19

С.А.

преди 8 години

ВЪПРОС: ТИ ОВЧАРОВ С КАКВО ЩЕ ПОМОГНЕШ ГЛАСОВЕТЕ ЗА БСП ДА СА ПОВЕЧЕ ОТ 500000 ЗАЩОТО МНОГО Е ЛЕСНО ДА ХОДИШ И ДА ДРЪНКАШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДО СЕГА МАЙ ПОВЕЧЕ ВРЕДИШ НА БСП НЕ ТЕ СЛУШАМЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ИЗРАЗЯВАШ ТАКОВА МНЕНИЕ - ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА ТИ ВЯРВАМ РАЗБИРАШ НО ЗА ДРУГОТООО СИ ПОМИСЛИ

18

Анонимен

преди 9 години

DA SE OBEDINIM I DA PODKREPIAME BSP.SAMO TAKA MOGEM DA SVALIM GERB

17

ognyanz

преди 9 години

До "езиковед" Напиши нещо смислено, ако можеш. Предполагам, че си възхитен от банкянския хумор на бат'си Бойко, а той го е казвал съвсем ясно на своите почитатели: "Аз съм *** и вие сте прости, и затова ще се разберем".

16

езиковед

преди 9 години

До ognyanzСмислено е антипод на БСП ! Ти наистина ли мислиш, че .....опа грешка, явно не умееш да мислиш.

15

Анонимен

преди 9 години

Този заедно с Костов са национални предатели изменници и престъпници с голяма заслуга за геноцида в България... доживотен затвор в най строг режим понеже няма смъртно наказание!

14

СС

преди 9 години

Щом даже ти си бил министър какво се чудиш, Р.Овч.? :)

13

ognyanz

преди 9 години

Тук сякаш всички са се наговорили да не пишат нищо смислено. Аз все пак ще напиша нещо по темата. БСП трябв ада обърне внимание на това, какво става в нейните партийни организации. Не е допустимо например да се съберат преди две години по 8 лева от партийните членове в Провадия пари за нови членски книжки и те все още да не са получени. Второ: По-активно в парламента. Сравнете какво правеше ГЕРБ като опозиция след четвъртия месец на правителството на Орешарски. И най-вече - проблеми на общините

12

обява

преди 9 години

Африканец с голям "интелект" предлага политически КУРс за членове и симпатизанти на БСП. Ще получите интензивен и дълбок АНАЛиз на политическата остановка. За начинаещи се допуска ползване на вазелин.

11

БРАННИК

преди 9 години

Свинаров и Краваров, при Овчаров. Пооомниииш лиии.....

10

БРАННИК

преди 9 години

Като са до един такива, каквито са, как няма да се провалят, селски натегачи, които навремето са били удобни, защото слушкат и изпълняват. Като Живков, пощальонче нЕкво, да не е бил много мъдър случайно? Не, пълен тъпчо, малко хитреещ, но толкоз. Малко се натегаш, малко имаш мераци, малко слушкаш, малко не, и си членче на БКП и от там на БСП, което било съвсем различно разбираш ли. Да ви се отрежат главите, че и семействата ви с вас.

9

АНОНИМЕН

преди 9 години

Овчаров ,каквото и да казва си остава вълк в овча кожа.Жалко ,че кошарите на овцете се пазят все от такива хиени.

8

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

Тоя маркуч се накраде и сега : ,,Пей сърце,, !!!.... Дава акъл...

7

Защо

преди 9 години

Р. Овч. , защо още не си в затвора мишко нагла ?!

6

баба Яга

преди 9 години

И аз съм ***, ама децата още вярват,че съществувам ! Защо ли ?, Защото живея в колиба в гората на кокоши крака /вместо в палат в Боята/ и хвъркам с метла /вместо с Фалкон/ ! Душичките наивни прощават, че си зъл, подъл и крадлив, но не могат да приемат, че живееш в лукс за тяхна сметка

5

до анонимен4

преди 9 години

Провялят се защото не са лява партия всички са едни съши да се докопат до власта и техните хора да крадат за мен разликата е че крадците са с рзлично име на партията.

4

Анонимен

преди 9 години

Е какво може да се отговори на въпроса защо се провалят в управлението за трети път.Ами защото сте.... Ееей, очевидно е!

3

Анонимен

преди 9 години

Кагебейския агент изплува отново от нафталина и акъл взе да дава,ето това са приятелите на онези с хапчетата от атака

2

еснаф

преди 9 години

ДругарЮ Овчаров, ОПГ /организирана престъпна група/ с днешно наименование БСП съботира българската държава от стотина години. Проваля се тотално в управлението през последните 70 години, но за съжаление за сметка на нас - обикновенните наивници, които така и не намираме сили да ви изпратим в бунището на историята,където несъмнено ви е мястото.

1

h

преди 9 години

Този пак изплува от нафталина.Готви се да оглави КЕВР