110

Михов

преди 8 години

Драги Александре, пишеш тъпотии, няма как да се случат бързи арести и сериозни присъди, тъй като според парламентаристите които евентуално си избрал измамата по телефона не е тежко престъпление. Всеки народ си заслужава съдбата, нашият *** народ също. Съжалявам

109

Анонимен

преди 9 години

Ние сме най-тъпата нация на земята.Докато цял свят гради и напредва, ние съборихме и окрадохме всичко направено.

108

Горо

преди 9 години

*** народ = *** народ. На мен ми звъня един такъв доктор - звъни ми от Белгия, а ми говори на български, че дъщеря ми катастрофирала. Интересно каква е тая моя дъщеря, след като съм на 30 години и кога съм я правил, че вече да кара, да живее в Белгия? 5 минути си поговорихме с човека, който се оказа по-*** от *** и накрая се оказа, че не е дъщеря ми, а братовчедка ми, че не е Белгия, а Испания и че не е катастрофирала, а е паднала.

107

Аз

преди 9 години

Те не ви правят на маймуни. Маймуни сте Вие, които им се връзвате. Като има ***, ще има и тарикати. От 15 години се говори за тези измами, кампании се правят, клипове, новини, какво ли не?! И какво? Пак има будали, които дават пари! Тези пари се дават доброволно, няма грам насилие, никой не ви кара да им ги давате. *** народ, тарикат апаши!

106

Анонимен

преди 9 години

дали съществуват застраховки, срещу подобен вид посегателства? накрая да не се окаже, че бабите се застраховали и после инсценират измама

105

Аз съм прост...

преди 9 години

Те и шефовете и политиците ни, ни правят на маймуни, та дори и медиите!И аз питам до кога?

104

Експерт

преди 9 години

Ако събираш пари за черни дни бял ден няма да видиш.

103

Анонимен

преди 9 години

Просто тези измамници си имат политически чадър. Изгодни са, тероризират населението както мутрите на времето. Битовия терор с "маловажните" кражби какво е?

102

МРАВКА

преди 9 години

МНОГО ПЪТИ СЪМ ПИСАЛ ПО ПОВОД ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ.ТЕ СА АРТСТИТЕ КОИТО ПРИБИРАТ ПАРИТЕ НА ГЛУПАЦИТЕ.АЗ КАЗВАМ ЧЕ НА ГЛУПАВ ЧОВЕК ПАРИ НЕ МУ ОТИВАТ.

101

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да ме убеди, че полиция и държава не могат да се справят с проблема. С няколко бързи ареста и сериозни присъди следващите ще се замислят, но засега не го виждаме, въпреки че измамите са от години. И ще трябва да се справяме сами.

100

Пенчо

преди 9 години

Да бъдем честни - бедни сме, защото сме глупави. Странно е как хора, които живеят с по 2лв на ден, изведнъж намират 10 000лв, за да ги дадат на някой измамник. Това не е нормално. Не е нормално да живееш като скот, а междувременно да ги къташ пари под дюшека. Не е нормално да си беден като мишка, а пък да даваш луди пари за ясновидки и врачки.

99

simvola

преди 9 години

На всички пенсионери ,когато отиват да си получават пенсията да се дава една брошура за какви схеми и измами се прилагат от измамниците . Само така ще се справят с измамите.

98

мдаа

преди 9 години

НАЙ -БЕДНИ СМЕ ЗАЩОТО СМЕ НАЙ-ПРОСТИ. ГРЪК НЕ МОЖЕШ ГО ИЗЛЪГА ТАКА .ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ***.

97

11111111111111111111

преди 9 години

Тези бабички като отидат на лекар не дават и ЕДИН ЛЕВ за здраве Но на *** и гащите си свалят Да не се оплакват Заслужяват си съдбата Даже им е малко

96

Анонимен

преди 9 години

И как искате такъв народ да избере читави управници. Какъвто народът, такива и управниците, и от това следва фактът, че сме най-бедната държава от Европейския съюз.

95

петър

преди 9 години

И когато има избори, вместо да оставят децата и внуците си да решават, нареждат се пред изборните секции от тъмни зори, всичко знаят и всичко могат българските пенсионери.Опитах се да обяснявам какво се случва на една изкуфяла бабичка , а вместо да ме слуша тя почна да ми чете лекции какъв велик политик бил крадливия *** костов. Само след 10 дни бабишкела олекна с едни 500 лв.

94

Анонимен

преди 9 години

До ИстинатаНе само прости,ами изключително прости! И на състезание по простотия да идем,пак второ място ще заемем!

93

В края на тази зима

преди 9 години

у дома няколко пъти се обади една и съща жена, която ни говореше на "ти", независимо кой от нас е на телефона и всеки път казваше "В болница съм. Много съм зле." Около нея също се вдигаше много шум - изглежда, че стоеше до оживен булевард, по който с висока скорост се движат много коли. Обяснява, че е "излязла, за да се обади". По гласа и по начина, по който приказва, ясно си личи, че е ромка и че не е млада.Измислят най-различни хитрини, та някакви шумове да пречат да разпознаеш гласа.

92

Истината

преди 9 години

Освен най бедните, сме и най простите в Европа !

91

Анонимен

преди 9 години

Това че хората са свикнали от време оно да дават под масата за да се случи нещо или да не се случи друго е така дълбоко вкоренено в битието на българите, че не е чудно че си дават и последните пари на ало измамници... От друга страна ако имаме работещо правосъдие - за което е достатъчно само виновните да бъдат наказвани без измъкване то тогава няма да има нито даване под масата нито ще има кой да взема.... ама пусто като не ни увират главите ....