16

избягал лекар

преди 9 години

Не сте прав. В момента работя в малка болница в германия, оборудването е несравнимо с това в Пирогов и всяка друга българска боница, наистина е удоволствие да се работи, сигурноста на пациента и на лекаря е гарантирано от добррата апаратура и високите медицински стандарти. Няма никакво напрежение.В България няма истински стандарт който да защити пациента и лекаря.Само един пример в БГ не регистриран норадреналин, единственият медикамент ефективен наистина при шокови болни/ например при сепсис/.

15

Анонимен

преди 9 години

Той си подава оставката, но не му я приемат. Цирк. Вече не се стараят и малко достоверност да има. Друг е въпросът, че "Пирогов" действително е зле. Но не по-зле от всяка друга болница по света, предназначена главно за спешни услуги и обслужване на простолюдието. Мафиот, политик и бизнес в "Пирогов" не влизат.

14

ГОГО

преди 9 години

САМО МИЛАНОВ ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА

13

ramstein

преди 9 години

Абе д-р Москов,само ти не разбра какво значат Миланови за медицината!!!Ама наистина ли не разбираш този театър,разиграван от Чичо професор!Ако се разделите с тях,ще бъде една идея по-чисто и светло в системата,не само в Пирогов!Оставете стария интригант у дома,отдавна му е време!А младият некадърник да се занимава с нещо друго.И да не казва,че е анестезиолог,срамно е за гилдията от такива недоразумения!!!

12

ФХ

преди 9 години

Уредите им били амортизирани. Те докторите там са амортизирани. Такова отношение, такава незаинтересованост от страна на лекар към пациент само там съм срещала.

11

pirojka

преди 9 години

Пари нема, действайте! Говорили по мъжки....Абе бандити мръстни, до кога сте се подигравате с труда на лекарите в БГ и ги правите на смешни пешки? И защо бавите четенето на здравните ни карти от чужбина за да се прилагат електронно в бившата ни родина? Корумпирана бандитска сбирщина. Орляк крадци и бандити.

10

Анонимен

преди 9 години

какво се чудите: ГЕРБ са най-големите лъжци, най-големите крадци, най-големите манипулатори. ТЕ ЩЕ ПОГУБЯТ ДЪРЖАВАТА НИ ОКОНЧАТЕЛНО. ББ - ПРЕСТЪПНИКЪТ ОТ подземния свят в българия няма да сдаде поста си поне още 20 години, защото нашият народ няма вече сили да се бори и да се освободи от натрапеното ни американско робство.

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКОЙТО ЛЪЖЕ И КРАДЕ ГО ПРИБИРАТ В СЕДЕСЕ И ДЕСЕБЕ!

8

Анонимен

преди 9 години

Мъжки разговор с Москов? ХахахахахахахахаааааТова че са приятели освен колеги сигурно е вярно, затова не му е приел оставката. Свой човек.

7

Анонимен

преди 9 години

Комунист-социалист колкото повече краде толкова повече го издигат от БКП-БСП в службата . ХА-ХА-ХА-ХА

6

SS

преди 9 години

аз пък съм сигурен, че целта на тази постановка-водевил с "оставката" са едни европейски пари (от европейски проекти), които докторчетата от Пирогов искат да прилапат. Кой знае защо са си въобразили ,че видите ли, те трябва да взимат европейски заплати...

5

активен

преди 9 години

Писна ми от нагласени работи. А въпроса "Кой" потъна в небитието. Сега е време да се крадат парички.

4

Реалност

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !> Така и така изтеглиха този убийствен заем, който ще ни тежи на вратовете на всички през следващите 30 години ...Какви 30 години те гонят бе, брато, след 20 това ще е чужда територия.

3

факт

преди 9 години

Какво съвпадение само, няколко дни след скандала за измами във ВМА, шефът на друга голяма болница си подава оставката. Дали е страх от нови разкрития или наистина съвестта на доктора е водеща?

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Така и така изтеглиха този убийствен заем, който ще ни тежи на вратовете на всички през следващите 30 години ...Поне да видим, че вкарват пари в здравеопазването, в образованието, в производството ...А, дано, ама надали !Пак ще пада крадене !После какво ? ... Ще теглим още по-голям заем, за да покриваме този ли ?

1

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ПАГУБНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ДПС С ПОДКРЕПАТА НА СМЕШНИЦИТЕ ОТ РБ,ПФ И АБВ ,ТЯ САМАТА ДЪРЖАВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА