84

бг

преди 9 години

Сега на Миглена Кунева трябва да измислиме някое министерство. Тя толкова се стара жената, че накъде ли не се въртя- ха дано намери удобната поза . Но ББ ще се напъни и за нея. Много Янето. Там са все палачинки. Хайде да видиме какво работи. Какво работи сега Кунева. Прави едни изявления ни в клин ни в ръкав, от които нищо не можеш да разбереш. Излишни длъжности на държавната ясла.

83

Пич

преди 9 години

Искам двете продажнички да се ухилят така като чуят присъдата си бъдещият Народе съд.

82

Petranka

преди 9 години

unikalen chance e tochno Miglena Kuneva da stane mvr minister i da prilaga v realnia bg-eu jivot novite zakoni na EP, integraciata na *** i na bejancite, reformata v mvr i sakrasteniata, e -pravitelstvoto. Miglena Kuneva ima bogat jiteiski i evropeiski opit. mvr i "Bulgaria na grajdanite" si pasvat kato garne i pohlupak. ima takava lubovna himia mejdu tiah. A Rumiana Buchvarova e idealna za agraren, sadeben, vanshen, sporten, kulturen, ekominister, premierminister ili vsichki m-va zaedno.

81

Бай Иван

преди 9 години

Как да не се работи в българия бре хора. Елате да видите как работят бившите ченгета /Полковници/ от Б.Г. СОД гр.Варна. Охраняваните общински обекти са с намален на половина състав а общината блее ли блее. Заплатите през месец-два,а ако община Варна отчете паричките дори със един ден закъснение,реват като изоглавени. Голема държава сме.

80

Есграон

преди 9 години

Какво ли е писала в молбата си до съда за да си смени името от Сталинка на Кристалина?

79

нелицеприятна истина

преди 9 години

Семейото положение на всеки политик в света е от голяма значение! Има или няма такива автобиографични данни за БГ политици? Защо се говори за тези неща под сурдинка, а официално се крият тези данни? Борисов е разведен! Кунева е разведена! - При развод децата страдат! Какво очаквате от такива безотговорни, бягащи от поета отговорност чрез скл. брачен договор, но и създали деца в съюзите /втората част е фатална/ същества ???

78

Анонимен

преди 9 години

Кристалина има добър рейтинг в България. И има защо. Досега не е направила нищо лошо на страната, в която се е родила. Вярно е и обратното-няма и нищо добро.

77

Анонимен

преди 9 години

Изненада, кукумявката си е изправила муцуната на тази снимка .

76

анонимен

преди 9 години

До бай Вълчо от Хисаря НЕДЕЙ МУ ОТВАРЯ ОЧИТЕ ЧЕ КАТО НИЩО ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ГА НАЗНАЧИ ЧЕ ТОГАВА *М ТИ ОТБРАНАТА ХА ХАХА

75

Анонимен

преди 9 години

Сталинка да забрави за България, на нас не ни трябват чужди агенти !

74

до 87

преди 9 години

Ти къде видя работещи мъже в БГ независимо дали ще е физически или умствен труда, м? "Мъжете" в БГ са или по далавери или в кръчмата!!!! пп. жената като жена основното и призвание е да възпита достойни /бъдещи/ хора - мъже и жени! Така, че основната заслуга за "мъже" да са безполезен придатък и единствено осеменител е на "жените"/мъжките момичета! Празникът е на пролетарките, а не на Жените! ппп. около мен има жени които извършват тежка физ.дейност и си издържат домашн.търтей.

73

Анонимен

преди 9 години

Тая Я гласят да замени чехларов.Явно вече не се искат качества и знания, а просто да не си мъж.Скоро ще има и квота за ***.Ако ние сами не си защитим християнските ценности то кой ?

72

Анонимен

преди 9 години

Верно че днес е женски празник - да са живи и здрави, хубави и щастливи!Обаче не разбирам защо под 'равноправие' разбират само квота за жени началници, жени в парламета, жени във 'високоте технологии'? А квота за жени трактористки, миньорки, шофьорки, войнички? Това защо им убягва от 'равноправието'?

71

борис бойков

преди 9 години

тая персона с червеното костюмче жива ли е ?!...защо не съм чувал нищо за нея в последно време?

70

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Очаквам следващата номинация на Главната Тиква на Републиката да назначи Азис за министър наотбраната.

69

...

преди 9 години

dano !

68

Анонимен

преди 9 години

До ИВАНЗабравил си точката пич 9.0%

67

Я

преди 9 години

Смрад, навсякъде смрад!

66

ло

преди 9 години

ти си гледай европейската заплата!

65

Анонимен

преди 9 години

Бардак ли ще става?