32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Zjalko za politsaja. Zjalko, che edno dete ostava siratche. No v Bulgarija hiljadi detsa sa siratsi. Te sushto trjabva da uchat. A koj ustanovjava i obvinjava prichinitelite na smurtta na tehnite rodirteli, otishli si naj-chesto zaradi prestupno bezotgovornoto bulgarsko zdraveopazvane i lekari, zabravili, che sa lekari i "prekvalifitsirali se" v pazardjijski turgovtsi i obirdjii. Sudim li durzjavnite rukovoditeli na zdraveopazvaneto i rukovodstvoto na Bulgarski Lekarski Sajuz?

31

Анонимен

преди 9 години

Да си полицай е голям риск, защото си имаш работа с престъпници?? Ползват се с привилегии на държавни служители и най - важното за което постъпват в М В Р е ранното пенсиониране. Не приемам, че Лазаров е виновен за акцията в Лясковец, тъй като спец частите ги използват за обезвреждане на опасни престъпници и терористи и при самата акция може да се случи и най - лошото.

30

капитана

преди 9 години

Лазаров носи пряка отговорност за тази акция, защото баретите са под пряко негово командване и всяка операция се провежда след подпис от него. Друг е въпросът, че той искаше да поизтупа лошия имидж на полицията след биенето на протестиращи, но вместо да го направи, свърши точно обратното. Видя се, че царя е гол. Един пенсионер с пушка разби цял отряд с барети, като уби 1 и рани 3-***. Така, че лазаров носи пряка отговорност за своите подчинени и трябва да бъде съден за престъпна немърливост.

29

Нищо ново

преди 9 години

още от началото има много въпроси и много явни недомислици за цялата акция, а бай Петко е като 90% от живеещите в селата , моя дядо спеше с ротвайлера в коридора и брадва до леглото и ако имаше пушка със сигурност щеше да стои заредена

28

Анонимен

преди 9 години

баретите и техните роднини най-накрая се усетиха кой изпрати колегата им на заколение.

27

ген.Луков

преди 9 години

Еееех намери се в България един човек който се опита да се защити и веднага го смачкаха.Съчувствувам на майката но колкото повече се нахвърля с обвинения,толкова повече настройва хората негативно спрямо сина си.Жалко за младия човек-жалко и за Петко обърнал си живота така нелепо.Всяко насилие поражда насилие!Политиците трябва да се замислят върху това.

26

Анонимен

преди 9 години

Нека ме поправят юристи, ако греша, но предвид че в дома си Петко е бил нападнат от тежко въоръжени субекти, не виждам как ще докажат, че Петко е превишил пределите на законната самоотбрана.Могат единствено да го осъдят за не подновяване на разрешителните за оръжие и това ми се вижда да е административно нарушение, което се наказва с глоба.В същото време Петко е от доста време в затвора и на България не й мърда поредната присъда в Страсбург.

25

niki

преди 9 години

Dobre che bai PETKO nee imal DRAGUNOV

24

нула лева за МВР

преди 9 години

До Анонимен 18 Типичен безмозъчен полицай...оня знаел ... *** се крил...но излязал и заплашвал.... НМ -нямаш мозък. Майката на момчето май ще се окаже с най високо отрезвяване-търси виновни между виновните. Поздравявам Петко сттрашника и героичната му 90 годишна майка!

23

Nox

преди 9 години

Една история от 2011 (или 2012), за това колко са адекватни спец частите.Тренирам си аз в един фитнес в София. Влизат спец части -- огромни и с черни маски. 3-4 пъти обиколиха фитнеса, спираха се пред един с гола глава, гледаха го, гледаха го и си отминаваха.Сигурно на 5тия път на човека му писна, пусна си гирите бавно и си застана с ръце на тила и с разкрачени крака да си му слагат белезниците.Толкова са неадекватни, че дори не могат да разпознаят субекта, който са ги изпратили да задържат.

22

Nox

преди 9 години

Значи мене, ако почнат да ме заплашват, рекетират или тормозят по някакъв начин, по добре да не се обръщам към властите, че като нищо ще ми пратят спец части, ще нахлуят у нас и направо ме почват.

21

Nox

преди 9 години

Не съм изцяло запознат със лучая, но ето какво помня, поправете ме, ако бъркам.Дядото се оплакал, че някои си (нз деца ли, възрастни ли и колко конкретно) го притеснявали. Подал жалби, а не си е траял. Не е планирал да прави кървава баня, а се е обърнал към властите и блюстителите на реда.А каква е реакцията на властите? Пращат му командоси, защото разбрали, че имал човека оръжие (легално, ако не се лъжа)... и в последствие дядото ги прави смешни и убива един от тях в процеса.Кой е виновен?

20

Анонимен

преди 9 години

Петко бил страхлив,затворен в себе си.Явно е имал някакъв проблем или преживяване.А е възможно да се е страхувал и от полицията.Помним през мутренски времена как полицаите подражаваха на мутрите и ги оставяха да вилнеят под политическия чадър на БСП за натрупване на първите милиони и окопиране икономиката на БГ,колкотто и да е фалирала.Никой не знае какви страхове и недоверие се е таяло в главата му.За това е решил сам да се охранява и барикадира.Ако някой нахлуе в дома на Лазаров бум дум ОК.

19

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да ми казвате в действията на полицаите липсва и капка мисъл.Да не говорим за планиране.

18

Петър

преди 9 години

Много правилно!

17

Анонимен

преди 9 години

А казуса с бай Миле мутрата? Други преоблечени мутри като полицаи посред бял ден ,нахлуват в кръчмата където е бай Миле с охраната си и се подчиняват на заповедтта да залегнат.След това от упор опушкаха всички ВИСаджии. А Петко от къде да знае кой му разбива къщата? Голям юридически каламбур.Големи пледоарии ще има,от десет кладеница вода ще се носи,за да бъде оправдан Лазаров за ненужната акция и,разходи и жертви.Работил съм в системата и съм се нагледал на некадърни самозабравили се дупета.

16

/V

преди 9 години

Въпроитсите на майката имат резон -нека се отговори!

15

Анонимен

преди 9 години

Лазаров заяви,че след като си подаде оставката доброзорно,синът му много щял да се радва,че баща му се прибира да се отдаде на семейството си.А къде ще е радостта на дъщеричката на Шарков,който загина заради простотията на Лазаров?Не само наказателна отговорност,но трябва да понесе и гражданския иск на семейството.Това дете остана сираче,а трябва да продължи образованието си.

14

Анонимен

преди 9 години

Оня е знаел че идват за него.Защо се е криел толкова дълго време и само майка му като ятак на партизан е излизала?То е ясно че е имало някакви драми.Оня не е живеел в гората.Предишният ден е заплашвал некви деца с пушката.Като е бил луд що не застреля майка си и не се хвърли от десетия етаж?Луд бил... Луди са така наречените командоси.Толкова ли не можаха да го застрелят в главата пък после всичко останало.

13

Анонимен

преди 9 години

POLIZAITE SA MRASNIZI,KOITO OBICAT DA BIAT HORATA IMNOGO SE RADVAT KOGATO VIDIAT NIAKOI UBIT,OBICAT DA LIGAT KRAV,ZA DA RAZBERAT ILI POCUSTVUVAT DALI E ISTINSKA.