16

СЖИЛЕН

преди 9 години

ЗАЩО ТОВА НЕ БЕШЕ СПОМЕНАТО В НОВИНИТЕ????????????????????????????????????

15

уйо

преди 9 години

И български и европейски медии си пускат сериалчета и забавни предавания докато хората събрали се от цяла Европа се опитват да извоюват свободата си от големите европейски крадци, това му се вика демокрация пред която тоталитаризма е просто прашинка. Във Франкфурт се води борба с полицията която с всички сили се опитва да запуши устата на хората които искат да блокират новата сграда на Европейска Централна Банка за построяването й са похарчени близо 1,5 милярда евро.

14

Nadin

преди 9 години

До Българин от ГерманияTaka e, bratko, Dragi e platen ot hamerikanzite i e bivsh Goldman Sachs banker. A pak ot svoja strana tazi banka e pomognala za falshifiziraneto na balansite na Garzia za pred Evropeiskata komisia. Gledah super film po tozi povod. Silnijat izjagda malkia. Az sam v Germania ot mnogo godini i vigdam kakvi sa shantagori i demagozi. Leka poleka stava kato v BG.

13

Анонимен

преди 9 години

Сега Шмъркел ще насъска чекистите срещу протестиращите и след 3 дни всичко ще е тихо и мирно.

12

Българин от Германия

преди 9 години

Естествено тук в Германия медиите отклоняват народа от противоречията в Райха на Меркел( тук централните медии изпозват израза Райха на Путин, или Путинова Русия ), като само критикуват Путин, а не мафиота ДРАГИ - който се държи като собственик на ЕЦБ.В най-силните часове 18-22 по ZDF и ARD само криминални ***, готвачи, реалита шоус.Смислените предавания са след 23 часа, когато работещите хора си лягат.

11

Българин от Германия

преди 9 години

Днес щяхме да имаме фирмено съвещание във Франкфурт, но вчера го отложиха, от предпазливост.Да знаете в България, че този мафиот Драги действа както си иска, в противоречие с правителства и Национални Банки. ЕЦБ доби НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ. Целта е Еврото да се срути, затова се печатат 60 млрд, Евро всеки месец, уж за инвестиции. Но се инвестира само в спекулативни сделки с акции на борсата - даксът расте и расте, над 12000 е, чакам БАЛОНЪТ да се спука скоро.

10

Анонимен

преди 9 години

Ей сига требваше Лавров и ..не му знам името, ама шефа на канцеларията на президента на Русия да изтичат на Платца и да раздават сандвичи и да пускат ноти до канцлера на германия в никакъв случай да не употребява сила и най-вече да изтегли полицията от града!Нищо лично - просто симетричност.

9

Анонимен

преди 9 години

струва ми се че разпада на ЕС вече е в напреднал стадии и няма спиране , на хората им писна да мизерстват и да плащат заради алчните банкери /// НОВО НАЧАЛО БЕЗ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ БАНКЕРИ ///

8

Анонимен

преди 9 години

И това не къде да е , а в капиталистическа, просперираща Германия. Да са живи и здрави, че тука освен да превъзнасят ЕС и САЩ, друго по наште медии не може да се намери. А също и колко са велики управляващите ни. Пропагандата върви с пълна сила, а соросоидчетата трупат пачки.

7

Анонимен

преди 9 години

моля не закачаите мирните демонстранти ,те са борци за нова демокраация , нека русия да сигнализира страсбург че се нарушават правата на демонстрантите , тия поне са мирни и хвърлят само камъни а в украина мирните демонстранти бяха с пистолети и винтовки и пак ги наричаха мирни

6

Анонимен

преди 9 години

КОЛКО БЪРЗО Я ПОКРИХА ТАЗИ НОВИНА ОТ ПЪРВА СТРАНИЦА.

5

Екзорсиста

преди 9 години

Да, ама тия полицаи бият демократично. А Беркут удря комунистически. Това е разликата.При комунизъма - човек ограбва човека, а при капитализъма е точно обратното. Плюс тва у Франкфурт да си жей е споко, а в Масква не е.Нъцки!

4

Ръб

преди 9 години

Хе сия пък и вие от днес.бг, къв капитализъм. Демокрация му се вика, свобода на словото, право да се развиваш....тия загубени шваби що се дърлят сега? Е го бай *** знае що е убаво да не се дърпа, доволен не митингува и от НАТО доволен че ни пази, на анти-нато митингите 5 загубеняка не знаят защо са там. В петък и събота вечер заведенията в центъра на София пълни, хората богати.... и така.... затуи у БГ-то сичко си е кротко оти бъларите скачаха 1989 год. хахахахаха като жаби около Орлов мостЪ.

3

Анонимен

преди 9 години

Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво на сепаратистите!

1

Блокюпай

преди 9 години

Олимпийския огън запали и Германия. Тихо, да не събудим българите.