13

Shmatarok

преди 9 години

Колко е хубаво да попаднеш, първо на такава позитивна история, за успеха на едно смело и силно дете, постигнат въпреки обстоятелствата и с подкрепата на отдадено и сплотено семейство, и второ - на статия в днес.бг, под която има само положителни и окуражителни коментари. Създава усещането, че сякаш не всичко е изгубено :)

12

льжата

преди 9 години

Майка ГЕРОИНЯ.Само истински човек може да постьпи така! Ники ти си Великан.Нека Бог ти помага и на сестра ти сьщо.Обичайте мама и бьдете щастливи

11

1+2

преди 9 години

Хубво пишете за Ники- да е жив и здрав, но никой не каза нищо за тази майка! За мен тя е героиня и една наистина достойна жена и майка!

10

Анонимен

преди 9 години

Браво Ники ! Смело напред и не се предавай.Вярвай в себе си!

9

тцЪ

преди 9 години

Жив и здрав да си, Ники! Пожелавам ти един ден (дано да е скоро), да захвърлиш патериците окончателно и да тичаш, да риташ футбол, да се катериш по планините... Да бъде!

8

Успех момче !

преди 9 години

Браво момче, жив и здрав, много сили и вяра ти пожелавам. Искрено ти пожелавам да лекуваш хората, и на мен това ми бе мечтата, но съм от много бедно семейство и бе неосъществимо. За щастие по-късно получих добро образование, слава на Бога. Така че не се отказвай никога :)))

7

Аз

преди 9 години

Браво! В моето училище имаше едно момиче с церебрална парализа, много й се подиграваха ... Таткото къде е? Поредният, който не иска "увредено" дете и си е бил камшиците?

6

Някой

преди 9 години

Браво Ники...Не се предавай...смело напред!!! Няма от какво да се плашиш, с теб сме!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Браво Ники! Само така!

4

КПСС

преди 9 години

Едно Коле е повече от 10 Гошета! Браво юнак - давай смело напред и вярвай в успеха! Късмет!

3

Надежда

преди 9 години

В такива моменти съм много щастлива. Браво, моето момче! Здраве и много успехи ти пожелавам, нека се сбъднат всички твои мечти!Дано неговата история се популяризира, за да влее малко надежда в измъчения ни ден!

2

Живко

преди 9 години

Това е тъжната истина в България, стискам палци да станеш доктор.УСПЕХ.

1

Бургас

преди 9 години

Дори тези дечица не трогват нашите управници.Пари за крадене има,но за лечение няма.Успех НИКИ