18

Анонимен

преди 9 години

Дяволът се опитва да убеди всички ,че не съществува.

17

Снощи ги видяхме

преди 9 години

по телевизията.Какви са тези плашила с фереджета, бе?!Не възразявам хората да носят облекло, съобразено с религията им, но ако това облекло предвижда и скриване на лицето, то е опасно за обществото - защото така могат да се прикрият опасни престъпници и терористи. Ако са издирвани от полицията, как тя да ги разпознае?Освен това, такова забулване е неетично. Някакви бабароци искат да се движат по улиците и да плашат малките деца! Как не!Която иска фередже, да върви в Саудитска Арабия.

16

100÷

преди 9 години

Практикуват радикален ислям кво се прават на луди вижте ги кви са талибани

15

Анонимен

преди 9 години

До преди няколко години пазарджишкия *** имаша за спонсор апостол Павел .Понеже апостол Павел вдигна ръце от тях те намериха нов в лицето на Алаах.Докога и Алаах ще ги държи в прегръдката си ще видим.Когато пътувах по стария път за Пловдив преди години от *** *** не можеш да се разминеш.Сега сложили бурките и край с курварджилука.Истински примерни мюсюлманки.Изповядват се само на собственния мъжВсяко чудо за три дни.*** си е ***.

14

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 9 години

Трябва "Държавата", ако въобще има такава, да се намеси с цялата си сила и всички опити за посяването на радикален ислям да бъдат унищожени още в зародиш. Бил съм на дълги мисии по цял свят и повярвайте ми навсякъде така се започва. Първо им дават пари, за да ходят в джамиите ежедневно, а жените им да се забулват, - около 500 Евро месечно. Такива като нашите ***, естествено заради парите се навиват, но след няколко години изпилване на мозъците им, те сами си запасват бомбите.

13

Анонимен

преди 9 години

Кат ти гледам брадата, изобщо не е радикален ислям, а??? Като искате ислям, бейгайте към Турция, анадола и емирствата! Тука религията е източноправославното християнство, бе брадати козли!

12

Барече

преди 9 години

До 21Местан не е обикновен , а чист нагаждач. При бай Тошо е бил първи агент на ДС, заедно с Доган, т.е. продажници. Дори скинари да дойдат на власт, той първи ще си обръсне главата....не го гледай тоя мазник.....

11

Анонимен

преди 9 години

Как нарича радикалният ислямист радикалният ислям? Отговор: Ислям.

10

Georgi

преди 9 години

До ССAide, aide kakuvto i da e Siderov pone govori istini i v parlamenta gi zashtitava jalki sa horata koito glasuvat i vqrvat na GERB.

9

Барече 2

преди 9 години

Преди 25 години почти всички *** бяха християни, след това почнаха да търгуват с Турция и станаха турци, сега са араби, но ги очаквам скоро да станат НИНДЖИ будисти.......Вярата им е в парите, а не в бог.....няма такова племе......

8

Стършел

преди 9 години

Не Ви, ли прави впечатление, че никой от ДПС включително и Местан никога до сега не са коментирали тази тема и преди по съдебните делата на така наречените имами и по сегашната акция на ДАНС.

7

Анонимен

преди 9 години

SAMO DOGIVOTEN ZATVOR SHTE GI OPRAVI

6

Барече

преди 9 години

Стига с тези медийни сензации! *** в Пазарджик имат само един господар и не е никоя религия, а само ПАРИТЕ. Те не вярват в нищо друго, освен в ПАРИ! Всички хора в града знаят, че им се плаща да се маскират и на никой не му прави впечатление.Интересуват се само медиите като останат без новини. Като не им обръщате внимание, няма да има кой да им плаща и ще си намерят друга вяра....

5

Анонимен

преди 9 години

До АЗ - НАМЕРИЛИ НИША ДА ПЕЧЕЛЯТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ...сигурно това е такаИначе много е съмнително другарите роми да завързват с поясок със шашки и да вземе да се гръмне. Абсурд!Ако обаче ги навиват да се заселват в ИД, трябва да ги поощрим масово да го направят. Там раздеават храна на корем, къщи, петролни кладенци и най-важното - дават на калпак много джилязу

4

Путев

преди 9 години

Острижете им брадите!

3

МЪЖКИ ВРЕМЕНА

преди 9 години

Да му се отреже брадата с брадва както в знаменития разказ на Хайтов

2

Анонимен

преди 9 години

Чашата е пред преливане. Ще се режат бради.

1

Запознат

преди 9 години

Само като ги видиш са си чисти талибани. Направо на влака и към Сирия. Там ще им е добре, защо са тук?