68

анонимен

преди 9 години

всяка нощ се палят коли на българи това терористичен акт ли евсеки ден се убиват хора българи това какво е терористичен актзащо не говорите за тях а за колите на дпс ще си купите другино убитите хора няма да се върнат

67

Манолски

преди 9 години

вън *** от майка България

66

Случаен

преди 9 години

ДПС партията трябва да се закрие. Ако тези хора се считат за български граждани, а те са такива. Те са равнопоставени със всички националности в БГ. Имали партия в БГ, която защитава само чисти българи. Поне аз не виждам такава. Един народ сме, живеем в една родина, ползваме се с равни права. За какво реве Местан. Крайно време е да се махат от парламента. Те дори не защитават никой, а само използват някой хора и ги мачкат. Просто се възползват и ги манипулират. Стига вече. ДПС вън от политиката

65

постановчик

преди 9 години

Приритал някой за депесето,номера от селски вечеринки!

64

хa

преди 9 години

Тоя първо сaм си признaвa че пaртиятa е нa етнически принци. A след товa и реве. Aми то дпс-то е нелегaлнa

63

Кукувица

преди 9 години

ДПС не е партия, а противоконституционна етническа групировка, която е създадена за личното обогатяване на единици.

62

Анонимен

преди 9 години

Време е българи и турци да се обединят и да бият един голям шут на ДПС,Герб,Атака и всички други нещастници,които единствено манипулират и лъжат всички нас!Докато ни насъскват един друг,те си гризкат кокала и не им дреме за държавата,която между другото почти стигна дъното!

61

Анонимен

преди 9 години

Много евтини номерца бе, депесарчета....

60

ало

преди 9 години

Омразата внедрена в някои прости тикви избива. Ако проучите обстойно присъствието на османците на Балканския полуостров много неща ще разберете.

59

Анонимен

преди 9 години

Сиромащките от дпс обедняха сега като нямат микробус,така то говорим за дпс незнам по коя ТВ даваха далаверки с тютюнчето кака се взима всяка година европейски парички без да си засял един стрък тютюн,а да отговорят от ръководството от дпс как става тая работа,та крадят собствените си избиратели

58

Анонимен

преди 9 години

tia turski chalymi gi znaem

57

Анонимен

преди 9 години

ТОВА НЕ Е ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА КЪМ ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК ТУРЧИН КОЙТО ДЕЛИ МИЗЕРИЯТА НАРАВНО С БЪЛГАРИНА. А ОМРАЗАТА Е КЪМ ТЕЗИ КОИТО СЕ СЕ ПРАВЯТ НА ТАРИКАТЧЕТА ТУРЧЕТА. А ЗНАЕТЕ ЧЕ КОЙТО СЕ ПИШЕ ТАРИКАТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ ГО ПОЛУЧАВА. РАХАТА ВИ СВЪРШИ ТАРИКАТЧЕТА. ЩЕ ИМА ОТМЪЩЕНИЕ И КЪМ ВАС И КЪМ ГЕРБЕРАСТИТЕ ЗАРАДИ ЗАГРОБВАНЕТО НА НАРОДА С 27 МИЛИАРДА ЛЕВА КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩАТ И ПРАВНУЦИТЕ НИ. "The dramas continue" ::

56

FES

преди 9 години

do atakisi i ne razani pishki 500g robi bili ako beshe verno dnes na TURSKI travashe da pishite i govorite shamanduri

55

Анонимен

преди 9 години

Когато има изравнена със земята джамия тогава може да се каже че нещата си идват на мястото, а не бусове които сами си палите.

54

Анонимен

преди 9 години

А когато пра дясовците на тази партия са избивали жените и деца българи в продължение на 500 години , Езика на какво е било ???

53

гост

преди 9 години

До АнонименГрамотността се изразява,не само в правописа,но и начина на изразяване!Та,съмненията ми идват в тази насока,защото ти обиждаш,по начин на израз,който не е присъщ за един интелигентен човек.

52

гост

преди 9 години

До АнонименИ с кое е велик този,друже?Но,така като чета мислите ти,твърде съмнително ми е,че си грамотен....

51

Анонимен

преди 9 години

обичам, когато се окажа прав! този случай беше заплетен, но вече е ясно, че москов е в основата.

50

Анонимен

преди 9 години

точно. както и предположих по-рано днес. бусът е подпален от огъня на расовата омраза, провокирана от москов!

49

Анонимен

преди 9 години

вие си го подпалихте , по принцип в една нормална държава нямаше да имате власт и партия , а най добре е да събирате гълабите и в диарбекир там ви е родината,но тъй като българина несложи ум в главата и гласува за тиквички така е