18

Анонимен

преди 9 години

Като полежат в панделата ще излязат още по озверели затова смъртното.

17

********************

преди 9 години

Охрана = Престъпник

16

EVROPOL

преди 9 години

В България няма никакво Обучение за Охранители затова само криминално проявени работят такава нискоквалифицирана работа , само за сведение в Германия има специално обучение 3 години по Специалноста и доста специални Курсове в тази свера

15

до BURZUM

преди 9 години

Твоето състояние си има медицинско название но на тоя"сайт" такива са им нужни

14

Анонимен

преди 9 години

За убият човек за тях сигурно е най-лесното, за да го обезвредят се изисква интелект. В охранителните фирми - интелект, хм. Охранителните фирми са плод на манталитета на едно общество.

13

User

преди 9 години

Стават охрана, за да се охранват ли?Че много шкембета и оперирани от мозък си разхождат табелките с надпис "Охрана"!

12

Анонимен

преди 9 години

Всичко се претупва, не само обучението на гардовете, затова вечно сме изненадани, неподготвени и сме като в необрано лозе.Самочувствие до небето, но без покритие.

11

надзирател

преди 9 години

До Анонимен 16Ти ли ще изпълниш присъдите ?

10

Сержант

преди 9 години

Браво , ето на открихме топлата вода. Абе кое в България не се претупва. Всичко се кара през пръсти не само от политиците ами от цялото население. Манталитет, какво да се прави. И другото , един истински охранител за жълти стотинки няма да се хване. Тези фирми са една голяма измислица . Да не се налага да разчиташ на тяхната охрана. Ще се чудиш мене си ли да спасявам или охранителя. Повечето при една критична ситуация ще напълнят памперса, а да не говори за оръжие , че става страшно там

9

Анонимен

преди 9 години

Смъртна присъда за тримата

8

mdaa

преди 9 години

Претупва им се боят. А на някои и 30 годишните присъди им се претупват....

7

гъцо

преди 9 години

Какво ти обучение на такива лекенца?Още повече в случая - охранителната фирма и мола са едно, очевидно е. Какво друго охранява тази "изгонена" фирма? Ще бъде разформирована и събрана отново с друго име, щерката на шефа няма да остане на улицата.

6

Анонимен

преди 9 години

Какво обучение какъв подбор, какви пет лева ???Охранителите работят за под едно евро на час. Трупат по 300 - 400 часа на месец, за да свързват двата края. Текучеството в охранителните фирми стига до 80% на годишна база. Тази "професия" се упражнява или от социални аутсайдери, които нямат никакви умения или от други докато си намерят по-добра работа.

5

Джедай Мастър

преди 9 години

Тоя генерал Ралчев е поредният виден ***. Подготовката на охранителите няма нищо общо с това какви хора са. Психопатът с обучение няма да го промениш. Ако не си осъждан няма как да имаш хулигански прояви, защото съществува презумпция за невинност, която трябва да се обори с присъда. Ченгеджийските сводки не са присъди. И щом обектите намаляват, не трябва да пада качеството на гардовете - а обратно - остават по-малко хора, респективно по-подготвените и квалифицираните. Зплатите са друг въпро

4

Аз

преди 9 години

Еми за 500 лева на месец, какви охранители очаквате?

3

Беяча

преди 9 години

И аз това казвам! Стига се учат глупости в даскалото, требе си теория за важните неща в живота - за момчетата бой, за момичетата готвене!

2

Think

преди 9 години

Те ако ще ми се държат така "ОХРАНИТЕ" и минимална не заслужават..

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Понеже нас ни управляват тикви на всички нива нека да подскажа на какво се дължи убийството във варненския МОЛ.Дължи се на излишното самочувствие и усещане за власт, което полицията е създала у охранителите !Има един познат, който го наеха по програмата за временна заетост за охрана на селата.Бедно и смачкано от живота момче. За 8 месеца като охранител, контактите с полицията така го вдигнаха във въздуха, че се самозабрави.Взе да се изживява като полицай !Охранителите НЕ са полицаи !