11

*

преди 9 години

През цялото време се чудех , защо ще държат детето 20 дни след смъртта на майката - някой го е хранил , гледал и т.н. Мисля , че тези двамата са отвлечени заради органи . Четох , че 1 бъбрек струва 60 000 ? т.е. логично е да държат жив някой 20 дни , до като се намери купувач ... транжирането е с цел да не обърнат внимание полицаите , че липсват органи ... версията да са жертви на канибал също не е за подценяване , може да им е пил кръвта . Ако е така най-вероятно ще е кипърец от обкръжението и

10

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Чета постовете и си задавам въпроса, наистина ли ние българите сме толкова първосигнални, елементарни, злобни, и каквото и да е сравнение друго в тази посока? Убито дете по най-зверски начин, разфасована майка, и ти да правиш коментари достойни само за ***, *** и не зная какви! Да ви припомня ли, че една българка удуши с найлонов плик едно момиченце, че й направило някакъв коментар! Да ви припомня ли онези ученици, които разфасоваха съучениците си! Ей, хора, спрете се, замислете се!

9

Анонимен

преди 9 години

Според мен и всички *** във форума "православен" руснак, даващ 115% одобрение на Путкер това не може да го направи...

8

Шоп

преди 9 години

Не знам аква е ползата от руските туристи, но това което виждам е, че идват тука да се избиват и самоубиват.

7

я виж ти

преди 9 години

когато са чужденци,когато нищо не се прикрива,когато не е виновен някой наш човек,когато няма засегнати някакви интереси на някои по така специални българи как всичко бързо се разкривало как се назовават нещата с истинските имена,как полицейските служители си вършат съвестно и професионално работата!!!!а когато става тежко престъпление с българи защо не се действа така,защо истината се размива,защо се замазва всичко защо по други методи се действа тогава????защо ли е така тогава...????

6

Анонимен

преди 9 години

Пак се намериха ***, които да политизират темата... Няма нищо свято за вас. Знаете ли, че когато мълчите изглеждате по-умни?

5

Ani

преди 9 години

Горкото дете, що за човек може да посяга на деца! Лека му пръст!

4

Анонимен

преди 9 години

Бежанците от Русия застрашават националната ни сигурност. Къде е Волен и балгарските патриоти да ни защитят?!?Да направим ограда в морето на изток!

3

Анонимен

преди 9 години

Външно детето няма нищо общо с онова момченце на снимката от фото робота, с която ни занимаваха толкова време.

2

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Да и ще има кратко съобщение, че се повесил при попитке бегства!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ФСБ не се шегува !Ако руснак е извършител на убийството ще го открият и в дън земя ...