23

мими

преди 9 години

ТИЯ ОТ БСП ЯВНО СИ ВЯРВАТ-ОТ 100 ГОДИНИ ЕДНИ И СЪЩИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ МУЦУНИ-САМО ЛАПАТ И КРЕЩЯТ ОТ ТРИБУНАТА,УЖ ЧЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА ХОРАТА-ДУПЕДАВЦИ НА ДПС-СМЕШНИЦИ ОТ ВСЯКЪДЕ-А ДОСЕГА КАКВО ПРАВЕХТЕ БЕ ЛАПАЧИ ДЕБЕЛИ,ДОВОЛНИ НАТРУФЕНИ С ПРИКАЗКИ ЗА ШЕХЕРЕЗАДА

22

Анонимен

преди 9 години

Другарят Станишев най уверено разби партията на пух и прах.По голям терминатор от него няма.Само да знаете,че ГЕРБ са го подкупили.

21

БКП

преди 9 години

Михов, това е краят. Червените бабички измряха.

20

художника

преди 9 години

Гледам и се чудя, как така навъртяха за 25г. 48 конгреса??? Нали БСП се разграничи от БКП? Нали от КОМУНИСТИЧЕСКА се трансформираха в СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия? Защо тогава броите и конгресите на БКП???Та ПИТАМ : Вие "другари и другарки", КОМУНИСТИ ли сте, или СОЦИАЛИСТИ ?

19

Да

преди 9 години

Долу БСП!!!

18

Анонимен

преди 9 години

хайде се га публичност и съответните кометари на заседанията и на другите партии, ха ха ха, каде са .....

17

видинчанин

преди 9 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Ние от Видин събираме пари за да доведем някой свестен кмет защото от кметовете на БСП нищо не става.За бога хора не гласувайте за БСП!

16

кулчанин

преди 9 години

Как така газ??? Вече и газ ли пиете?Стига бе хора вразумете се и руснаците надминахте.Те поне само одеколона "Тройной" пият, а вие на газ минахте!Вярно,че миналата година в Кула нямаше много грозде ама все пак ракия се намира-не пийте газ.

15

ха

преди 9 години

Мишлуето пак пиян!Кви местни избори бе?Човек трябва да е тотално изтрещял за да гласува за вас, червени крадци и еничари!

14

Анонимен

преди 9 години

БОГатите живеели в РАЯ, а бедните в АДА, поне докато са ЖИВИ,...

13

Анонимен

преди 9 години

Не можах да разбера-за какво беше този конгрес.Щях да ви призная ако Майчето, Корнелийчето,Божиновчето, Йотовка,Гейчо, и тн ги бяхте пратили в забвение

12

Анонимен

преди 9 години

И на местните избори квооо... Миков, свършва се, брат! ЕГН-то се оказа най-доброто лекарство срещу вируса на БКП/БСП. С всеки избори ще вървите само надолу. Няма спасение за вас старите муцуни.

11

Анонимен

преди 9 години

третата партия БСП да се готви за това да стане 4 я пета пътя е само на долу

10

gerbadjiq

преди 9 години

Ще гласувам за социална партия без мутри

9

мнение

преди 9 години

Май ще е газ към поредната изборна загуба. Поправете ме ако греша, но мисля, че БСП не е печелила избори от 10 години. Когато все пак през 2013 година успяха да съставят правителство, се "самоубиха" още в първите седмици и оттам нататък вече не останаха хора да им вярват, и на конгреса се видя, че партията се раздира от вътрешни войни.

8

Анонимен

преди 9 години

NA KRAK O PARII PREZRENI,NA KRAK O ROBI NA TRUDA.DA ZASTANEM ZAD BSP I DA GLASUVAME ZA BSP.

7

Анонимен

преди 9 години

Със такава газ та така катастрофирахте,че отидохте завинаги в трета глуха.Приклучихте завинаги със власта.Но просто се опитвате да отстоявате заплатите си по наи ментъражииският си начин ни6то друго.

6

баче кико

преди 9 години

ГАЗ БЪЛЗО БЪЛЗО !

5

Анонимен

преди 9 години

Леко,че с толко газ да не катастрофирате и да идете у канавката и преди изборите.

4

Сержо

преди 9 години

Ама защо газ, бе, г,син Миков ?! Кой сега има газени лампи,че да налива газ?! Най-напред осигу рете на избирателите си по една газена лампа,че тогава да ви благодарим за газта,значи! То хубаво,че си се замислил за газта,ама няма ли да има нещо по-така,сещаш се нали - кое хапване, кое пийване или ще я караме само на .. газ?! Само,че с газени лампи няма да се види СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ дето ни обещавахте над 50 години - в това тъмно настояще накъде да поемем - наляво ли пак ,или надясно !?