14

Някой

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с разни пропаднали наркомани!

13

Лили

преди 9 години

Животът на Кристина е живот без право на избор.Баща, който не се интересува от нея и унищожава Уитни, грешка на майка и, че спасява Ник с идеята да и е опора и приятел,защото е сама.А Ник довършва Кристина като и дава наркотици непрекъснато, защото не го иска и иска да се махне от нея.Ник я бие често.След всяко излизане на Кристина от болница Ник прави купони и идват дилъри и отново.За съжаление баба и не можа да я спаси.И никой след Уитни(са мо баба и Сиси) не я обичал,а тя е искала обич.

12

Анонимен

преди 9 години

Който иска да я открие м мрежата.След това фотографът се разболява от депресия и след 2г.се самоубива.Така-едни тънат в пари и са НЕЩАСТНИ, а други........

11

Анонимен

преди 9 години

Да,ненаучени,защото безкрайното гонене на парите отнема времето.Няма време за обикн.неща.А и суетата-тя е от дявола.Парите-и те.Извън чисто човешките емоции- другото е празнота,суета,безсмислие.Има една ужасна снимка,на един американски фотограф,с нея той взе Пулицър.На едно умиращо дете (от глад) в Судан, а на 2 метра от него черен лешояд го чака търпеливо да приключи(агонията).Не се знае как е свършило всичко това.Правейки снимката,репортерът избягва ужасен,без да види продължението.

10

Кукувица

преди 9 години

Имах приятел, който казваше Щастието не е в парите, а в количеството им. Парите си трябват. Това е неоспоримо. Едиственото е, че те не са цел, а средство за постигане на цели. Лошото е, че тази млада жена, която има толкова много пари не е научена да живее. Лошото е, че много от тези богати и известни хора не са научени едно просто нещо.......НАИСТИНА ХУБАВОТО Е БЕЗПЛАТНО. За това бог или природата са се погрижили.

9

Анонимен

преди 9 години

До Кукувица Е, така разсъждават бедните, а те не са. Което пък показва, че шастието не е в парите.

8

icoguns

преди 9 години

До Кукувицатова е единственото смислено мнение

7

Анонимен

преди 9 години

Е и к'во?

6

Анонимен

преди 9 години

За съжаление наркоманите умират млади.

5

Кукувица

преди 9 години

Не мога да разбера едно нещо. Защо като наследи човек 150 милиона от майка си не е способен просто да си живее и да си ги харчи. Не е ли достатъчно да се храниш редовно, да излизаш на слънчице, да имаш от време на време секс, да прочетеш една хубава книга.....Какво толкова искат от този живот? Какво? Не ми е ясно, ей на. Чудя се.

4

Шомпула

преди 9 години

Сменят ли и памперса редовно-какъвто е брикет сигурно като пърди сажди хвърчат...

3

аз

преди 9 години

стига сте уведомявали всеки ден за състоянието на една богата наркоманка - изтърка се новината

2

Анонимен

преди 9 години

Аз мислех, че умря...

1

Анонимен

преди 9 години

ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО , НО ИЗВЕСТНОСТА НЕ ВИНАГИ НИ ПОМАГА , ДАНО СТАНЕ ЧУДО