91

Дядо Петър

преди 9 години

35 х 50 = 1750 лева.Да ама кой ще се хаби, щом няма да влезат в джоба му?

90

asi

преди 9 години

v Germania ,osobeno v Berlin v avtobusnata lenta mogat dase dvijat Avtobusite,Taxitata,na opredeleni mesta mogat i Kamionite dase dvijata inache samo da zasekat avtomobil v Bus lentata dupe damue iakotam nete pitat imashli poznati golemciili na koi si dete ili che karash posleden model TARATAIKAtam ZAKONAT SIE ZAKON a tuka samo na dumi

89

Доволен

преди 9 години

В София си е екстра, на който не му харесва прав му път.

88

Анонимен

преди 9 години

Големи експериментатори се извъдихте.

87

Дядя Коля

преди 9 години

До сУфиЕнец А ти си толкова сУфиЕнец, колкото аз Московчанин. Те софианците се изтрепаха.

86

Камен

преди 9 години

Със сигурност шофьорите не са "склонни да платят глоба, но да спестят 3-4 минути чакане на светофара". Просто знаят, че това нарушение не се санкционира. Я да имаше камери за движение в бус лентите, които да снимат нарушителите, щеше да е съвсем различно. В България единственото нарушение, което се санкционира е превишената скорост. Шофиране в бус лентите, неправилно престрояване, отнемане на предимство, шофиране в насрещното са все неща, които виждаме всекидневно, но никога не се санкционират.

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 93Альооооо, що говориш за комунизма бре продажник?

84

Анонимен

преди 9 години

Добруджанец, знаеш ли колко приятно за живеене място става София в празнични дни, когато "софиянци" си отидат по родните места. Точно като преди 40г. когато имаше СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО. Напълни се София със селска ***, донесоха си селските нрави и комплекси, схващаш ли.

83

сУфиЕнец

преди 9 години

До ДобруджанецСофия си беше много добре, преди такива като теб да я напъплят.

82

Анонимен

преди 9 години

Цървулите са твърде много, а и като си купят някоя по лъскава кола вече си избиват тотално комплексите. Тези хора не правят път дори и на линейките, което показва колко е умствения им багаж.

81

Анонимен

преди 9 години

"Когато сме в социалните мрежи, пред камера и дори в приятелска компания изтъкваме колко ни е зле държавата, защото всички останали гледат да "минат метър" пред закона."И кой по дяволите ви втълпи, че всеки който се оплаква от нещо в тази държава, задължително е лицемер нарушаващ реда и закона? Един път не сте дали положителен пример, винаги вкарвате всички в кюпа.

80

анонимен

преди 9 години

КОИ..КОИ .. КОНТРОЛИРА ДЕПУТАТИТЕ МИНИСТРИТЕ ,КАКВИ ЗАКОНИ И РЕШЕНИЯ ВЗЕМАТ..?ЗА 30 ГОДИНИ НЯМА НИТО ЕДНО ВЛЕЧУГО ДА МУ ЕЕ ВКАРАН ОТ РАЗ ГОЛЕМИЯЯ П Р А ЗЗсега го мислим как да изкараме бисеров невинен ..боикоооо ела и ти трева да пасеш

79

Атила

преди 9 години

Преди години ескорта на Тони Блеар от съображения за сигурност минават в бус лентата и следва глоба за всички шофьори но това е в Англия а тук няма никакво наказание за тези нагли нарушители изобщо BG. Къде остана върховенството на закона?

78

Анонимен

преди 9 години

Докато закона не започне да важи за всички еднакво ще е все така. Най-големите нарушители са депутати, министри, мутри, адвокати, чалги, миски и въобще тези които се мислят, че са нещо повече от останалите хора. Рибата се вмирисва от главата.

77

предложение

преди 9 години

Истинският експеримент следва да продължи, трябва да се провери дали заснетите от Днес коли, са заснети и от "избирателните" камери на КАТ и съответно дали са съставени електронни фишове на водачите. Иначе казано - за периода от 9 до 10 часа Днес вижда 20 нарушители - фишовете за този период трябва да са също 20, иначе има корупция и шефовете на прокурора.

76

Добруджанец

преди 9 години

Винаги съм твърдял, че меката на простаците и айдуците е София. Много *** еййй. Ама иначе все реват за демокрация. Но те, софиянци, както я разбират: граби, лъжи, не спазвай закона и ако ти се оперчи някой го гръмни.

75

Анонимен

преди 9 години

Хубав експеримент! Поздравления!

74

АЗ

преди 9 години

А нещо за автобусите, които не си карат в специалната лента, а засичат нагло?

73

Анонимен

преди 9 години

До NikolaХубаво име имаш,но...само толкова. Мозък...колкото да пазиш равновесие.

72

тех

преди 9 години

Мен вече ме одрусаха веднъж заради тази лента на Цариградско и вече внимавам какво правя.Но който има излишни пари, нека да си кара в бус лентата - и без това държавата има нужда от финансови постъпления.