20

Анонимен

преди 9 години

ВЪЛКА КОЖАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НЕ. ТОВА СИ ПРОЛИЧАВА КОГАТО НАСТЪПИ ВЪЛЧО ВРЕМЕ КАКВОТО Е СЕГА. МНОГО ХОРА МИЗЕРУВАТ И ГЛАДУВАТ НО НИКОГА НЯМА ДА ОКРАДЪТ ИЛИ УБИЯТ НЯКОГО ЗАЩОТО НЕ ИМ Е В НРАВА. А В ТЕЗИ ВЪЛЧИ ВРЕМЕНА ЗА ДА НЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД МНОГО ХОРА СА ПРИНУДЕНИ ДА КРАДЪТ. А ГЛАДА Е ЛОШ СЪВЕТНИК. ТОЙ НЕПРИЗНАВА НИЩО. КОЙТО Е СТОЯЛ ГЛАДЕН НЯКОЛКО ДНИ САМО ТОЙ ЗНАЕ КАКВО Е. А ТАКИВА ИМА МНОГО В НАШАТА МИЛА РОДИНА МУТРОЛАНДИЯ. НО СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ ВЯРА НЯМА.

19

OUT

преди 9 години

Eto edin koito krade lyje i mami

18

OUt

преди 9 години

zashto krade!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Все пак това са мъжки приказки на честен човек, който не приема обществото такова каквото е.

16

Анонимен

преди 9 години

Ах, горкичкия! Направо да го съжалиш! Само че се сетих за охранителя, за семейството му, за другите служители и техните семейства... И след това признание си мисля, че на тоя директно му трябват още 20 години присъда. Иначе банките имат много трески за дялане, но начинът не е всеки да вземе пистолет и да гърми наред, щото видиш ли, това или онова не му харесвало...Тия въпроси се уреждат със закон и докато *** не го научи това, ще си бъдем в третия или не знам кой точно свят...

15

ss

преди 9 години

Ами какво стана с един от Пловдив ли каде беше? Стара Загора кадето отмъкна 2 милиона и не казваше каде са????? никой нищо не казва за него????

14

преди 9 години

Социопатът, който простреля охранител още с влизането в банката се изживява като Джон Дилинджър. След като прекараш едно разкошно лято в тясна килийка с група потни *** момчета, тогава лай.

13

Сандо

преди 9 години

писнало му да мизерства - разбирам го. само дето не в банка а в парламента трябва да влезнат няколко с калашници !

12

жеко

преди 9 години

тази криминална романтика която витае в медиите около такива като този и жоро инкасото ще даде храна за размишление на доста маргинали които ще се водят по идеологията "гет рич ор дай траинг.."

11

ген.Луков

преди 9 години

Всеки рано или късно си плаща стореното.Друг е въпросът,че в сравнение с хищните банкери и политици-далавераджии тоя момък е направо кокошкар.Едва ли някои политик или банкер излежаващ присъда би признал и казал каквото мисли/особено пък пред камера/.

10

Деси

преди 9 години

Баси и ножарската физиономия

9

Анонимен

преди 9 години

Селския *** не може да изкара 5 лева, но чувства, ще заслужава 5 милиона поне, за това и е застрелял охранителя и е държал заложници банковите служителки.

8

криминален елемент

преди 9 години

Защо правите реклама на този криминален елемент? Кой ви плаща за това?

7

Анонимен

преди 9 години

До 9Абе дай направо да разстреляме всички охранители и служители в банки, сигурно тогава кръвопийските банки ще спрат да ти вземат лихва?

6

Анонимен

преди 9 години

Силно подкрепям обирите на чуждите кръвопииски банки в България с двете раце !!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Още на 4-тата година му е писнало от тия затвори на човека.Иска вече на свобода.Чакай малко бе селски, имаш още 16 години.

4

Анонимен

преди 9 години

Пуснете го на свобода!!!Невинен е!!!Други са престъпниците!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Бачо се мъчи:1.Или да си намали присъдата, съдействайки за залавяне на съучастници, помагачи и т.н.2.Или да изнудва изброените за кинти3.Или търси медийно внимание и леко разнообразие от затворническият животИли в общи линии - средностатистически кокошкар

2

Анонимен

преди 9 години

Селски *** и ***.При бай Тошо такива *** поне ги правеха трактористи, овчари, а не да стоят без работа или в най-добрия случай да стават охранители на минимална заплата, която не им стига само за джобни и да се чудят каква глупост да измислят.За съжаление се напълни с такива като този- полуграмотни, мързеливи, без работа, но с огромни претенции.Вечно замислящи някаква далавера как да забогатеят, като в крайна сметка пак те са прецакани.

1

глупак

преди 9 години

Това сега герой на новото време ли се явява. *** ***.