11

не работи

преди 9 години

нещо това видео, а и какво ли ще видя толкова?!

10

Име

преди 9 години

Разбира се, че трябва да има бус-лента и истинсла лента за велосипеди. Дори ако има само две платна, едното трябва да е за градкия транспорт. Проблемът на повечето нарушители е да не се минат, щом други го правят защо не и аз?

9

Салахадин

преди 9 години

От "Лукойл" съобщиха,че са гледали клипа и са преброили 140 коли преминаващи.Почти всички са с "ФАРОВЕ".Горе долу за времето на клипа има от "Фарове" едни 50 литра бенз от горе.Бойко ще сложи още няколко пешеходни,да можете да спирате и да въртите още бензин и още за "Лукойл".Това подлези, надлези няма значение.Има гадове,които не включват "Фаровете"обаче а така по-малко печалба.Ще се обадим на КАТ пак да засилят ,че хората започнаха да се изхитрят с "LED"-ки :) Лукойл ви пожелава приятн ден.

8

фт

преди 9 години

Шофьор съм и искам актовете и глобите да станат жестоки - стотици и хиляди левове. Също и да има контрол. Тази диващина по улиците не се търпи. Цял ден сме стресирани и изнервени от сутрешното отиване до работата. Това влияе на производителността и качеството. Бизнесът да се замисли и да натисне властта за тези промени. Не може да те изпреварват и засичат отдясно, в бус лента, внезапни маневри без мигач, неспазване на дистанция, неспазване на правила. Каруцарска работа е това.

7

Анонимен

преди 9 години

До КалоянНо в цивилизацията, инфраструктурата е съобразено с броя население. В София е за около 500к, не за 2 милиона. Като дойдат празници е кеф да пътуваш в града

6

бай Иван

преди 9 години

Абе нюза, това го знае всеки който е пътувал с автомобил из София, ходете питайте кмета какво прави по въпроса и ще имате хубава статия.

5

Онзи

преди 9 години

До AcOrP.. И ревеш на общината да ти осигури места за паркиране, че имало синя и зелена зона, че те глобявали. Абе няма угодия.

4

Калоян

преди 9 години

До Н1:Ти, като си големият СТОЛИЧАНИН, излизал ли си извън България. Някъде в Цивилизацията? Хората се стремят да намалят вредните емисии във въздуха и се опитват да намалят трафика в графовете колкото е възможно, а ти се оплакваш от една бус лента? В повечето европейски държави има не само БУС Лента, но и лента за велосипеди. И удобството за използваш градския транспорт е доста по голямо от това всеки отворко да е с кола и да трови въздуха който дишаме! За Park and Ride чувал ли си някога?

3

Анонимен

преди 9 години

Щото ако всички се юрнат с автомобилите, в движение ще се появят още 250хил. автомобила из софийските улици. Бус лентите са необходими за да може градския транспорт да е по-бърз и повече хора да го ползват.

2

фсб

преди 9 години

задръстването на цариградско е абусрдно, понякога стига до плиска... и на мен нервите понякога не ми издържат и правя нарушение...

1

AcOrP

преди 9 години

Тея Бус ленти трябва да ги махнат и да станат нормални ленти. Много ясно,че ще карат всички като има 3 ленти ... наличието на бус лента намалява пропускателната възможност с 33%. Абсолютно не нужно е. А ако някой пък реши да се оплаква от градския,че е бавен и това оправдава бус лентите. Ами за 1 лев толкова. Като искаш бърз транспорт купуваш си кола,плащаш данъци,застраховки,подръжка,акциз на горивата и т.н. Защо някви *** от провинцията да се възползват от цяла лента.