12

ognyanz

преди 9 години

От патриотичния фронт имат интересни идеи - дано да успеят да ги осъществят. Да им припомня още една - да се даде на статута, което сега има жилището в наказателния кодекс, и на двора на къщата, където го има. Всеки трябва да има право да се защитава с оръжие при влизане с взлом не само в жилището, но и в двора му. Когато хората по селата получат това право, ще има застрелян някой и друг крадец, но за сметка на това кражбите ще намалеят.

11

Inj. Jismardioglou

преди 9 години

demek mucheneto na bg slujitel se prevejda "yes", "oui", "ja", "evet" na indoevropeiskite ezici, efendilar bulgar patriotlar?!

10

mi au

преди 9 години

darjavnite bul slujiteli sa dlajni da pishat i podpisvat darjavnite dokumenti s trite si imena, data, miasto po bul zakon i tova da stava v mnogo vejliva visoko kulturna korespondencia po bul post adres. nali sa go uchili tui v visshoto bul obrazouvanie i bul vazpitanie?

9

Анонимен

преди 9 години

Лъч на надежда5

8

Българин

преди 9 години

Браво, крайно време беше някой да започне да мисли в тази държава.

7

Анонимен

преди 9 години

ХА ДАНО НО НАДАЛИ

6

QWERTY

преди 9 години

Интересното е че такава промяна всъщност обезмисля чиновниците и би трябвало да чуем и ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ ИМ СЪЩО. Нашите управляващи с едната ръка дават а с другата два пъти повече вземат, и да не чуем за друга дребна поправчица в някой закон която прави мълчаливото съгласие невалидно. Иначе съм твърдо за поправката, но искам и да стане реално действаща

5

Анонимен

преди 9 години

До магивПреди 10-12 години вдигнаха двойно и тройно заплатите в съдебната система.Това да намали корупцията там или да я направи по-ефективна?

4

БРАВО!

преди 9 години

БРАВО!

3

магив

преди 9 години

Лошо няма.Те мълчат за да вземат пари.А защо искат пари под масата,щото никои не иска да дава разрешителни за милиони,а да бачка за 500-700 лв.Просто дигнете заплатите навсякъде двоино и ще видите резултата.Бизнеса да не се бара само по т/ките,а да вземе и тои да се реформира.Няма начин да караш бентли,а робите да ти бачкат без пари.И винаги всичко да ти пречи.Наи ниските заплати са тука и все реват.Няма бизнес щото всичко се ръководи от бивши ченгета

2

чиновник

преди 9 години

Няма да го бъде, правилата в БГ се правят с една единствена цел - по малко или никаква работа за чиновниците

1

Анонимен

преди 9 години

Леле ... Ще накарате някой чиновник да работи ..... и вместо да чакате с месеци нещата да стават по-бързо .... леле това звучи като фантастика за българската действителност.Ако сложите и образователен ценз и за депутатите, и гласоподавателите ще вземе нещо да мръдне в тази държава ако още може да претендира за това звание.