43

Анонимен

преди 9 години

Направо умилително, колко ли руски богаташи биха се хванали на тази въдица.

42

Уточнение

преди 9 години

То пък да си държиш капиталите в САЩ и Англия мноооого сигурно. Ако не им вървиш по гайдата скоростно те включват в санкционния списък и ти блокират сметчиците. Те и немците след ВСВ си дадоха златото на съхранение в САЩ и оооооще чакат да си го получат! Голяма сигурност няма що! Путин просто им подхвърля спасителен пояс докато е време, а глупаците тук дето може да ги купиш с един Айфон го тълкуват като слабост.

41

дядката

преди 9 години

До BulgataniА самия путин дали ще си върне 40-те милиарда от швейцарските банки? Не ми се вярва освен това той вече ги е покрил вероятно в офшорни страни

40

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТА ...ТИ И РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ защото грешката е заложена в ДНК то

39

Анонимен

преди 9 години

И сега кво. на ,,АТАКА,, ще плащат само във ваучери, които ще могат да харчат в Русия

38

Bulgatani

преди 9 години

Путин предлага да се направи избор: ако не се верне в Русия, - ще бъдат блокировани и отстранени в ползата на САЩ. Нищо друго!

37

Анонимен

преди 9 години

Путин се мисли за Бог . Такъв синдром са имали и египетските владетели,мислят си ,че ще ги бъде вечно

36

Анонимен

преди 9 години

Кои глупав милиярдер 6те се върне в Русия,по това се познава каксе излага Путин да мусе смеят целият свят.Ето о6те едно доказателство че тои ни6то не знае за своята политика.Те немогат даго гледат тои ги моли дасе върнат.Сме6ен е от всякаде.Никои него желае тои това го незнае.

35

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХ ...Кой ще върне пари на Путин за да стабилизира власт-върхушката ? Нали утре ако падне от власт няма кой да гарантира тези капитали, никой не е вечен ! СМЯХ ...Путин търси родолюбци сред крадците...отчаяни опити преди фалит !

34

Съвет

преди 9 години

Няма смисъл да си връщате капиталите, защото *** иска да ги праща обратно на запад, под формата на ракети!

33

Руски капитал

преди 9 години

Ш'са върна, ама друг път!

32

n

преди 9 години

Да бе , те олигарсите открадоха парите на руснаците, че да ги харижат на путин.Много ще има да чака ситното диктаторче , за милиардите на хитрите еврейски мишоци. Те са ги изпрали прекрасно и си ги държат максимално далече от бандита на снимката. Не само , че няма да ги върнат , но и всичко което спечелят в бъдеще ще бъде изнесено и скрито в чужбина. Офшорни зони колкото искаш, да не говорим за държави като Китай и Турция, където никой не те пита откъде имаш парите, само да са повече...

31

М/у две възможности

преди 9 години

Евросъюзът започна проверка на произхода на капиталите в банките. Особенно в Британия. Руските вносители са заплашени от конфискация на авоарите им. Затова Путин ги призовава, ако искат да не изгубят парите си, да ги прехвърлят в Руските банки. Така че причината не е политическа, а чисто финансова, как олигарсите да си запазят парите. Друг е въпросът, дали в бъдеще, тези пари няма да бъдат използувани за растеж на икономиката.

30

Национализация на...

преди 9 години

... предприятията им, имуществото им на територията на Ряф и природните залежи би била по-ефикасна марка. Смятате, че те ще послушат Путин.

29

Да ,бе ....ха,ха,хаа

преди 9 години

...ше му се върнат Капиталите"....кога пръдне гугутка....Нема да си гледат кефа и печалбите --ами ще издържат и финансират простотийте на Кремъл и ***!/...те и руснаците не са прости вече.../

28

ОЛЕ-Оле

преди 9 години

До "Румбо"Ти виждал ли си китайска техника от китайска фирма ....Когато започнат китайци да получават нобелови награди за открития или принос, тогава може да говорим !А до тогава само ще копират и то нискокачествено !

27

да

преди 9 години

YotaPhone 2 цена 640$ . Със екран на Самсунг :) Кое е руското брачед ?

26

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

Камион "Камаз"няма-това е ФИАТ.Както и ладата е ФИАТ.Нищо руско няма никъде-те и свястна водка не могат да направят.

25

До Одисей

преди 9 години

Ами аз лично си купих Yotaphone 2 призводство на руска компния. Плиткоумни като теб няма да разберат но това е телефон който не само не отстъпва но надминава това което идва от запад. Докато Русия е единствената държава която сега има ракети за пращане на хора на международната космическа станция хора като теб се възхищават на такива които произвеждат лъскави калкулатори или нещо такова. Камаз е на първо, второ и трето място на Париж Дакар.

24

НФБ

преди 9 години

До АнонименРусия ще отговаря огледално и ще насърчава сепаратизъм в сащ..