13

!!!

преди 9 години

Има нужда да се ревизират медицинските документи. И редовно да се съдят издалите такива с невярно съдържание докторя, както и лицата, които са се възползвали от тях. Всички им плащаме- и мнимите инвалиди, и гражданите, от които се взимат парите за пенсиите на мошениците.

12

Анонимен

преди 9 години

Трябваше да изберем Калфата за президент, тогава нямаше да взима решения, отговаящи за социалната политика.

11

нн

преди 9 години

Истинските инвалиди, безспорно да получат пенсия, но ония които са си измислили "професия инвалид" и със съдействието на недобросъвестни лекари от болниците, частните клиники, ТЕЛК и с помоща на финикийските знаци се докопват редовно до такава пенсия да отпаднат. Много са. В региона има села заразно болни от симптома инвалидна пенсия. Майстори са на недоказаните болести от типа на прескачене на сърцето, динамика на мозъка, уши, очи, стави и още други . За реалните инвалиди- да за другите -не.

10

Минувач

преди 9 години

За 500 лв много бяха регистрирани като инвалиди и вземат помощи. Това е масово явление!

9

Деба

преди 9 години

Мнооооого пари взели, егати смешниците 25 лв за 75%????Ама как все най слабите избират за цел, що не се заемат с боковците.

8

AAA

преди 9 години

До анонимен 9 - Защо да им се забрани да ходят на работа? Ако не може да ходи, не означава, че не може да работи на бюро или да има повече акъл от много други, нали? Не ми се мисли как се живее с мизерна инвалидна пенсия, а и да си седи вкъщи - да не е затворник?

7

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се направи нещо Сега какво е Който има пари е инвалид

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЖената е с рак бе *** - на доиживяване! Дай Боже и на теб да се случи животно!!!!!

5

1

преди 9 години

Г-н министре, не може ли епикризата както болничния лист да отива директно в НОИ, а ще връща хората със съмнения? Ами ако връща истинските, както се чува, че правят? Ако се пращат директно ще опростят процедурата и за тях и за болните хора.

4

www

преди 9 години

Ще стане нещо, като екоорганзицията, която дадоха по ТВ. Дай една дребна сумича, за да не те пратим на преглед. На прегледа пък ще поискат още една дребна сумичка, за да потвдърдят диагнозата... Иначе казано ще има леко оскъпяване. Понеже по-голямата част от фалшивите инвалиди не са платежоспособни, сумите ще са дребни. Какпа по капка - вир.

3

www

преди 9 години

Нова брънка във веригата - нищо друго!

2

ХА ХА ХА

преди 9 години

ЛОША НОВИНА за "ястребите"

1

Анонимен

преди 9 години

нека да проверят в 4-та градска болница в софия,колко от лекарите са инвалиди!!!??? 100% !!!А.една от хирурзите е с 97% инвалидност!!! Горките й пациенти!!! Недай Боже!!!