50

kristko

преди 9 години

Вдигай на всички бандити в Парламента през два дена заплатите,че иначе ще им увиснат шкембетата!Щом има български *** да плащат лапайте докато се задавите и *** накрая!Умирайте *** задръстени в мизерия щом ви харесва!Най-добре е да ви продадат и като агнета за Гергьовден да ви кръцнат празните тикви!Жалко за хората дали си живота за нас!Всичко е било напразно!

49

Анонимен

преди 9 години

Защо започна да смята от премиера и президента ,нима в други сектори не съобщават само за мин.раб.заплата .Да вземем здравеопазването -казват средна раб.заплата няколко хиляди ами да като сметнете 50000 които взема директора на една болница +700лв ,които взема един начинаещ лека и стават няколко хиляди .Тоя вместо да мисли за развитието на финансите на държавата ,явно мисли само за папу.МАЯ Манолова ще излезе права тоя е по-голямо зло и от Дянков.

48

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЗАТОВА ЛИ СЕ НАПЪВАХА ТОЛКОВА ЗА МИЛИАРДИТЕ ЗАЕМ. Е СЕГА ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ЕДНИ ХУБАВИ ЗАПЛАТКИ ТА СВЯТ ДА ТИ СЕ ЗАВИЕ. А НАРОДА ДА ПЛАЩА ЗАЕМА ТОВА МУ Е РАБОТАТА. НИКАКЪВ СРАМ НЯЯМАТ ТИЯ ***. ЖАЛКО ЗА НАРОДА. ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ИЗКУПИТЕЛНАТА ЖЕРТВА. МНОГО ЖАЛКО. И ПАК ВЪРВЕТЕ ДА ГИ ИЗБИРАТЕ. ЕДНО ОТ ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВАТА ОТ НАГЛИ ПО-НАГЛИ.

47

vesko02

преди 9 години

Целия смисъл от цирка дето ни го играят управляващите е да си развиват субсидираната канцеларска икономика,при която роднините са назначени на добре платени държавни постове , а европейския данъкоплатец да плаща масрафа.Затова и се теглят заеми за да не се развали рахатлъка.

46

Луд

преди 9 години

Тоя взе 16 милиарда и сега ще реже от депутатските заплати и ще спести колко.. 50, 100 хиляди лева.. *** демагогията и простотията

45

Анонимен

преди 9 години

В коя държава един Премиер ще влезе ненайдено в Парламента и ще размахва пръст на депутатите. Трябва да бъде обратното . Парламента трябва да му държи сметка и да му задава въпроси. Първи въпрос- какво става в държавата и защо е така. А той се извисява като ....... Да не мисли , че е в периода от 2001 -2 005 година.

44

Анонимен

преди 9 години

Нали ние сме работодателите на депутатите. Ние трябва да им определяме заплататие. Предлагам да се намалят на 120. Да се назначат на 4-дневна седмица /ето днес залата е празна и министрите отговарят на празна зала/ да се назначат на 4 часов работен ден, да работят както ние на националните празници, отпуските им да не повече от 20 дни, да нямат безотчетни пари да нямат имунитет, да минават на психотест 1 път в месеца, всеки ден да повтарят клетвата която са положили. За сега това.

43

АТИПИЧЕН

преди 9 години

момчето пунтира путин но това нещо може да го направи само волен сидерав слаби са ти воловете малкия

42

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че по-високи заплати за депутатите и министрите, които сами си ги гласуват и увеличават колкото си искат. Утре могат да си гласуват и 1 милиард да станат заплатите им.

41

Анонимен

преди 9 години

ДО 46.......... а ти какво очакваше. Сега нашите синове ще козируват на Американски и турски офицери.

40

Анонимен

преди 9 години

ДО 44-------- НАП ги проверява и те сега са обидени. И мене ме проверява нап и ХЕИ защото съм дребна риба- но не се сърдя. Просто имам много въпроси? Но мене няма кой да ме защити. Няма такава Американска фондация.

39

Избирам

преди 9 години

ДО 42 коментар---- Зная за какво са отишли. Не ми стигнаха символите да кажа на Горанов къде изтичат парите: В 18 министерства, над 60 агенции и други незнайни организации . Да престанат да питат от къде да вземат пари и да посочват само пенсионери и детски. Не може един водещ се за безработен да изкарва по 500-600 лв на месец , да не плаща 1 лв на държавата и да чака само на банкомата. Знаят се кои са. Ако той и Калфин не променят тия ннесправедливости да си отиват.

38

Анонимен

преди 9 години

Putio Marinkin Goranov,pointerisuvai se kakvo napravi Ministarpredsedatelq na Italia Mateo Renzi,i shte razberesh zashto vi nenavijda naroda bulgarski.Vij kakvi ikonomii ot kade gi napravi i kakvo nap-ravi za obiknovenite hora.

37

Анонимен

преди 9 години

Президента, вицето и администрацията му са абсолютно безсмислени и ако се съкратят Борисов и администрацията му може поеме функциите и на президент. Конституционния съд също е безсмислен и може върховния съд да го замести. Народно събрание от 240 души, които даже не влизат в залата да гласуват е много раздуто и може да останат 20 човека депутати с 3 секретарки и охрана от камери.

36

сеир

преди 9 години

само боко има 7 милиарда колко ще си опнат с плювню разберете сами а приказките на куклата само за точки

35

УДАРИХМЕ ДЪНОТО

преди 9 години

България праща войска в Украйна за учение на НАТО!Засилва се присъствието на американската армия у насИнтензивно ще е присъствието и на американската армия на територията на България. За годината официално са планирани 22 учения.

34

Анонимен

преди 9 години

V KRAIA NA GODINATA TRIABVAT NOVI 16 MILIARDA ZAEMI,ZA DA NE FALIRA DARGAVATA.

33

магив

преди 9 години

Този *** нали щеше да става бизнесмен.Ама явно е къв е бизнеса в БГ.Тези 16 млрд няма и да ги усетите как ще се изпарят.Къде са онези геьове от протесна мрежа,аиде де.

32

Анонимен

преди 9 години

DA SE NAMALIAT PENSIITE I DA SE UVELICAT ZAPLATITE NA UPRAVLIAVASHTITE.

31

Анонимен

преди 9 години

И нула да им направи заплатите - тези пак няма да се откажат! Не са отишли за заплати там...Тя просто им идва като бонус над останалите 'заработки'!