101

нова

преди 9 години

До Анонимен"Метрото , чрез МОЛИПОЛИТЕН се строи от 1982 г. Защо толкова години нямаше въпроси и коментари?"Амииии...през 1982...да беше питал, ако ти стискаше..

100

Анонимен

преди 9 години

Gotino! Hvanah se! Hahaha

99

смехурко

преди 9 години

нии жителите на с торба лъжи сме много разочаровани може да си изтървем полетите

98

Анонимен

преди 9 години

До ПървоаприлскаДа, бе, добре, че е Първи април, та всичките му тъпотии, които говори сериозно, да минат за "шега".А иначе, в днешното издание на Dnes.bg има 4-5 статии само с негови шеги. И само за него пишат. Нещо като: "Бюлетин за нивото на акъла Тиквунов"

97

Първоаприлска

преди 9 години

1 ви април е и много малко хора са разбрали че статията е шега.Днес ви метна,браво,хванаха се много.Сега не си отмъщавайте като започвате да плювате срещу медията.

96

Анонимен

преди 9 години

Метрото , чрез МОЛИПОЛИТЕН се строи от 1982 г. Защо толкова години нямаше въпроси и коментари?

95

Велимир

преди 9 години

Честит 32 Март! ;)

94

Да го ева

преди 9 години

""Причината е отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната. Министър-председателят заминава на свиждане на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер, който влезе по спешност в болница заради операция на камъни в бъбреците.""""Хахахахахахаххаххахахахахаах....Е не , не се издържа . Обръща ме на вино

93

Анонимен

преди 9 години

Tova metro javno e negovo , lichno

92

Анонимен

преди 9 години

Тряя да дойде тупана за да му се радват агросите с сергия за фъстъци и семки и *** и балони. Аз не бих се качил на тази селяния.

91

www

преди 9 години

После говорим срещу режима в Северна Корея!? Та не разбрах каква е толкова голямата разликата?В България хората работят, плащат си данъците, но метро няма, щото пиар ербапът го нямало. Не го ли открие пиар ербапът - не може. Може да стои затворено до второ нареждане.В КНДР е същото. Може би там е малко по-зле, защото хората по-трудно бягат в съседни страни, основно Южна Корея. Но ербапът от СИК искаше и нас да затвори в предишния си мандат, помните ли?

90

az

преди 9 години

Мда.. и мене ме хванахте :)

89

Лапнишаран

преди 9 години

Добре, Дневник! Хванахте ме :-)

88

Някой си

преди 9 години

Той българина на Барека и Болен се върза ,че на това ли няма....То не беше цар,доган,телефонни измами,пирамиди.....абе *** народ! Иначе самочувствието е до небето.....

87

aaaa

преди 9 години

Много сте прости DNES.BG

86

Анонимен

преди 9 години

Очаква се по време на откриването да има и митинг на "Атака" пред летището, на който лидерът на партията Волен Сидеров да поиска да се приеме специален закон, според който новите вагони за столичното метро да могат да се купуват само и единствено от Русия.WTF????? :))))))

85

Анонимен

преди 9 години

Разбрали сме хумора, но забелязахме, че при Бизнес парка автобусите, които служат за връзка с метрото са много малко, много нередовни-на 25 мин., а е много неудобно за ходене пеша, има много хубави бизнес сгради, но никакви улици разбира се. Освен това Ал.Малинов е пак в ремонт, защото толкова добре са го направили миналия път. Много некачествени ремонти и пътища

84

me

преди 9 години

Оф какви са тия тъпотии бе, днес.бг, нормално ли е новинарски сайт да си прави шегички. Мразя го тоя ден. Голям майтап да се чудиш как да си промениш плановете, днес.бг, ама голям.

83

ме

преди 9 години

Какви са тия глупости, бееее? Ами хората, които бяхме планирали да го ползваме метрото тази седмица? Ние да не сме лично владение на Бойко, че откриванията да се съобразяват с него?! И какво по дяволите има общо Орешарски и ДПС. ПРосто нямам думи.

82

Анонимен

преди 9 години

До ГЕРПМетрото го пускат утре .... И го знае всеки който чете до края статийте или гледа новини .... Никога не са казввали че ще бъде пуснат днес...Метрото Тръгва от Утре и това се знае от един месец ..... Че 02.04.2015 тръгва метрото ...... И като не четете ходете чакайте сега метрото за Бизнес парка (Туко виж са отворили врати)