11

Джо Справедливия

преди 9 години

6 години не е малко за неумишлено убийство. Обаче вина имат и общинарите от Стара Загора. А не виждам някой да води дело срещу тях. Не може да сложиш знак за пешеходна зона да мамиш там деца и родители а да не обезопасиш пешеходната зона с някакви колчета или големи саксии, за да не попадат в зоната заблудени шофьори. Всеки може да се разсея и да не види знак, особено ако не си от този град и не познаваш района. Общинарите пак се отърваха а Сапунджиев ще поеме и тяхната вина.

10

Анонимен

преди 9 години

Tрябва най-тежките наказания да се прилагат за назидание! И в момента Ганьовския ни манталитет ежедневно нарушава правилата, и сега въртят гуми в забранени зони! Никога няма да сме общество....

9

кали

преди 9 години

За жалост не можем да върнем времето назад , за голямо съжаление си е отишло невинно детенце !!! Но можем да осъдим виновника с най-тежката присъда без право на обжалване , а имено доживот или смъртна присъда !!! С цялата строгост на закона !!!

8

Анонимен

преди 9 години

Хора като този трябва да се отстрелват...

7

Rosenrot

преди 9 години

Тоя само като го видиш как изглежда, трябва директно поне 10 години да лежи в затвора. Защото ти е ясно, че никога няма да се промени.Лошото е, че такива с лопата да ги ринеш в китната ни държава. Всеки е тарикат, всеки иска да е мутра и накрая като се стигне до смърт, може би се замисля малко, но в повечето случаи съдът се грижи това да не продължи дълго.

6

ха-ха

преди 9 години

За тоя нагъл тип масималната присъда и без шофьорска книжка-доживот!

5

До Гочо

преди 9 години

И 60 да дадат пак няма да се върне малкия. Важно е чувството за справедливост на родителите дали е удовлетворено. Щото на злобни хора и смърт чрез разстрел нямаше да им стигне. До 9-то коляно...

4

онбашията

преди 9 години

До Гочопо закон това е максимума, който иска повече да си купи топки, да си ги пришие и сам да се захване с работата

3

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО ЦЪКАТ МИНУСА БАВНО РАЗВИВАЩИ ЛИ СА

2

Гочо

преди 9 години

Само шест години за убийството на 4 годишно дете! Шестте години ще минат,но малкият Паоло няма да възкрестне от гроба.

1

Анонимен

преди 9 години

ДАНЕ ДАВА ГОСПОД НИКОМУ ТОВА НЕЩАСТИЕ, НИТО ЗА ЖИВИТО НИТО ЗА МЪРТВИТЕ ,