29

хитрец

преди 9 години

И преди,и сега БФЩ е мафия!!!!:))))

28

петър

преди 9 години

Всички тук плюете министъра, а точно той няма никаква вина. Левашките изпълнения на българските щангисти са от поне 50 години, хващани са десетки и ако се развива този спорт ще продължават да бъдат хващани.Всички големи щангисти зобят, но се спазват строги режими, всичко се прави по научен път, с перфектен медико-биологичен контрол.А нашите льохмани гълтат какво ли не и се надяват да не ги хванат.Така хем си увреждат здравето, хем ги хващат.После е виновен някой който е от 5 месеца министър.

27

FBI

преди 9 години

Тодор Живковия КОМУНИЗЪМ също беше Мафиотска Организация но така или иначе не позволиха Властите да се стигне до Затвор , според мен Дело номер 2 трябва да се преразгледа наново от Европейския Съд , със сигурност има доста Манипулативни разминавания в Папките

26

b

преди 9 години

Ало професори само не ми развиваитежтеории че от трибестан е отчел стенозолол.Ясно ни е че в бг се гълта химия колкото в цял свят

25

sorry

преди 9 години

То да е са само федерацията по щанги,разгеле,ама то на първо място е келепира,на втори-шуро баджанащината,трето-муфтата.Каквато държавата,такива и федерациите.Спорта-муите го изедоха отдавна,а нацията - 6 милиона.

24

хахахаха

преди 9 години

Открили следи от станозолол....Причината била прием на ТРИБЕСТАН!Безхаберието, незнанието и папагалщината (особено на e-journalist-ите тук) e ПОТРЕСАЮЩА!Човек да се чуди, да плаче ли, да се смее.НЕЗНАНИЕТО е нещо страховитооооо!Трибестана и станозолола имат толкова общо, колкото *** и ВЕЖДИТЕ!

23

zelen chuk

преди 9 години

vseki chovek uchi v detskata gradina i v nachalnoto uchiliste kakvo da iade i da pie. v osnovnoto uchiliste daje uchi kakvo iadat rasteniata i jivotnite v bg.

22

бивш борец

преди 9 години

до хипертоникАбсолютно си прав. Малко хора знаят какво е да пикаш кръв от химия, да те държат по един час в сауната за да влезеш в категория, да колабираш от глад и преумора. И всичко това за безплатното ядене, два грозни анцунга и едни маратонки "Пирин" на година. А тези, които потни вода не са пили се кефеха на спортните ни успехи по телевизора и сега ти набиват минусчета. Ама истината за спортните училища си я знаем ние.

21

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

А така !!! Бащата трови младите момчета ,а щерката / Рут Колева/ се явява морален коректив на нацията...

20

на първанката ората

преди 9 години

ъъъъ а добър ден!

19

Анабола

преди 9 години

Няма допинг!! Това се наричат хранителни добавки *** кой да ти знае, че са забранени!!!

18

ЕДИН ПРОЗТ БЪЛГАРИН

преди 9 години

ТАКА Е, ТАКА Е!!! НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДОПИНГ ИЗЛАГАЦИЯТА И СМЪРТТА НА СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН! :D Той не им е давал съвет с какво да се нашмъркат ама е било некачествено и е оставило следи

17

nike team

преди 9 години

vseki palnoleten bulgarin, bulgarka ( ot 18 godini nagore) sam/a reshava i e otgovoren za jivota i zdraveto si kakvo da si vkarva v ustata.

16

Анонимен

преди 9 години

Федерацията по допинг ги хванали със щанги

15

коко

преди 9 години

Професионалният спорт поне от няколко десетилетия насам си е главно химия. И много труд.

14

хипертоник

преди 9 години

Другаря Абаджиев е еквивалент на д-р Менгеле в българския спорт. Той въведе садистичните триразови тренировки по всяко време на денонощието, комбинирани с конски дози "зоб". Който е бил в някой от концлагерите, наречени спортни училища по времето на соца, знае за какво говоря.

13

Анонимен

преди 9 години

Всички структури в България са мафиотски, най-вече правителсвените и държавните.

12

Анонимен

преди 9 години

този спорт ,не е спорт.да се скиняш от вдигане на железа.хм

11

макето

преди 9 години

И кой е тоя доктор дет е разрешил на хипертоник да участва в такива състезания сите лажат та дрънкат

10

Анонимен

преди 9 години

Сега Ваньо Абаджиев, на когото всички се смеехте и наричахте луд, си прави парите и създава таланти в САЩ. Човека е на 80 години, а прави изхвърляне с 50кг. сякаш е на 25. Стои си зад Океана и ви се смее на простотията, лицемерието и интригите. Преди Пекин се оакахте, сега също. И за съжаление нямаме поколение талантливи щангисти. А преди в почти всяка категория имахме медал.