12

Анонимен

преди 9 години

Вчера някой питаше "къде е обгорялата растителност?"... много конспирации им се върят в главите!Ето на снимката да гледа има ли въобще растителност, големи ***!!!

11

анонимен

преди 9 години

НА ТОЗИ МОДЕЛ САМОЛЕТИ МОТОРИТЕ СА МНОГО МОЩНИ И СА ПРЬСНАЛИ САМОЛЕТА НА ПАРЧЕТА ПИЛОТИТЕ НЕ СА ИМАЛИ ВРЕМЕ ДОРИ ДА НАЖАТ ОХ

10

Анонимен

преди 9 години

Проблемът идва от огромното его на съвременния човек. Без Господ в главата, и най-здравият може да даде накъсо.

9

Анонимен

преди 9 години

Много е удобно да се обяви някой за луд,ако той е ..вече мъртъв и не може да опровергае тези обвинения!!Това,което не казват е че всички пътници и пилоти,стюардеси...са били с маски!!!Били са упоени..и неадекватни,затова няма и крясъци от ужас на записа в черната кутия!!На борда е имало млади студенти!!И малки деца!Мислите ли,че не биха крещели?Експерт изказва версия за пробив на литиеви батерии,чиито хим.състав действал за секунди.,и е блокирало и вратата и системите на борда!Затова няма SOS

8

Анонимен

преди 9 години

Просто трбва да има кози крак и пожарна кирка или брадва и вратата за секунди се разбива.

7

London

преди 9 години

Kato padne ochte edin samolet sledvachtite 3 meseca ,,togava nqma da moje da mine versiqta s poludeliq pilot

6

Анонимен

преди 9 години

проблема не е нито във възрастта на един самолет нито в тяхната супер компютъризация. погледнете статиститиките - а на човещинката. един самолет не е голф трета ръка дори и нов внос. ако програмата за поддръжка се изпълнява правилно един самолет на 40г е толкова надежден колкото и новия ( дори повече защото е изпитан и няма възможност от дефект или грешка в концепцията). най голямата опастност е човешкия фактор, било то пилот или механик.

5

индус

преди 9 години

спокоино ще се оправят работите когато ЕС се присъедини към евразииският е ще има още малко "инциденти" с луди слепи кривогледи и тнт пилоти

4

Илко

преди 9 години

Имали нова версия за СЛЕПИЯТ , ЛУД летец на самолета?

3

Кукувица

преди 9 години

Преди да дрънкат толкова много, по добре да намерят втората черна кутия с техническите данни. Да ни разкажат каква е разликата между тази катастрофа и катастрофата при терористичния атентат в Питсбърг. Защо тука чарковете са пръснати по целите Алпи, а при Питсбърг няма и кошница такива. Те Боинг били много просто направени бре! Да се чуди човек как изобщо летят.

2

Отново

преди 9 години

Нова авария с Airbus A320 в Канада само с ранени. Не разбрахте ли, че като остареят, се скапват? Ама изкарахте човека побъркан, a той е прегрял от работа на странен самолет. Но като умрат още хора, ЩЕ СА на вашата съвест, че не сте сменили машините! Тънка е границата между предприемач и опасен печелбар на цената на животи. Не са лесни милионите, господа и дами! С по-голям риск са от очакванията, да си знаете!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

След всички мерки за сигурност взети след 11.09. 2001-ва излиза, че е по-трудно да се качиш на самолета, отколкото да те пуснат да го управляваш ... :)Поредният идиотизъм на Новия световен ред в действие ! :)