10

Бургас

преди 9 години

Всички телевизии само глупости бълват.Едни и същи водещи.Брадясали и грозни.

9

Анонимен

преди 9 години

На мен пък ми изглежда интересно.Предпочитам го от тъпите ''като два капки '' и '' и аз го мога'' хахах и предпочитам БТВ пред нова ,това предаване ще бъде интересно,за да видим до колко хората сме зависими от удобствата и комуникациите ще пада смях

8

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 9 години

сЪНАРОДНИЦИ /.не слагам прилагателни като СКЪПИ, или УВАЖАЕМИ и т.н., тъй като са девалвирали от демагогска експлоатация от страна на нашите политици/, прочете, моля ви, книгата на Джорж Оруел 1984, а мможе и ЖИВОТИНСКА ФЕРМА. тези, които са ги чели, неминуемо ще направят доста връзки. Добре разбирам, че КУКЛОВОДИТЕ имат интерес да ни опростачат, но стгнем ли момента на POINT OF NO RETURN, може да изтървем козите и тотално да ни захапе куфара /последните изрази са от арсенала на футболните фено

7

до 7

преди 9 години

Не знам кой от кого е изплагиатствал. Бтв дават Master chef, което е лицензионна продукция създадена през 1990г. и първо излъчена в Англия. Та хайде сега кажи Нова Тв как сами са измислили кулинарно предаване и Бтв са копирали от тях. Не защитавам Бтв, телевизия гледам най-вече Nat Geo и Discovery, но недейте да си измисляте глупости.

6

Ангел до 5

преди 9 години

Това си е пазарна икономика на пазара на труда.След като от НОВА са им предложили по добри условия това говори че НОВА е по печеливша или не са толкова стиснати като БТВ.Какво направиха БТВ ,изплагиатстваха хитовото съдби на кръстопът по НОВА със жалка негова имитация .Кошмари в Кухнята също хитово предаване беше изплагиатствано. БТВ от години разчита само на малцинствата.Пусни им един Турски сериал да се радват ***.Имат пробивност само към ниско интелигентната и неграмотна *** в Бг.

5

Btv

преди 9 години

Босфора тв БЯХА добри но вече са много ниско. С турските си маанета. България търси талант е пълен смях, изобщо нова е светлинни години напред. Единственото читаво нещо по босфора е Мастършеф. Всичко друго не се гледа !

4

до Калоян

преди 9 години

Калояне!! За кое са отчаяни Би Ти Ви? След като рейтинга им е над Нова Тв? Това, че Нова направо си купи сутрешния блок на Би Ти Ви с половината репортери като Миролюба Бенатова, водещата Ани Салич и т.н.!! Стига смешки,Дори Господарите бяха в БиТиВи и Нова им предложи пари да отиде Халваджан в Нова! Иван и Андрей направиха имитация на Шоута на Слави,1:1 изкопирано и кръстено Шоуто на Иван и Андрей. пуснаха Ивановата Ирина с предаване копи-пейст от Наталия Симеонова, Ани Салич с копи на Търси се

3

Калоян

преди 9 години

Истината е, че бТВ са толкова отчаяни, че копират всяка стъпка на Нова тв. Предаване за готвачи - и те пуснаха. Предаване за пеене - и те пуснаха! ЛОТАРИЯ - и те пуснаха! Винаги са крачка назад пред конкуренцията. Тъжна история.Не че харесвам нова, просто факти!

2

Анонимен

преди 9 години

И с какво толкова ще се отличи от Survivor да речем ; необитаемият остров ще бъде заменен от ферма,а условията кажи-речи същите.

1

Анонимен

преди 9 години

Това шоу, ако всичко не е само "за пред камерите", няма да е лъжица за всяка уста. 3 месеца без ток, вода, и "градски" средства за оцеляване - някои биха психясали още на първата седмица. Лично аз не бих рискувал да живея с подобни неудобства толкова дълго време.