26

Сталин

преди 9 години

Има българи има проблем ,,, избиваме българите няма да има проблеми.. БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ Е РАВНО НА УБИИЦИ,,, УБИИЦИ

25

анонимен

преди 9 години

новата министърка да подпука всичките полицаи които са се изтърсили без да иматработа там кой му е давал кисело мляко кой е местил колата от мястото на престъплениетовън от полицията

24

Анонимен

преди 9 години

dobre 4e ne sam polizai .tova bilo locna dyma/

23

sss

преди 9 години

Az vi predlagam da ne pluem vsichki policai i pri tah ima marcha kakto na vsakade...tova kak se dargich zavisi ot tova kakav chovek si a ne kakvi rabotich

22

хммм

преди 9 години

нямам какво да кажа освен една дума-***

21

пращайте им смс

преди 9 години

глобяват ви по пътищата,държат се като недосегаеми,жените им са с "предимство" за работа в детски градини,длъжности в общините,магазини и др,обикновенно карат без гражданска,преглед защото като покажат магическата служебна карта минават,ако децата им извършат престъпление то остава "неразкрито" защото "не е такова дете"...само да не ги среще бай петко ...АМА ПРАЩАЙТЕ ИМ СМС...ПРАЩАЙТЕ...

20

бургазлия

преди 9 години

за лъжисвидетелстване да бъде подведен под съдебна отговорност лъжесвидетелстване колегата му Хинков и останалите съучастници.Не по малко виновни са и тфзи от ЧР които са го назначили.

19

Анонимен

преди 9 години

С Максим Ставийски какво стана? Лежа ли? Или Мануела Горсова я осъдиха да плаща на пияния Максим обезщетение, че му олющила Хамъра.

18

Анонимен

преди 9 години

DETETO E VINOVNO .OSVOBODETE COVEKA.TOI E NEVINEN.TOI E DARGAVEN SLUGITEL.

17

Анонимен

преди 9 години

А на тези които унищожиха цяла България,колко ще им дадете ????? Или пак са си безнаказани !!!

16

вид

преди 9 години

Този само като му гледам мутрата,бих му дал доживотен затвор ако бях съдия

15

анонимен

преди 9 години

Военни , полицаи , пожарникари , горски , всичките са едни пияндета , които много рядко изтрезняват. Тук-там има нормални и тях не ги броят за нищо , а обадят ли се , веднага изхвърчат от така наречената СИСТЕМА . Докога ще продължава тази простащина , не знам. Толкова им е елементарно и просташно държанието , че няма накъде повече да пропадат, на дъното са.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Лицето полицай било ли е употребило алкохол според свидетелите на място, както и кръвните проби по-късно???Стига глупости за дупки по платното, неизправности по колата и т.н.

13

www

преди 9 години

Първо, ясно е, че това е убиецът на детето. Това е констатирано в присъствието на негови колеги, които му давали кисело мляко, белким го протрезвят малко.Второ, защо при тези факти и обстоятелства този човек още е полицай? Нали разбирате, че заплатата му се натрупва, преди да бъде уволнен. Т.е. в момента ние го храним, храним семейството му!?До Анонимен 18Ами шампиона да го бяха спрели катаджиите не само за някой кинт, а да го свалят пиян от возилото. Тогава нямаше да убие хора, нали?

12

Анонимен

преди 9 години

В София преди две седмици,заради една огромна дупка навлязох за миг в насрещното платно, и отсреща камион щеше да ме размаже!Дупки,няма надигнати пеш.пътеки,няма маркировка,знаците лисват на много места, дори асфалта липсва на места в София!Ако не сте шофьори не ми отговаряйте, няма да ме разберете.

11

Анонимен

преди 9 години

Тъй като НЕ Е шамшион кънкьор и не е от богоизбраните, може и да не се размине само с условна...

10

Анонимен

преди 9 години

В Дания дори да имаш 0,1 промила алкохол, ако се качиш в колата и направиш нарушение, се смята, че си бил пиян и си носиш последствията. Не разбирам защо и в България не е така!?

9

Анонимен

преди 9 години

Преди малко с майка ми на 80г. гледаме новините с въпросния "убиец" и тя мислейки на глас каза: Затворете го доживот,убийте го! Не съзнавайки ,че синът й до нея също е шофьор цял живот

8

Анонимен

преди 9 години

Не повечето-всички рецидивисти имат повече морал.МВР от години са организирана престъпна група.Добре организирана и със сериозно финансиране.

7

Анонимен

преди 9 години

Разбирам трагедията на майката, но 0.5 все пак не значи пиян, т.е. тук сме в казуса убийство по непредпазливост, няма как да се иска смърт или доживот; замислете се, че на всеки може да се случи, нещастията и инцидентите за съжаление се случват без да очакваш. Стига с този Ран-Ът - на ПОлша, Чехия и Словакия какво им е като изпълниха подобна програма? Проблема е, че при нас тази програма не се изпълни а отлежа в шкафа. Аман от недоразбрали, пък и коментират.