16

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от анроидите на Самсунг, претъпкани с приложения които никой никога не използва! На истина андроид е създадена за шпионаж.

15

До Байо

преди 9 години

Не съм се изразил правилно. Говорех за часовника на самсунг. Е часовника на самсунг няма WiFi :)

14

Байо

преди 9 години

До 20 - кога за последно видя Самсунг да няма wifi?

13

чудя ся

преди 9 години

Чудя се, дали LG и SAMSUNG не се надпреварват за титлата "най-калпава операционна с-***".Android има доста проблеми, но LG WebOS и SAMSUNG Tizen са безнадежни.Microsoft WP 8.1 е бъдещето. WP 10 ще забие Android, WebOS и Tizen в десета глуха.Жалко, защото Microsoft направиха огромна грешка като извадиха релийз < 8.1Wp7 беше толкова голям ***, че дори биеше Android по-глупост и несъвместимост. Ако Стив Балмър не беше закъснал толкова много, сега Сатя Неделя нямаше да бъде шеф и бавно да ..

12

А

преди 9 години

Интересно дали самсунг щяха да пуснат часовник ако от епьл не казаха че ще го правят :-)

11

Бай Пенчо

преди 9 години

Самунг произвежда Гиър вече трета година. Добре че са корейците да дадат някоя идея на Епъл. Между другото, на цената на Айуоч можеш да си купиш Гиър Ес ,който няма нужда от телефон . Има си слот за СИМ карта. Можеш да се обаждаш и да пращаш съобщения . Ако Айфона ти не е наблизо,Айуоч може да ти показва колко е часа и дотам....:-)))))))

10

А

преди 9 години

Добре че съществува Apple за да има Самсунг от кого да копира ! Сега чакаме изкопирания часовник на корейците ....

9

хитрец

преди 9 години

Който ми не лайква коментарите да му изязат акне и хемороиди!!!!

8

До 11

преди 9 години

Абсолютно си прав.Взе ми думите. Любими са ми японците и корейците.Но сега корейците взеха пазара на японците с много работа и по-добри цени.

7

EDGE, S 6

преди 9 години

Светлината в тунела e новия дизайн.Стига скука.Показателите не са лоши.SONY "реже" работни места, но е най-доброто.Смяната във върховете на управлението води към успех.Урок е,че когато си пръв се отпускаш и лежиш на лаврите си. Конкуренцията е голяма.Правилната насока е към по-класни,високо технологични модели.Обръщане към онези клиенти,които искат да имат "швейцарско ножче",а не нахапан скъп (6 пъти себестойност) бранд. Познавам: МЕ 45,ЕЛФ,H7,HTC HD2,Note 2,4.Корейците най работят.

6

Анонимен

преди 9 години

каква Нокия бе хахаха,най-залупения телефон на планетата :)) Никоя тоест Нокия вече ги купиха от Уиндоус и вече ги прекръстиха Уиндоус.

5

иван

преди 9 години

точно 1 година с галакси С5,никакъв проблем.....супер бърз

4

Ядосан

преди 9 години

Самсунг може и да показват признаци на живот, но моя S5 вече 3 седмици е в сервиза, явно без признаци на живот.

3

хитрец

преди 9 години

Долу Самсунг,да гният дано!!!Само Нокия!!!

2

Анонимен

преди 9 години

хайде по-грамотно!

1

нормално

преди 9 години

.....че оперативната печалба вероятно ще се свие с около 30 процента ....==================================================Ябълката рулз !