи хора в БГ вторите са на почит така ви зомбират че...

15

бг националист

преди 9 години

министърът прави дори и невъзможното да нормализира система все пак бг нее още официална колония на турция