15

Анонимен

преди 9 години

С риск да ми нацъкате минуси-помните ли какво каза ПЪРВИЯ очевидец,оказал се в района на сваления близнак на боинга в украйна-цитирам:"Миришеше на ***" Е нема начин от току що унищожен самолет да мирише на ***-на обгоряло месо да но не и на ***.

14

емилчо

преди 9 години

От статията става ясно,че самолетите произведени след 2020 година ще бъдат проследявани от Ноември 2016 година.Ква е тая технология да проследява самолети в бъдещето?Ало редактора..

13

до#15

преди 9 години

И аз ги гледам.Има доказани 8 случая,при които причината е умишлена намеса или на член на екипажа,или на трето лице.

12

Анонимен

преди 9 години

Със сина ми гледаме редовно Самолетни катастрофи по NG, дори в неделя даваха пак за този полет. Случва се самолети да изчезнат от радарите - особено над океаните. НОООООО - ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ намират някакви останки. А тук дори и една гайка не намериха. Един косъм не откриха... Е как става това ?!?! Изпари ли се? Или извънземни са го засмукали.Или военните нещо крият.... Обаче като лъжат, никой не им вярва.

11

може би

преди 9 години

Индийски многоъгълник.

10

Офчий мозък

преди 9 години

Най-вероятно е имало някой на борда който по една или друга причина е трябвало да бъде ликвидиран. Следва умишлено изключване на всички системи на самолета и свободно падане над предварително избран район над океана. Предварително планиран ход на тайните служби.

9

Анонимен

преди 9 години

Доколкото знам черните кутии излъчват сигнали и могат да се проследят къде са, дори и самият самолет да е разбит. Това с телефоните също е вярно. Трудно ми е да повярвам, че просто ей така ще изчезне самолет с толкова пътници в 21 век.

8

Цветанка

преди 9 години

Много ясно че няма да го намерят и че не го търсят сериозно.....Нали ще лъсне как и кой го е свалил....

7

Анонимен

преди 9 години

Кво значение има.Очевидно самолетът го няма а тези на борда са мъртви.Тия па да им имам проблемите..1 година не разбраха че самолет няма да има.

6

rainbou1

преди 9 години

Невероятно е, че с тези технологии този самолет се изгуби. Но мисля, че нищо няма да е толкова скъпо, ако на 15 мин самолетите се проверяват. Предполагам, че няма да е толкова скъпо, защото 2/3 от трафика е над сушата и няма смисъл да се проверяват.

5

Анонимен

преди 9 години

Технологиите глупости - хванете и раздрусайте силно ЦРУшниците.

4

Анонимен

преди 9 години

Истината се крие умишлено! Нали не мислите че от тези 240 човека не е имало нито един с включен телефон, интернет и GPS.... естествено че е имало и много добре се знае къде за полседно са имали обхват. От началото на 2013 (European Aviation Safety Agency) Европейска Агенция за Безопасност, разреши ползването на телефони и интернет, така че просто всички ни правят на ***, на 15 минути да се проследявало къде бил самолета, ами то телефоните непрекъсното се знаят къде са, просто неудобно истина

3

Анонимен

преди 9 години

Истината е ясна и на малките деца! В самолета са пътували едни от най-добрите китайски компютърни специалисти! Това е истината!

2

Анонимен

преди 9 години

ВЪВ ВЕКА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ" ДА НЕМОГАТ ДА НАМЕРЯТ САМОЛЕТ. А НИ РАЗКАЗВАХА ФАНТАСТИКИ КАК ОТ КОСМОСА МОГАТ ДА ВИДЯТ ИГЛА В КУПА СЕНО. ДА ОБАЧЕ НЕ.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Явно самолетът се е насочил някъде към Хималаите,попаднал е...случайно в Шамбала,а тя е в...четвъртото измерение.Може би единични пътници ще се...върнат,но след десетилетия.