21

ognyanz

преди 9 години

До "Ей , богу" Да ти кажа ли защо си струва да обичаш тези "тъй наречени братушки". Защото ако не бяха те, сега щяхме (и то не само ние) да сме турски вилает, а жена ти (ако я имаш) твоите турски приятели щяха да я *** когато поискат. Човек трябва да е по душа роб, за да цени повече поробителите си от тези, благодарение на които има собствена държава.

20

Срам!!!!

преди 9 години

Червена руска-дупедавска ***!

19

Анонимен

преди 9 години

Предатели ! Руски *** !

18

nedkodd

преди 9 години

мишо верно ли ,че си казал на руския милиционер Я НЕ ТАКАЯ ,Я ЖДУ ТРАМВАЯ ??? мишо микуф къде са рублите на болен сидеруф и мая опщатъ - костинбродската??? И друг път като те снимат извади шишето от джоба си,злагами съ мааааалко!

17

сос

преди 9 години

Стига РИВАХТИ ! Искахте демокраця, свобода на словото, многопартийност, свободно движение на стоки и хора!!!Що да не ходи човека в Москва????

16

Анонимен

преди 9 години

На мен турци и *** нищо не са ми направили за да ги мразя.Знам обаче --че след идването на РУСКИТЕ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ НА 9.09.44г----КОМУНИСТИТЕ СА НИ ВЗЕЛИ ВСИЧКО -- и ние за да се спасим от "комунистически концлагер", сме избягали в града и сме стана "роби на труда"--при социализма! Е ...как тогава да обичам "руснаци " и "комунисти"..??!!За това че ни оставиха голи като *** , ли...??? За това --че ни взеха парите и имотите ,ли...??

15

Ей , богу...

преди 9 години

...и защо да обичам непременно Русия ,бе ...ха,ха,хааааааааа...В България НЯМА РУСНАЦИ--има турски етнос с който съм отрасъл ...и живея без проблеми с моите братя мюсулмани!ЗАЩО ДА ОБИЧАМ РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ "БРАТУШКИ"----КОГАТО СИ ИМАМ ИСТИНСКИ БРАТЯ И СЕ ГОРДЕЯ С ТЯХ!!???НЕЩО НЕ ВИ РАЗБИРАМ ....ХА,ХА,ХААААААА...*** "ДУПЕДАВСКО" МИСЛЕНЕ!Колкото по-ме карате да ги обичам тия "руски попивки"----толкова по-ги мразя и ненавиждам!ЧУЖДИ СА МИ!!!

14

Анонимен

преди 9 години

MIKOV TI NE SI POLITIK,TISI ALKOHOLIK

13

Анонимен

преди 9 години

Миковчето отиде сам да си получи рубличките , които е заработил .

12

uu

преди 9 години

Ей, Богу, не мога да разбера някои "съвременни" тенденции във философското разбиране на демокрацията: За да си "демократ" трябва изрично да подчертаеш, че си против Русия!!!!!Едно време, като си пишехме автобиографии за постъпване някъде, трябваше непременно да запишем /ако не си партиен член/ : "Не съм член на БКП, но съм убеден в принципите на комунизма....." или нещо подобно.Защо, бе, хора? В кой век живеем? И в какъв свят - реален или измислен?

11

Анонимен

преди 9 години

Подружка моя, аз съм Кремълска звезда, аз съм Путинский мишок и танцувам казачок ! Ах, моя страна, моя Русия !

10

До 14

преди 9 години

До АнонименДа, с малката разлика, че успява и управлява световна сила...а комсомолския секретар от снимката освен да лиже руски *** и да лъже народа си...друго не може.Това важи за цялата им партия.Знаем, че на вас идеала ви е Путин. Той е най-хубав...най-мъжествен..секси...освободител...и всичко най...

9

Do 4

преди 9 години

До до 3Нещо си се объркал колега, ако сравняваш Миков с Онанд и Меркел.Ама, много си се объркал.

8

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 7,Ако имаш предвид плоския данък, той е в соцстраните, не във "фашистките". Фашингтон има брутален прогресивен данък

7

Анонимен

преди 9 години

Ама срещайте се, бе Миков, само че на Малдивите или в Тайланд, на някоя яхта, малко по-дискретно, кой ви спира!?И в ЕС са като в детската градина, ама това е положението!Дай му да се оплаква!Звънни на Меркел и поискай обяснение, също така изтъкни, че на тебе ембаргото не ти е по вкуса, тя веднага ще вземе мерки!

6

факт е...

преди 9 години

Факт е, че Миков подобно на Виденов е застинал някъде в историята.....

5

Еееех , Мишо...

преди 9 години

...ако не оближеш поне един руски *** ....ТИ просто нема да си КОМУНИСТ!НАПЪЛНО ТЕ РАЗБИРАМЕ., БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА....КОМУНИСТИТЕ СА ---КАТО КУ""ТЕ..!ИМА НЕЩА , КОИТО СА ПО-СИЛНИ ОТ ТЕХ!!!

4

до 3

преди 9 години

Така си е,съвсем скоро така направиха Меркел и Оланд.Като Миков.

3

Анонимен

преди 9 години

Ние влязохме в 21 век, в НАТО и ЕС, този още гради българо-съвеЦката дружба.

2

Пешко

преди 9 години

Миков, пак ли с тоя плосък данък че се занимаваме бе другарю? Та нали ако се въведе прогресивен всички вие другарите-господа депутати и съответните кръгове около вас ще си покриете всички доходи, а ще го отнесат нормалните хора от средната класа. Що се се разпенваш така за братската Лукойл, дето една стинка печалба не е отчела вече толкова години? Там е сивата икономика, не ти е виновен плоският данък