360

Анонимен

преди 9 години

След като някой се е възмутил от гледката, значи тя наистина може би не е била приятна. А и дете в мола ... някак си не мога да повярвам, че тя прави най-доброто за детето си. Аз подкрепям кърменето и самата аз кърмя, но ако ми се наложи да го направя извън дома го правя по възможно най-дискретния и ненабиващ се на очи начин. А и нека си признаем ... има цици приятни за гледане и такива, които по-добре да си стоят скрити под блузката. Жената може би просто търси своите две минути слава :)

359

2

преди 9 години

Престъпление е да водиш дете на разходка в Мола, пълен с вируси и застоял въздух...***

358

smail

преди 9 години

koito ima i moje, karmi deteto si. :))))))koito nema i ne moji - ne strahuvaite, ne se sramuvaite, elate, kupete si! v aptekata ima vsichko, koeto vi e nujno! :))))

357

Анонимен

преди 9 години

На об6тествено место по заведения могат дасе събличат чисто голи.И всички дупки даси показват а да кърмят деца та си немогат аи сиктир бе ***.Оная жена трябва да ги съди разбирасе.Влизам в един магазин и магазинерът ми казва няма да пипа6 доматите аз 6те ти сложа.Аз му нахвърлих всичко и си излезнах.*** стари колкото си 6те6.

356

Анонимен

преди 9 години

До русЕ, смей се, нали много мислиш...

355

1212

преди 9 години

До сибирскаТо сега щото тия консултации и ваксини не ги правят с предварително записване? Две деца съм отгледала и повече от 10-15 минути не съм чакала пред кабинета на педиатърката ни когато е трябвало да я посетим. А за извънредните случаи, ако децата са били болни, направо ни приемаха без да чакаме. Кой нормален лекар ще остави пациент с кърмаче да стои с часове пред кабинета му? Хайде стига с глупостите!

354

1212

преди 9 години

До до конете с капациА може да се е подсякло, ако се е наакало още в началото на дъъългата си разходка из мола. Нищо чудно дечицата на такива загрижени майки да реват доста често и по тази причина - ниска хигиена. Пък и потната гръд на майката едва ли му се е усладила докато бозаело, но него няма кой да го попита. На вас ако ви сервират храна в ***, неизмита чиния, няма ли да ревнете?

353

1212

преди 9 години

До АнонименМайчинския инстинкт липсва на тия гевреци, киснещи с часове в МОЛ-а. Ама колкото и да стоите там, няма да намерите от къде да си го купите.

352

Анонимен

преди 9 години

До DДА, знаем как се гледат пеленачета - в къщи, където е тихо, уютно и спокойно. За хигиената да не коментираме. А тези "примерни майки" дето се грижат децата им да са добре разходени из моловете, дали на всяко вадене на гърдата си я почистват с топла вода, дали я подсушават старателно с мека кърпа... Поне ръцете си дали измиват преди кърменето, или и за това трябва да ползват тоалетните, където е мръсно и ***, така че също го пропускат?

351

Десислава

преди 9 години

Аз питам друго: Защо тази майка е стояла толкова време в Мола, та чак детето да се измори и да огладнее? Там въздухът е чист? Има слънце, природа... А и за да и направят забележка най-вероятно се е разголила. Виждала съм доста кърмещи майки в моловете и никой не им прави забележка и не ги гони. Само в моя град има 6 или 7 мола дали не са и повече и не съм чувала до сега за подобен случай! Значи има нещо нередно и при кърмещата майка. Мисля, че ако е била дискретна никой нямаше да я забележи!

350

рус

преди 9 години

до: коментар 409Това,което пишете е направо смешно!Вижте как е в другите развити държави с висок стандарт на живот и СВОБОДА , а не СВОБОДИЯ и тогава коментирайте!А да се отъждествява храненето на бебе с изхождането е върха на тъпотията!Като седнете да вечеряте в ресторант, неморално ли е според вас?То сигурно е равностойно с ходенето до тоалетна(и при двете се задоволяват биологични потребности)!Моля, мислете, преди да коментирате!Препоръчително е!

349

Анонимен

преди 9 години

Това общество усилено се самоизтласква към крайна бардащина. Давайте! Всичко първично е нормално! Хич и да не ви пука! За да си съобразителен и тактичен се иска акъл и култура, но къде ти в тия времена??? Свободия да има. Само да не вземете и да се изхождате в средата на МОЛ-а, че тогава ще се размирише, а няма кой да чисти!

348

Анонимен

преди 9 години

Страшно съм доволна от инициативата,която са поели 500 кърмачки да кърмят в мола на 30 март!!! А на тези които сравняват кърменето ( храненето на бебе ) със СЕКСА И ходенето по голяма нужда ( да се изразявам по грубо ), ще им кажа да отидат да се прегледат!!!! Никой не знае дали тази жена не си е наметнала нещо, а и не пише никъде в статията за да гадаете и да я оплювате!!! Иначе ходите на море и демостративно си махате гонищата на банските за да си показвате гърдите нали?Така че замислете се...

347

тт

преди 9 години

До кмЗащото, Км, всеки трябва да има право на избор 1.С какво да храни детето си и 2.Всеки има право да посещава публични места, като МОЛ-овете, примерно!Ти нямаш право да казваш коя майка как и до кога ще кърми и къде да се намира!След като си майка, знаеш, че малко дете иска да яде през няколко часа!А и, личен избор на майката е дали ще кърми до 3м., 6м. или година!Аз не намирам никаква връзка между правенето на секс и храненето на дете!Искрено се учудвам, че точно жени и то майки са против.

346

Сия

преди 9 години

Много е грозно някой да смята за нормално да си вади цицата в мола и да се обяснява навсякъде в защита на това право. Не ми е приятно да гледам такива неща, нищо че съм жена. Не смятам за възпитано да си вадиш цицата в мол. Планета Фолк и никакви задръжки! Никаква култура, никакво възпитание. Модерна жена?! Друг път.

345

км

преди 9 години

И аз съм майка, но не бих си помислила да си изкарвам циците на показ, защитавайки "правото" си да кърмя на обществени места. За мен това е строго личен момент и не бих желала да бъде наблюдаван. В крайна сметка като го правихме това дете не сме искали публика, не виждам защо кърменето да бъде публично. Сексът също както кърменето си е естествен процес, но не го практикуваме пред всички. Има си време и място за всичко и ако човек има нормално възпитание и култура ще знае къде да постави границите.

344

Анонимен

преди 9 години

не

343

Го го

преди 9 години

Може да си поиска да кърми и по телевизиите в сутрешните блокове, като демонстрация на непукизъм.

342

Ели

преди 9 години

Тази тема е скандална. Ако един възрастен човек е гладен, той спокойно може да се нахрани в същия този мол. Там има достатъчно много заведения. Тогава защо ако едно бебе е гладно, то да няма право да се нахрани там?Бих искала да знам въпросния "охранител" има ли деца? Неговата съпруга кърмила ли ги е?

341

Кръстева

преди 9 години

В България е унизително да си кърмеща майка, пред "престижната" професия плеймейтка! И в двата случая са на показ едни и същи женски органи, с тази разлика, че първите ДАВАТ живот, а вторите ВЗЕМАТ пари!