31

Дончо

преди 9 години

По-*** и селска тиква не съм виждал.

30

Анонимен

преди 9 години

COVEKA E NEVINEN ZASHTO SE PRESICA DORI I NA PESHEHODNA PATEKA,KOGATO SE VIGDA CE KOLATA E NA DVA METRA.

29

Добрева

преди 9 години

До 15:06Прав/а си, че не е справедливо и нищо няма да върне нещастната, малка, погубена душица...Но ние в БГ сме свикнали и на малко да се радваме. И все пак, това че Апелативният съд не остана равнодушен и му увеличи присъдата, въпреки първоначалната изцепка на Старозагорския съд, дава все пак някаква надежда...Надежда, че някога и тук нещата могат да започнат да се случват. И, че тези, които нараняват останалите, ще си получат заслуженото!

28

Лаврентий Берия

преди 9 години

Ретро мутра....

27

Анонимен

преди 9 години

Абе значи ако искам да очистя някой в България и да лежа само няколко години , да го чукна с кола смъртоносно....ясно

26

Анонимен

преди 9 години

Нека сега да обжалва, и следващата истанция да му увеличи присъдата с още две години поне. ***.

25

az

преди 9 години

какво непредумишлено ! щом кара по пешеходна зона значи е напълно умишлено ,прокурора е взел нещо за по леко обвинение,още малко ще кажат че детето е виновно и му е смачкало джипа на тоя селянин

24

15:06

преди 9 години

Справедливост ли е това, майчице? 6 години за отнет детстки живот след умишлено нарушаване на Закона? И 666 години мъчения биха били малко за този!

23

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се запомнят случаите, като този за да служи за назидание и на други, които се опитват да правят, каквото им скимне в тази държава...

22

Анонимен

преди 9 години

"Сапунджиев ще изтърпи присъдата си в общежитие от открит тип"За тези които не знаят, това не е затвор а градинка от която влизаш и излизаш когато си поискаш.

21

Анонимен

преди 9 години

" по непредпазливост е причинил смъртта на 4-годишния Паоло "6 години не са ли много за убийство по непредпазливост? То в България ерцидивистите с по няколко умишлени убийства я лежат толкова, я не.

20

Русначето

преди 9 години

А бе това е убийство по непредпазливост без умисъл. Колко искате да му дадат? То на тези, който убиват с умисъл им дават 10 години пък за този, който изобщо не е искал да убие детето му искате доживотна присъда. Все едно на вас не може да ви се случи да убиете някой на пътя, това се случва на много хора - Ставийски, Кирил Маричков и още маса народ.

19

Ж

преди 9 години

Колко невинно гледа?Ама хич не е виновен.Той само минава през пешеходната зона с колата и тези деца и хора защо му пречат? Щом излезе от затвора пак там ще мине.

18

Да човек ли е тоя?

преди 9 години

Сега ще почне кръвно болести от 6 години ще лежи 3 години ефективно ще обжалва и ще го осъдят условно с 1 год. 6 изпитателен срок... Поне да се беше покаял и да се беше извинил.. Ако имаше съвест да беше поискал прошка.. С тия физономии тъжни не минава номеро.. Аз лично бих го осъдил веднага на място с 9мм.. но нали има съд..

17

www

преди 9 години

До ГошуТакива не лежат като хората по принцип. Обърнете внимание, че общежитието не е Центален софийски затвор. Общежитие от открит тип!

16

www

преди 9 години

За анцунга може би имам обяснение. С анцунг по-лесно се бяга. Вие пробвали ли сте да тичате с костюм и вратовръзка? Може би айдукът се подготвя за нещо?

15

www

преди 9 години

Ама този задържан ли е или само му четат присъди, пък той си се хили и пред последната инстанция ще зачезне безследно?А какво между другото стана с граничния полицай, дето размаза дете в детска количка?

14

Боби

преди 9 години

60 ст. Е един патрон 9х19мм и готово кво има толкова?

13

?!

преди 9 години

Този *** нямаше ли кой да го изгони от съдебната зала, задето е в такъв вид?

12

?!?

преди 9 години

Влиза с джип в пешеходна зона с непозволена маневра, убива дете, управлява отново МПС въпреки забраната, явява се с анцуг в съда... Какво да го правиш такъв, м?