42

лудия

преди 9 години

До Анонименабе ти явно си пълен *** и явно си от третия пол,ИЗМИСЛЕН ОТ хОМОСЕКСУАЛИТЕ ЗАПАДНЯЦИ, така че ходи Б Б да те спясява и обладава ха ха

41

Анонимен

преди 9 години

НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ-.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА . А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

40

Боби

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ 67Всяка война отлага по малко времето на фалит. Но дори САЩ си казват или спираме да печатаме долари или социалната система колкото я има ще рухне.Защо мислищ полицията в всички щати общо е получила 15000 машини тип MRAV- Mine Resistant Armored Vehicle. Минно обезопасен брониран транспорт. Това са бронемашини за подтискане на възстания като тези в Ирак по време на Окупацията от САЩ и сие.

39

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Боби------Аз откато се помня Щатите все фалират.През това време фалира СССР и целият соц. лагер,фалира напълно комунизма,сега гледаме разпада на русия.Фалирането на САЩ е като разпада на найлонова торбичка-трябват и 500 години. кат гледам-поне едно 400 години още ще отидат.

38

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

"Има две Русии. Първата-Киевска има своите корени в световната, или най-малко в европейската култура. Представата за добро, чест,свобода, справедливостсе се възприемат в тази Русия така, както в целиат западен свят. А има и друга Русия-московската. Това е Русия на Тайгата, монголска, дива, зверска. За тази Русия националалният идеал е кървав деспотизъм и дива жестокост. Още от дрвноста московска Русия е била, такава е сега и ще си остане пълно отрицание на всичко европейско и яростен враг на Европа"

37

Боби

преди 9 години

До Василев 60Попрочети малко геополитика и тогава давай подобни изказвания.САЩ де факто са ФАЛИРАЛИ само армията им ги държи на повърхността.Русия започна да намалява САЩ облигации - тоес отървава се от долараКитай която ще е следващата жертва дава рамо на Русия с милярдни договори за търговия. Самия Китай започва да строи Тихоокеански флот с 5 самолетоносача за 5 години това и САЩ не го може. Китайското оръжие е най-евтино щото е копие на САЩ и Русия. САЩ с техните скъпи оръжия изостават

36

Боби

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ продНа всичкото отгоре няма централизирана местна власт и полиция. Местната власт е в ръцете на ЛИЧНИТЕ ЧАСТНИ ТЕРИТОРИАЛНИ БАТАЛИОНИ на местните олигарси. Има нещо като тайна полиция -СБУ която се занимава с мъчения на набедени и про руски настроени хора без съд и присъда. И Има ВСУ - или армията която не може да си попълни редовете легално прибягва до ПОХИЩЕНИЕ ОТ УЛИЦАТА НА МЛАДЕЖИ ЗА ДА ГИ МОБИЛИЗИРА. ЗАЩОТО ЛЕГАЛНО В МИРНО ВРЕМЕ НЯМА МОБИЛИЗАЦИЯ НИКЪДЕ ПО СВЕТА.АБСУРДИКРАЙНА

35

Боби

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ продЛщбимата ти УКРАЙНА за една година след спиране на дотациите от Русия и след спиране на тръговията между Русия и Украйна по вина на неонацистите е загубила 250000 фалирали фирми. Над 35% от пазарите си. За да вземат неизгодните заеми от МВФ ще убият пенсионерите като ги доведат до просешка тояга. Енергоресурсите се кават 300%. Комуналката 250% и скоро няма да има безплатно медицинско обслужване. Гривната от 8 за $ е вмомента към 40$ (официално а не официално?)

34

Боби

преди 9 години

До УКРАИНЕЦУМНИКО от 11 ВЕК до сега населението на тази област и особенно по времето на СССР когато са местели населението на цели области в далечния изток по решение на някакакъв комунист не се знае кои са Руснаци кои са Поляци Кои са Румънци ли Татари. Така че СЕГАШНА УКРАЙНА е създадена изкуствено 1990 година при разпзадане на СССР. След това САЩ влага милярди $ за да създаде националистически и НЕОНАЦИСКИ движения в западна УКРАЙНА за да противодейства на Русия. Точка на историята.

33

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

Социальные показатели:-67-е место в мире по уровню жизни -71-е место в мире по уровню развития человеческого потенциала. -72-место в мире по рейтингу расходов государства на гражданина -127-е место в мире по показателям здоровья населения -111-е место в мире по средней продолжительности жизни -134-е место в мире по продолжительности жизни мужчин -159-е место место в мире по уровню политических прав и свобод. И в то же время: 1-е место в мире по количеству самоубийств среди ПОЖИЛЫХ людей, ДЕТЕЙ и ПОДРОСТКОВ. 1-е место в мире по числу разводов и рожднных вне брака детей.

32

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

Време е да спрем да повтаряме руски пропагандни глупости - даже и руснаците не са славянски народ, според проучванията на ДНК състава на европейските народи, защото имат 42% славянски състав, а поляците имат 60% германски състав. Българите имаме под 12% славянски състав, а чехите 14% славянски състав. Гърците имат над 22% славянско ДНК и те ли са славянски народ? . Какво значи \\\"славянски народ - просто няма такъв! Никой не може да назове името и на едно \\\"славянско племе. Българите имаме 54% тракийски състав, който ни прави най-хомогенната нация в тази част на света. Просто се горде

31

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Боби------------Името Украина официално е от 11 век.Преди това се е казвала Киевска Рус.От името 'РУС',което е име на шведско племе.По късно татарските орди смесени с изостанали славянски племена открадват името рус и се кръщават с него.Сега даже наричат себе си "руснаци".И както казва един украински професор по история: "Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с MORETO.

30

UKRAINEC

преди 9 години

До Боби---------Много си заблуден-в Украина само 30 % от хората говорят в къщи на руски и стават все по малко,защото този език има репутацията на *** в България-никой българин не иска да говори на *** макар и да го знае.Украинският не е е смес от други езици-руския е смес от славянски и татарски езици.Русия е държава от 18 век едва-всичко е взела от другите.Украина е старата държава а не Русия-таз татарска провинция.

29

Анонимен

преди 9 години

Отново ТАСС пуска миризливи партенки, които рубладжиите разясняват на населението

28

BrainwashStudio

преди 9 години

Киев не иска мир! Ако искаше такъв отдавна да има.. Това, което искат няма да се получи, защото е против интересите на рускоезичното население, а то неофициално има подкрепата на Русия.

27

Боби

преди 9 години

До Анонимен 50по свидетелства на Украинци до преди Майдана в Армията са подавани команди и на Руски и на Украински кой както му скимне и кой както иска от офицерите. След майдана се следи да не се подават команди и да не се говори изобщо на Руски. Е на фронта всеки говори както може. Но в Поделенията, Щабовете и т.н. се шпреха само Украински.

26

Боби

преди 9 години

До Анонимен 50Както В България има термин Майчин Език така и в Украйна има еквивалент. Проблемът е че при 75% от всички хора в Украйна си говорят в Къщи на Руски език. Тоест Рускоезично дете като отиде на училище на него му се преподава всичко на Украински който е смесица от Руски Полски и Румънски. А на всичкото отгоре не е позволено да има изучаване на Руски Майчин език в училището. Но има десеткичасове по Английски.

25

Боби

преди 9 години

До Анонимен 48за 20 години 40 закона които забраняват всчкакви езици освен Украинския да се говорят в Армията, Соиалните служби, Детски градини и училища. Затварят се под всякакви предлози паралелки за руски език в училищата и т.н.След Майдана се ОПИТАХА да забранят руския език със закон но той не мина след като вой се чу чак в БългарияНо забранига всякаква руска мултимедия, радио и ТВ дори и опозиционните медии на Путин

24

Боби

преди 9 години

До Анонимен 42Сори обърках събитията и да Сталин 30-33 е на власт и Голодомор се ползва не само за Украйна 30-33

23

Боби

преди 9 години

До Анонимен 39Точно поради това до свега ЛНР и ДНР и още една хесонската НР не са признати от Москва. За това и Путин все още настоява да се решат проблемите вътре в Украйна.Елементарно ще е да признае ЛНР И ДНР след това да им даде оръжие и ВСУ ще клекне за 2 седмици. После обаче Де Юре веднага ще го обвинят че е нарушил териториалната цялост на Украйна