9

Анонимен

преди 9 години

Много добре се е получуло - Ципрас до Христос и Путин до работник с каска... Фонът го знаем...

8

Анонимен

преди 9 години

До до 8Репарации за близо 40-те хиляди българи, избити по концлагери и затвори по времето на съветската окупация у нас ли имаш впредвид?Споко, и на това ще му дойде времето...

7

Анонимен

преди 9 години

До сибирска Хаха, евала, страхотни басни измисляте на Лубянка :))) Само гледай обаче как неплащането на дългове ще им излезе през носа на гърците .

6

Анонимен

преди 9 години

Няма евракис, оказа се няма и рублакис!Требе работакис, не само сиртакис и узакис!Тсипрас, разбиракис?

5

РБ

преди 9 години

Цялата политика си е една мътилка!Няма избистряне!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Dnes.bg пак правите неуспешни опити за манипулация. :)Под ликовете на Путин и Ципрас намеквате за Юда и предателство ...Всъщност Ципрас води гърците там, където им е мястото - при православна Русия !Защото гърците и руснаците са православни народи и е напълно нормално да поддържат приятелски отношения.Ненормално е това, което правят българските управници от 25 години насам.Побратимяват ни насила с историческите ни врагове, а ни отдалечават от братска Русия.

3

do 1

преди 9 години

Колко струва *** по твоето правило?И курортът не е Слънчев бряг, а Слънчев ден...

2

Анонимен

преди 9 години

Там на където отива Ципрас ние от там се връщаме Резултата е видим

1

x

преди 9 години

Тоя *** -ципрасовия,едно все още не е разбрал,а именно,че КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!!!!!Той това правило не знае,а се е цанил държавата да управлява!!!!Май ще строим оградата и по границата с Гърция.......Впрочем това,последното и сега би било от полза за България!!!