25

bezrabotna

преди 9 години

vmesto da pishete komentar sled komentar ,izleste y pochistete pred bolka ili idete y pomognete ne hvurlqite vinagi vinata na drugigo purvo q tursete vuv vas samite na bulgarite vse nqkoi mu e vinoven ....sami sme si vinovni za vischko izlekuvaite se ot zavistta y ot egocentichnoto si az ne ste nishto poveche ot drugite a upravnicite izlizat ot nas i nie si gi izbirame ako ne e taka zashto sedite tuk i komentirate a ne podobrite situaciata???

24

Анонимен

преди 9 години

GLASUVAITE OTNOVO ZA GERB I VIESHTE POTAVATE V DALBOKI IAMI.SAMO RADAN KANEV--ISTINSKI REFORMATOR--PUSHAC.

23

11

преди 9 години

Е, и как да ги пусна да ми "санират" блока? Май първо трябва да се застраховам?

22

Анонимен

преди 9 години

автобус 111 от години е претъпкан, но от общината си правят оглушки. Нищо че се возим като животни. Но така е като Фънди е харесвана от гражданите на кв. Абдовица, Филиповци, Хаджи Димитър...Навалицата помага на джебчийската престъпност... :-)

21

Анонимен

преди 9 години

дРУГАРЮ цВЕТОМИРОВО ТРОЛЕЙЧЕ, НАЛИ И В сОФИЯ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ РУХНА СГРАДА И СМАЗА ЛЕКИ КОЛИ С ПЪТНИЦИТЕ В ТЯХ. Стига рива.Скрийте се, нямате ли срам?

20

Анонимен

преди 9 години

До непукистаз от младост пазара се прибирах към дружба пеша точно никога няма да дупча билет вече !!!!

19

до 16

преди 9 години

ДРУГАРЮ Паунов, това ли е поредната гербава опорна точка за оспамване на навоната?Няма ли Фъндъчка да гостува пак по студията, цял ден в Босфор тв от студио в студио - ПЪРВО В СУТРЕШНОТО СТУДИО, ПОСЛЕ В СПОРТНАТА РЕДАКЦИЯ, ПРИ ЦАНЕВ, НАКРАЯ В ШОУТО НА ДЪЛГУЧЕВ. дАЙТЕ И САНДВИЧИ ЗА ИЗ ПЪТ.

18

AcOrP

преди 9 години

Оставка и съд за всички виновни за рушащата се държава. Кмет,премиер,Министър на асфалта и други такива ***. БСП+ДПС+ГЕРБ+ПФ+АТАКА+АБВ+РБ = Комунистическа МАФИЯ!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Некачествено направени пътища с "икономисани" материали, а сега търсим виновните. На крива ракета космоса й пречи.

16

Анонимен

преди 9 години

"Стар колектор и подпочвени води са виновни за аварията"Естествено. Софийска вода не е виновна. Местната власт и тя не е виновна. Водата е виновна. Ами хванете я осъдете тая вода, че да не прави повече така. И колектора - на съд!

15

Анонимен

преди 9 години

То цяла България ще започва да се срутва малко по малко. На нас войни не ни трябват, само тъпоумни управляващи каращи всичко на самотек и инерция.

14

работник

преди 9 години

Другари , защо не обясните , че хотела , който се срути е собственост на Георги Гергов-шеф на БСП Пловдив и той го бута . Знаем , че за вас човешкия живот няма стойност , а само парите са важни , но все пак чакаме опорната ви точка .

13

Анонимен

преди 9 години

nemarlivci vav bg

12

111

преди 9 години

Докато управляващите приемат за виновни слънцето, въздуха и водата няма да се подобри живота в БГ. Винаги се търси причината там където я няма. А това не е от полза за никой.

11

непукист

преди 9 години

Така наречените журналисти няма ли да драснат два три реда за "страхотната" организация на градския транспорт тази сутрин и как пътници които трябваше да слязат на окръжна болница се отзоваха в квартал Дружба само защото шофьорите не обелиха и дума за променения маршрут и не спираха защото нямат спирка за този номер автобус по това трасе.

10

Анонимен

преди 9 години

Във фейса пише, че трима души са затрупани в руините на хотела, който е бил пред събаряне и се издирват.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако пък след приключване за ремонтните работи вземат и да го асфалтират този малък участък (отгоре до долу)... ЕЕЕЕх, мечти...

8

Анонимен

преди 9 години

До Пиар агентхахахахахаСмешко. Има ли ннещо което е направено от Бибко и да не е за ремонт година след това. То не беше морето на цариградско, то не е магистрала тракия то не е сега лота на магистрава струма, то кво ли не беше.

7

до 5

преди 9 години

И без опорни точки се вижда, че ГЕРБ се оакаха тотално. Тепърва ще пропадат още пътища и сгради. Моля се само поне метрото да е отговаря на някакви стандарти, че и то ако се срути, тогава наистина ще стане страшно и Кратуната не само ще трябва да си отиде, а и да лежи в затвора.

6

ииии

преди 9 години

Случва се навсякакъде по света... където има асфалт и канализация и мнооого дъжд.