14

zavinagi

преди 9 години

Не виждам защо се реве толкова за всяко едно назначение. Ако човек не може да си избере екипа с който работи какви резултати може да се искат от хора, които не си назначил. Нека да имаме малко логика като пишем.

13

Анонимен

преди 9 години

Лукарски обясни, че двамата са подали оставки в СДС още в деня на назначаването им.Тарикатски,нали.Каква е разликата с оставката на зам.предс.на НС Христо Бисеров от ДПС и повдигнатото му след това обвинение като на обикновен гражданин и с оставките и назначаването на тези господа.Никаква.Знае се предварително и формално се спазва закона.Къде ВИ остана МОРАЛЪТ за който ни надувахте ушите НАБЕДЕНИ РЕФОРМАТОРИ?Май ГО е нямало ,няма го и сега жалки демагози.

12

Анонимен

преди 9 години

До политологЕ и ти какво печелиш от това че твоите приятели от СДС ще са на обществена копанка.Нали предишните бяха такива ,тези с какво са по добри от станишевци, първановци освен това че са лукарски и сие. Ако ония е червен *** ти какво -син *** ли си и с какво си по добър?Ще ти кажа по добре псуваш.

11

политолог

преди 9 години

Червения *** да реве , че някой е без ценз е просто тъжно и смешно . Неговия Тодор Живков беше овчар по т.н. ценз. Ами Станишев същия, учил за копчетата на униформата на червената армия , ами Първанов и той сащия , учил история на БКП все едно нищо . Просто нямам думи .

10

Анонимен

преди 9 години

В действителност тази личност е много лукава. За да си министър на икономиката без никакъв икономически капацитет се изисква голямо нахалство, подобно на това, което притежава в излишък и министър-председателя, Бойко Борисов. За това и цялата ни икономика е на този хал и за съжаление като следствие и ние хората в България сме в това окаяно положение.

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя Лукарски има много лукава физиономия!

8

горка

преди 9 години

тия не се наядоха, а това просто, елементарно същество даже не знае какво прави, той едно говори, друго мисли. До кога случайни хорица ще се опитват да ни диктуват как да живеем?

7

Анонимен

преди 9 години

е как не са партийни назначения... за гугутки ли ни имате?! в деня на назначение напуснали сдс... тъпащина! ***, поредните *** на кормилото на държавата, а това *** от снимката е едно от най-големите недоразумения...

6

123

преди 9 години

До sante_dogНе бързай! Жельо Желев също е комунист, но много дълбоко законспириран! Защо той като бе на власт не направи лустрацията, а?!

5

123

преди 9 години

Егати лъжеца е тоя Лукарски!!

4

Анонимен

преди 9 години

Боже, боже, толкова ли ниско паднахте!

3

sante_dog

преди 9 години

Някой виждали до къде са стигнали СДС? Някога имаха пълно мнозинство, и трябваше да олицетворяват желанието за промяна, демокрация и Европейско развитие. Сега начело на СДС е Божо Лукарски - едно *** чиято визия за власта е да назначи любовницата си и малцината останали членове на СДС на държавна службица... С извинение сигурно доктор Ж. Желев се обръща в гроба си....

2

Анонимен

преди 9 години

Е и това ако не са партийни назначения здраве му кажи.Те затова ще сме на последно място в Европа и света.Те затова младите няма да останат тук. Просто нищо нова под слънцето. Та уж се протестърите се бориха да бъдат назначаване знаещти и можещи а не партийни активисти.

1

Анонимен

преди 9 години

Хич няма! Убихте се да правите конкурси, нали? Тези неграмотници, които набутахте там чии са?