Боби Кристина и Ник Гордън. Снимка БТА

Лекарите се опитаха да извадят от медицинска кома Боби Кристина Браун, но сега са се отказали от тази идея и отново са я поставили в кома, съобщи сп."Пийпъл".

"Спряха й препаратите, но започнаха силни спазми. Тя бе поставена обратно в кома", е съобщил източник от семейството на момичета.

Още по темата
21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън и Боби Браун - Боби Кристина, беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж.

В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го получава с навършването на 21-годишна възраст.

В началото на февруари се заговори, че животоподдържащите системи на Боби Кристина Браун могат да бъдат изключени.

По-късно обаче самият Боби Браун опроверга тази информация. Дори имаше признаци, че състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън се подобрява.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase