28

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев, Делян Пеевски, Искров, Мискров, Бойко Борисов, Орешаро, Чобанов, Цацаров един тон съдии и прокурори, да ме прощават тези, които изпускам - ВСИЧКИ ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА! Това, което се случи и продължава да се случва е гавра, гнусна подигравка от страна на "елита" с българина. Те ни се смеят, те ни се подиграват, че може да правят каквото си искат и е все тая.

27

Виви

преди 9 години

Не само обвиняеми трябва да има, г-н главен прокурор, а трябва да има наказани, осъдени!! И вие трябва да се погрижите да осигурите надлежно всички доказателства, за да може това да се случи. И първият в затвора за кражбата на КТБ трябва да е Цветан Василев.

26

Асеновец

преди 9 години

Цацаров и да не забравиш да наминеш към Банкя за обвинение да връчиш на Премиер Тиквун

25

Ред Арми

преди 9 години

Борисов, Цветанов и Пеевски би трябвало да са следващите с обвинителни актове

24

Банкер

преди 9 години

Тове, че някой влиятелен политик е накарал Василев да отпусне без обезпечение стотици милиони на обръча от фирми не го прави по - малко виновен! Барека и той яде бял хляб, ама не му се отвори парашута и сега няма кой да върне похарченото за предизборната кампания. Нещата са ясни, ама няма воля от страна на властимащите! Пък народа си блее на ливадата......що да се напъваме и да се наказваме като сме на една хранилка всичките дерибеи!

23

Банкер

преди 9 години

На мен не ми е ясно какъв е казусът??? По принцип кредити над 100000 евро се отпускат само с подпис на Изпълнителен директор, в случая Василев. Няма как да се осчетоводи кредита в системата на банката без в досието му да има една дузина подписи! На шефа на риска, на шефа на клона, на изп.директор на застраховател, на оценител и др. Какво има да умува Цацаров???! Който се е подписал на тези документи в затвора, а в БНБ се докладват всички такива операции на 10 000 лв! Там който е проспал източван

22

4epa

преди 9 години

PACAROV- KOGA 6TE SI POVDIGNE OBVINENIE SRE6TU SEBE SI- A TOI NE BE LI EDIN OT SPEKTAKALA SRE6TU *** !!!!! KOMANDVAN OT 6OPARA PEEVSKI !!!

21

Анонимен

преди 9 години

Оказа се, че и интелигентните прокурори се купуват. И каква надежда остава грабителите на България да получат възмездие? НИКАКВА!!!!!

20

Т

преди 9 години

А, добрутро, Ганке! Не може току0така сделки да се развалят... Тва да не ви е бащиния?

19

Кукувица

преди 9 години

Партийното прасе - Цацаров.

18

кк

преди 9 години

Виждам в коментарите отчаяние, болка,разочарование, дори цинизъм, породени от крайно неудовлетворение от факта, че очакванията към Цацаров бяха големи, а впоследствие ставаме свидетели на една посредственост и инерция.Един лаф се носи, че Татарчев показал какъв трябва да е Гл. Прокурор, Филчев и Велчев - какъв не бива да бъде , а Цацаров показва, че може и без такъв.На всички ще припомня репликата "Ти си го избра!", която в нормална държава щеше да предизвика земетресение.

17

знайко

преди 9 години

значи некой ден може да прочетеме че некой янки дошъл тука и купил държавата за един долар?!!

16

petar stojn4ev

преди 9 години

стига стая пушилка. Кафа де

15

Анонимен

преди 9 години

dve svine-Tcatcarov i Peevski

14

Валентин

преди 9 години

Какво е това БЕЗОЧИЕ няма ли най-после тоя и простаците от МС и парламента да влязат в ЗАТВОРА.

13

Анонимен

преди 9 години

sHTO DA NE MOGAT DA BUDT SPRENI SDELKITE, BE GLADEN PROKURORE. AKO IMAME DOBRI I CHESTNI JURISTI, VJL. KOMPETENTEN I NEPODKUPEN PROKUROR TAKIVA SDELKI SA V KOSHCHETO ZA TRI SEDMITSI. AXA, AMA AKO IMA TAKIVA JURISTI I PROKUROR. A TO--O-O-O-O -... ostanaloto e mulchanie... za BG.

12

internetlumpen

преди 9 години

Откакто е дошъл на власт този парламент, нито един смислен закон не е минал през него. КТБ сякаш е единственият му двигател. Свидетели сме на нечуван слугинаж и от другите власти - траят си, вече няма кой дори да оспори безумствата пред Конституционния съд, който също отдавна е престанал да бъде гарант за справедливост. Извънредното законодателство набъбва като лавина пред очите на втрещените предприемачи и чуждестранни инвеститори и единственият му сигнал е: Бягайте оттук!

11

Анонимен

преди 9 години

Xa, xa, xa! "VERVAME" MU NA GLUHONEMIJA PROKUROR. D O L -U-U-U-U-U-U-U-U, NEGODNITSI!

10

Даниел

преди 9 години

Цацаров, Цацаров, ти отдавна си не зашит, а направо заварен за ДПС и Пеевски. Нали с твоето участие се отвори кутията на Пандора за КТБ. Все привличаш обвиняеми, а накрая май ще има само една пушилка. Дано Василев да отвори тези прословути документи по-скоро да се види кой и какво. Доста плач ще има явно.

9

Брад Пит

преди 9 години

Празни приказки пак...