10

Анонимен

преди 9 години

Наще президент и премиер са по-богати от 99 % от западните такива/вкл. Меркел, Оланд и Общността/, така че както и да им се прекрояват заплатите им дреме!

9

Анонимен

преди 9 години

ИЗТЕГЛИХА ЗАЕМА СЕГА ПРЕКРОЯВАТ НАЧИНИТЕ КАК ДА ГИ ОКРАДАТ. НАРОДА ДА ПЛАЩА.....ТОЗИ ПЪТ НАРОДА ТРЯБВА ДА СКОЧИ,З АЩОТО ТЕЗИ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ !

8

Магистрат

преди 9 години

Ха-ха , всички ни ходят по свирката и народа е стадо. Ето например казахме 12% увелечение и ще го имаме, а учителите и 5 % да искат няма кой да им даде.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе Горанов, абе пиле шарено, има ли нормален човек в България да не знае, че Борисов не живее със заплатата си? Милиардите които открадна от народа си е изнесъл в офшорни фирми. С тях купува избори и плаща на протестиращи. Колко ще му намалиш заплатата за да има някаква полза за държавата? Това са елементарни ПР ходове които само ще засилят подигравките и омразата към вас която расте. Трябва икономика, инфлация а не дефлация и никаква корупция. Нали корупцията ви прави богати, как да я спрете?

6

и

преди 9 години

Като представители на народа,и като такива след като не могат да намерят решения българина да се чувства поне социално обезпечен,предлагам нашите избраници една година да не взимат заплата.Като всеки един и те да съпричастни с народа,и заплати да взимат ако са работили,а не за присъствие и бездействие.

5

Анонимен

преди 9 години

Да видиш какво му е на бизнеса, за да изпълни една ваша глупост нарушава друга, сега ти избирай кой закон да нарушиш, но да ти кажа този за бюджета ви е по-лесен за корегиране, а и със сигурност ще го направите.

4

Е - Ник

преди 9 години

Тоя е пълен с идеи като ла-но с витамини...

3

1

преди 9 години

Ами да ги приравнят на 5 пъти минималната пенсия, за да има справедливост:)))

2

Депутатин и СИЕ

преди 9 години

Някой да е чувал за депутат,който живее на заплата ?? :)

1

Анонимен

преди 9 години

Путин си намали заплатата и всички вече подражават.