10

Анонимен

преди 8 години

До Др.малоум.недоносеналкохолик ли си пушач ли сиколко хероинови наркомана пушат цирари... всичкиа колко хероинови наркомана пушат трева ... почти никойтова че с тревичка се почвало вече е баналноами цигарите ами алкохолаили щото дедо ти си беше алкохолик и си пукна от алкохол и цигари и викаш сина няма проблеми да последва съдбата му само да не пие от тези новите наркотици дядо ти е отглеждал коноп както и неговия баща фактмарихуаната вредна -американска пропаганда ОТ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ

9

Т.Д.

преди 9 години

Нека поне я направат легална за медицински цели . Да се лекуват хората . Тези които пушат не са Наркомани , а Тревомани . Научете разликата между тези две думи . Наркоманчетата може би започват с цигари , алкохол , след това трева и когато, тревата не ги задоволи започват на тежки наркотици .

8

Ноа

преди 9 години

Легализе дет се вика. Германия вече е пред прага на легализирането. Чехия,Испания,Холандия в Португалия за малко количество само ти записват името без следствия и неща. Лека-полека европейските държави усещат колко пари има в това , а с един хубав закон (в Бг би било трудно) нещата могат да се доведат в рамките на приличното. В Холандия можеш да се скъсаш в кофишопа и вкъщи да пушиш, но на улицата и в парка и т.н е проблем. И има три вида полиция (колела,коли,ванове) плюс една камара цивилки.

7

Вяра

преди 9 години

Точно това и аз се опитвам да обясня, но на *** народ как се обяснява? Виж ако Обама йм го каже, със сигурност ще се вземе за истина, нали е от достоверен източник!

6

Анонимен

преди 9 години

До ВяраНе се връзвайте на платени от организираната престъпност агитатори като този по-долу, внушаващи колко ОПАСНО ЗА НАРОДА (най-вече от морална гледна точка) е марихуаната. Все пак ако достъпа до тази билка се облекчи, то неговите работодатели ще загубят сериозен пазарен дял, а може и направо да изпаднат от схемата! Нима това не е страшно плашещо?Който каквото и да говори, става въпрос за пари. Морала е понятие, не особено популярно в днешно време сред българина - СТИГА ЛЪЖИ.

5

Вяра

преди 9 години

До ***:Ти ми говориш за марихуана за пушене, аз ти говоря за лечебните действия на растението, идиоте драги. А вярно ли е че, наркоманите пушат цигари и пият алкохол, от които има смъртни случаи, но са напълно легални? Това как си го обясняваш? Дори Булгартабак приветстват гражданите да пафкат, стига да е с бандерол? Айде сега ми кажи кой определя кое е наркотик и кое не, че ми е интересно.

4

Др.малоум.недоносен

преди 9 години

Вярче как мислиш. Вярно ли е, че повечето наркомани са започнали с тревичка ? И вярно ли е, че повечето хора който защитават марихуаната не се нуждаят от нея за медицински цели, а за кеф ?

3

Вяра

преди 9 години

Кой ти говори за наркотици бе, *** недоносен! Става въпрос за марихуаната, от която няма НИТО един смъртен случай в цял свят, това ли наричаш наркотик? Става въпрос за растение, пт което се лекуват тежки заболявания!

2

Анонимен

преди 9 години

Ами да! Направиха ни обслужващ персонал цялата нация! мъжете бодигардове, таксиджии и др.подобни, жените *** и т.н., по курортите алкохолен туризъм и проституция, сега трябва да легализираме и наркотиците и ще станем световна дестинация за всякакви забавления!Държава командвана от крадци и предатели друго не заслужава!

1

Вяра

преди 9 години

Време е да излезе наяве истинската причина защо марихуаната е нелегална-просто е лек за толкова много болести, че хич не йм се нрави на фармацевтичните компании. Пишете повече статии за това, защото има много хора, които са се излекували!