52

Анонимен

преди 9 години

Предлагам "презокеански" от САЩ към послушна България -така е по-евтино -хем после няма да обвиняваме Русия че искала да ни окупира.

51

Анонимен

преди 9 години

От българската икономика, т.н. инвеститори изнасят всяка година 30млрд.Като почнеш от ЧЕЗ и свършиш с Била.Държавата през това време е досъсипвана от заеми и е напълно зависима от атлантическите и поробители, искам да кажа партньори.2та проекта, които можеха да ни дадът глъдка въздух Белене, и ЮП, не само , но и да ни дадат финасовата независимост, да си върнем обратно отраслите в поробената ни икономика, бяха ликвидирани в зародиш.Честито на печелившите....

50

Наблюдател

преди 9 години

На "Хъбчето" Борисов лъсна безмозъчната енергиина политика, изцяло обслужваща западни геополитически интереси плащани обаче от българския народ. "Хъбчето" на практика а не по телевизията, е всичко друго но не и министър председател защитаваш български интереси.

49

ник

преди 9 години

Ето как изглежда истината от вън-след като по настояване на американската администрация реши да не позволи изграждането на Южен поток!Няма ЕС,няма Европа,има американска администрация!Хора осъзнайте се какво се случва в света!

48

Az

преди 9 години

Отстрани нещата винаги се виждат малко по-добре. От вътре също се виждат интересни неща, като например активните борци за демокрация, радетели за икономически просперитет и свободен енергиен пазар, на който се предлага едно голямо .... нищо ! Едва ли гърците са единствените , които знаят, че за пазарлък трябва и стока, а стоката отиде на друг пазар. Толкова за политиката на бай ви *** Балкански, тарикат на дребно, който все се чуди "кой ми с*ра в гащите".

47

Анонимен

преди 9 години

Нас се опитват да ни пързалят, та нека го чуят от вън. Все пак на нашите водачи не им дреме кой какво мисли, важното е да има потупване по рамото от ЕС и САЩ. Много сме жалки!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Коментара: - ЖАЛКО, много жалко... Гърците го разбраха ние още не...

45

Рос Атом

преди 9 години

2018 г. изтича лиценза на 5 и 6-ти блокове на АЕЦ-а в Козлодуй, които естествено ние няма да продължим.

44

Анонимен

преди 9 години

ние бихме се посмяли на гърците които си избраха гръцкия вариант на бареков да ги управлява. честито им ципрас

43

Анонимен

преди 9 години

Всеки има право на мнение. Негласуването също е мнение - отказвам да избирам тези престъпници.По-добре е да не се гласува, отколкото да се гласува за някои от партиите, които сега са в парламента, а още по-малко за партии като ГЕРБ, ДСБ или СДС.

42

До 72

преди 9 години

Този парламент и правителство са избрани от МАЛЦИНСТВОТО от българските граждани с право на глас. Не лъжи! За партиите в парламента гласуваха, 44,7% от имащите право на глас, а за партиите официално подкрепящи правителството, още по-малко - малко над 25%.

41

Анонимен

преди 9 години

За нищо не ставаме. Търпяхме 500 години турско робство. Търпим за втори път смешното правителство на ГЕРБ, начело с премиер-пожарникар, министър на енергетиката - счетоводителка, министър на вътрешните работи - социоложка, и т.н. и т.н. Президент ни е безлична европейска ***. Вместо да целуваме ръцете на освободителите си, ние правим командни центрове на НАТО и изпращаме войски в Украйна. Срам.

40

Анонимен

преди 9 години

Много добре са описали положението гърците. А Борисов какво да го коментираш - измислен държавник, измислен политик, измислен мъж...

39

Венелин

преди 9 години

Пуснете и публикациите за газопровода НАБУКО, дето плезидента ще строи с Азербайджан, да видите за него какъв смях пада по света! Ами визитата на Калфата в Москва? Руснаците си мислят, че е някакъв майтап.Палячото плезидент и премиера, за когото има сериозни съмнения, че е просто *** ни превърнаха в посмешище за всички. Колкото до тези, които гласуват за тях без 50 лв. на ръка или служба, за която нямат образователен ценз - за тях няма никакво съмнение, че са натурални ***.

38

истината

преди 9 години

Борисов няма какво да прави. Въпросът е или той да загуби имането си предобито и описано от американските служби и да влезе доживотно в затвора за престъпна дейност или да предаде България. Следвайки си инстикта на живоно улично куче той несе и замисля. А и гласувалите за него го улесняват. Така че той си глозга мръвката фърля по кокалче народа да му мисли

37

Анонимен

преди 9 години

Премиерът трябва да даде обяснение за провала пред цялото общество.Трябва да посочи и кой изискваше да провалим тази сделка и как ще ни компенсира - дългогодишно.Защо в страната никой не търси отговорност за действията на политиците и правителствените ръководители.Кога и къде ще се намерят неизчерпаемите горива в България.Кой ни води за носа и защо сме такива послушковци.

36

Анонимен

преди 9 години

Търсим други, за да провалим и тях.

35

Анонимен

преди 9 години

До 57Прав си . Я сега като сме непризнат щат на фащ колко много се развихме ( и Китай ни завижда) . Впрочем Индия започва да изгражда собствени мощности за производство на полупроводници ( помниш ли от коя година е лафа на Бай Тошо ? ) но ние демократично си ги съсипахме .

34

Анонимен

преди 9 години

Що бе ? Газ има , даже от НАСА открили , че на Титан има много ( даже течен ) , аз предлагам от там да си купим от американците .

33

:-D

преди 9 години

Пука ми какво пише гръцката червена преса. Тия да си гледат тяхното дередже, а не да ни се подиграват!Господа атакисти, какви националисти сте? Гърците се подиграват на България, а вие им се радвате. Нещастници!Айде, червените *** са ясни, те от 70 г милеят за Русия и искаха да стават 16-те република на СССР, ама вие нали уж сте националисти?!?